lørdag den 9. juni 2012

Dating i District


Street støj fylder baggrunden, mens Sam Yagan taler hurtigt ind i hans mobiltelefon. Han har en evne til effektivitet. Han er en dating katalysator, en selvudråbt Og i februar sidste år, hans dating hjemmeside "nørdet matematik fyr." - OKCupid - logget 1,3 millioner unikke besøgende.

Så når det blev tid til at finde ud af hvordan du møde mennesker, hans navn toppet listen over folk til at ringe.

De fleste Washington'ere tendens til at være arbejdsnarkomaner, transplantation eller en kombination af begge. Med en almindelig population som den, der er enlige stilles ringere, når det kommer til at møde en potentiel partner.

"DC er - langt - den mest aktive [om OKCupid] på et per capita basis," Yagan siger. "Andre byer ikke engang kommer tæt på."

Mere end 10 procent af DC befolkning er aktive brugere på sitet, ifølge Yagan data, og 75 procent af disse brugere er yngre end 35.

Uanset om du ønsker at tage tech rute, eller en mere traditionel vej, der er en grundlæggende tese at huske: "Du kan ikke tage det alt for alvorligt," Yagan hævder. "Folk bliver så likvideres om det."

I stedet for at frygte afvisning, acceptere, at volumen er afgørende: De odds, at den første person du møder vil være noget for dig er lav, siger Yagan, der tjente en grad i matematik og økonomi fra Harvard, og senere fortsatte med at modtage en MBA fra Stanford Business School. "Halvdelen af ​​kampen tvinger dig selv til at gå ud og møde folk."

Så hvor er de bedste steder at finde andre kærlighed asylansøgere i District?

Uanset om det er at snuppe en post-værk drikoffer på Off the Record bar i Hay Adams hotellet, eller at tilslutte din bærbare computer på Tryst i Adams Morgan, steder, hvor solo kigge på mennesker er fælles løft byrden af ​​sårbarhed og gør møde folk føler sig mindre tvunget .

Hos Tryst, er et sammensurium af sofaer, stole og borde spredt for maksimal komfort. Gratis Wi-Fi giver dig mulighed for at arbejde (eller surfe på Facebook), mens du nyder en kop kaffe, te, snack eller alkoholholdig drik. Beliggende på den ofte hektiske 18. Street i Adams Morgan, Tryst er en oase.

Tia Scagliarnini, front-of-the-house manager, ønsker bar og café at være et afslappende sted for folk, som hverken er hjemme eller arbejde, sagde hun.

"Vi ønsker at skabe et fællesskab, og gøre det til et sted, hvor folk er imødekommende."

Klientellet er varieret, tilføjede hun: Studerende skrive ph.d. eller kandidatspeciale, bogklubber, journalister, kunstnere og erhvervsfolk af alle striber. Tryst har også en happy hour syv dage om ugen og live-jazz mandag, tirsdag og onsdag aften.

"[Tryst] kan være hvad du ønsker det skal være, virkelig," sagde hun. "Vi er altid fuld af mennesker, så du aldrig behøver at føle sig alene eller lyssky."

Men hvis du tørster noget lidt mere præsidentkandidat, hovedet ned i kaninhullet til kælderen af ​​Hay Adams hotellet.

Inden smide afstand af Det Hvide Hus, kan karikaturer af Washingtons politiske kultur ses i larmen. En tilbagevenden til en DC Gårsdagens, denne klassiske bar er et sted at være "ses og ikke høres," siger Andrew Welch, den mad og drikke direktør for Hay Adams hotellet.

Hvad betyder det helt nøjagtigt?

"Navnet på baren taler for sig selv," Welch siger. Væsentlige, hvad der sker på Off the Record forbliver off the record.

Den downtown nærhed til politiske, økonomi og jura kontorer bringer i nogle store navne, og Welch har til formål at fastholde kvaliteten oplevelse, som stangen er kendt. Miljøet fremmer afslappende samtale - rummet er udstyret med pejs - og en stor specialitet cocktail liste er kirsebær på toppen.

Hvad sker der, når du har indstillet din seværdigheder på et tilholdssted?

