tirsdag den 25. maj 2010

Er det sikkert at datoen din arbejdskammerat?


Iørefaldende tekster, og når livet er folie ned på du ikke engang en paraply kan bedre en nær ven. Men skulle du få for hyggeligt med en arbejdskammerat?

En ny dating undersøgelse fra det britiske Friends Efteriden hjemmeside - som hjælper gamle skolekammerater komme i kontakt med hinanden - regner rådighed hjælpere kan være sted at starte din jagt efter kærlighed.

Website spokesowman Rhoda Breakell sagde: "Vi ønskede at finde ud af, om dating virkelig ødelægge en smuk venskab. Og også finde folk, der starter ud på udkig efter kærlighed og ender som hinandens bedste venner.

Og det viser sig, at Harry og Sally syndrom virkelig eksisterer.

Lidt over 35 procent af kvinderne og 41 procent af mænd, der svarede på undersøgelsen sagde deres "meget bedste ven" er et medlem af det modsatte køn.

Dating kammeraterne er mest udbredt blandt personer i alderen mellem 35 og 55, viser det tager begge parter et stykke tid at samle mod.

Over halvdelen af kvinder og to tredjedele af mændene har overvejet at spørge kammeraterne ud på en date, men det har ført til blandede resultater for dem, tage springet

En tredjedel er stadig dating, en tredjedel er tilbage til at være venner igen, og den sidste tredjedel er ikke engang tale mere!

"Best ven dating rent faktisk gør en masse forstand, da der efter alt dybt venskab er kernen i enhver langvarig romantisk forhold," konkluderer Rhoda.

Men hvis du tænker på dating en makker, så pas på den advarende fortælling om Britney Spears.

Den korte levetid forhold pop er faldet prinsesse og barndomsven fra Louisiana, Jason Allen Alexander, fungerede ikke så godt.

De to blev gift i 2004 i Las Vegas, men annullerede bryllup bare to dage senere.