"Du er nødt til at udvide dine søgekriterier," forklarer OKCupid s Yagan, hvis stedet bruger matematiske ligninger til at bestemme kampe, snarere end psykologi - som er grundlag for andre dating sites.

"Vi har ændret den måde dating værker," tilføjer han. De fleste mennesker, siger han, begrænser sig til kun at opsøge personer, der passer i deres forudbestemte forestillingen om en perfekt partner: en politisk tilhørsforhold, aldersgruppe eller andre træk.

"Folk siger ting som," Åh, jeg ville aldrig date en fire år yngre end mig. " Virkelig? Sandsynligvis du ville. "

På steder, der har en stemning og kultur alle deres eget, slog op en samtale, og beder om en Twitter-håndtag er nemt. Og man ved aldrig hvad der kan komme af det.

Scagliarnini, lederen på Tryst, sagde hun for nylig nedsat en reservation til en mand på en lørdag aften - som altid er et no-no, på grund af hvor travlt cafeen kan være. Men det var en speciel lejlighed: Han havde mødt sin nuværende kæreste tilfældigt på en bestemt sofa - og han ønskede at foreslå den samme stykke sparsommelighed møbler på samme nat to år senere.

Hun sagde ja.


torsdag den 7. juni 2012

Online dating vs Konventionel Dating


Bloomington - Valentinsdag kan bringe på nogle følelser af behovet for at have en romantisk partner.

Som computere bliver billigere, mindre og mere kraftfulde, og internettet vokser og vokser, har en ny generation af dating websites opstod.

Illinois State University social psykologiprofessor Susan Sprecher er medforfatter til "Online Dating:. En kritisk analyse fra perspektivet af Psychological Science" Hun sagde, trangen til at finde nogen på Valentinsdag kommer fra medierne.

"Folk er primes til at tænke over det på grund af mediernes dækning, på grund af kort i butikker og så videre," Sprecher sagde. "Så jeg tror, ​​at folk, der ikke er i et forhold omkring Valentinsdag tænke over det mere, og tænker," Skal jeg være? " eller 'Skal jeg prøve hårdere? "

Dating sites giver en kombination af adgang, kommunikation og matchmaking alt på ét sted. Sprecher sagde, at der er visse forskelle i starten af ​​et forhold, fra online dating i forhold til den konventionelle måde.

"Forskellene virkelig forekomme i begyndelsen, processen er anderledes og med hensyn til at bakke til Valentinsdag," Sprecher sagde. "Hvis nogen troede, at de ønskede at være i et forhold, der har adgang til online dating gør det effektivt."

Ifølge artiklen Sprecher medforfatter til, begyndte den første generation med Match.com lanceret i 1995.

Sprecher sagde nogle af disse steder kan føre brugerne til at tro på begrebet en soulmate, som ikke eksisterer.

"Det kan være noget dysfunktionel, fordi så hvis noget går galt i forholdet, og du troede, de var din soulmate, så du kan afslutte det med det samme, fordi du tror, ​​du har brug for at finde din sande soulmate når de i virkeligheden relationer har brug for arbejde og der sikkert ikke er sådan noget som en sand sjæleven, "sagde hun.

Sprecher sagde den største demografiske for online dating er generelt midaldrende voksne.

"Det er mennesker, der ender i regioner af landet, virker visse typer arbejde eller har andre problemer som de har børn, kan de ikke gå til de enkelte barer om natten eller noget, der kan føre nogle folk til at være mere tilbøjelige til at bruge det, fordi det er en måde at søge partnere, "sagde hun.

Sprecher sagt med den samlede trafik på websteder som disse, kan det være overvældende for individet går gennem alle profilerne.

"Det kan føre til en følelse af at være overvældet og end kan føre til dårlige valg, fordi du begynder at ikke være sikker på, hvad du bør lægge vægt på og indsnævre poolen yderligere."

Sprecher sagde også, at selvom praktisk, online dating har nogle ulemper.

"En ulempe, at det fører til en shopping mentalitet, og at man behandler folk som en vis grad af en vare, og du bliver behandlet til en vis grad som en handelsvare i det mindste i første omgang og igen, tror jeg ikke det sker, når du beslutter dig for det er en person, du ønsker til dato, "sagde hun.

Amanda Pigott bidraget til denne historie.