fredag den 23. november 2012

Hvordan man ikke at nærme Eksklusivitet


Du ved, at dum at sige, "antager gør en røv af dig og mig"? Jeg hader at sige, det er irriterende, men i tilfælde af dating, er det sandt. Du kan muligvis have omigodtheverybesttimeofyourlife dating denne nye og vidunderlige skabning. Du kan blive udgifter hver weekend på sin plads og gøre dumme shmoopy øjne på hinanden over middag og spille tonsil hockey i parken som teenagere, men det gør ham ikke din boo. I hvert fald ikke indtil du har diskuteret det, og har begge enige om vilkårene for tjeneste for jeres forhold.

Hvordan kan jeg vide det? Oh, fordi jeg har lavet denne fejl før. Alt for mange gange. Første gang jeg gjorde det var, da jeg var 18 år. Jeg gik bort for sommeren efter mit første år på gymnasiet, idet det antages, at de breve og pakker og e-mails min fyr sendte mig betød, at vi var i en alvorlig, engageret forhold. Det gjorde til mig - men ikke til ham. Da jeg kom tilbage til byen i efteråret - faktisk, før faldet, fordi jeg savnede ham så meget - han brat forlod mig for den pige, som boede på tværs af hallen. Hun var iført stribede knæstrømper og spillede guitar. Jeg ville se ham komme over at besøge hende gennem min kighul. Det var forfærdeligt. Hun blev senere en berømt rockstjerne og dumpede ham. Åh, KARMA.

Jeg burde have lært dengang, men jeg gjorde det ikke. Jeg lærte, at piger, der bærer stribede knæstrømper er problemer, ja, men jeg fortsatte med at gøre antagelser om eksklusivitet indtil mine 30'erne, og som regel endte i røven, der fik mine følelser ondt. Efter min 30th fødselsdag, besluttede jeg at tage den modsatte tilgang og gå ud af min måde at forlade mine muligheder på vid gab, indtil fyr anbrudt genstand for eksklusivitet.

I mit sidste forhold, for eksempel jeg fortsatte med at date en række fyre indtil den dag, vi havde den snak, tre måneder inde i dating. Jeg tænkte en eller anden måde, denne dating masser af mennesker ting og ikke begå mig for tidligt skulle gøre mig mere kraftfuld. Det gjorde ikke. Det gjorde mig lyst endnu mere af en røv, bare på en anden måde. Jonglering disse fyre, sortering gennem de forskellige nuancer af omsorg for dem, der forsøger at opbygge en forbindelse med dem alle på en gang, forsøger at planlægge flere datoer ugen, forlod mig vågen om natten, udmattet, med min mave i knob, foruroligende om at ville skade nogens følelser. Da vi endelig blev eksklusiv, tænkte jeg alt dette kval var det værd. Men min eksklusive fyr endte dumping mig et par måneder senere. Mine følelser var stadig ondt.

Efter alt dette, gjorde jeg en beslutning for mig selv: Jeg kan kun date én person ad gangen. Når det er sagt, tror jeg ikke antager jeg er eksklusiv med, at én person.

For nylig blev min holdning om sagen testet. Jeg har været sammen nogen, jeg virkelig gerne for omkring en måned nu. Lige efter vi gik på vores første date, jeg mødte en anden fyr på et bryllup jeg deltog. Vi udvekslede numre, jeg hørte fra Bryllup Guy et par dage senere, og han meddelte mig, at han havde kirurgi og ville være ude af provision for et par uger. I den tid, martret jeg op seks flere datoer med First Date Guy, hvilket gør ham sjette Date Guy. Vores forbindelse var voksende. Når Wedding Guy var sund og kaldte mig til at få en date, jeg gik i panik.

Det føltes alt for tidligt at have eksklusivitet snak med sjette Date Guy, men alt for langt i for mig at gå ud på en date med en anden. Og var sjette Dato Guy gå ud med andre piger? Hvad hvis han var, og jeg var ikke? Betød det var jeg mere ind i ham, end han var i mig? Blev jeg kommer til at ødelægge alt ved at gøre den forkerte beslutning?

Jeg keder dig med detaljer om mit dating liv / neurose. Jeg undskylder. Lad mig gå direkte til lektionen. Her er hvad jeg kom op med: Jeg nærmede denne dating dilemma i den forkerte måde. Det var ikke om eksklusivitet, det drejede sig om subjektivitet.

Jeg indså, at jeg havde altid følt mig så ivrig før - enten antager eksklusivitet eller gå ud af min måde at være ikke-eksklusiv-fordi jeg var ikke udøver agentur i mit dating liv. Jeg var dating flere personer forebyggende for at undgå at blive såret eller jeg gik ud fra eksklusivitet indtil den fyr bekræftede ellers. Punkt er: Jeg ventede på en anden til at træffe en beslutning om, hvad der føltes rigtigt for mig. Hvor dum er det?

Denne gang, jeg besluttede jeg ventede på nogen, ville jeg gøre min beslutning baseret på, hvad følte komfortable med mig, uanset hvad Sjette Date Guy gjorde. Jeg kontaktede Wedding Guy og fortalte ham sandheden: At da vi havde mødt, havde jeg været at bruge tid sammen med en anden, og det føltes forkert for mig at gå på en date. Og gæt hvad? Det var befriende.

Måske sjette Dato Guy ville ikke have gjort den samme beslutning som mig, hvis han havde været i en lignende situation. Måske ville han have gået på den dato. Det er OK. Sjette Dato Guy følger hvad der føles rigtigt for ham. Han kan date andre mennesker, hvis det er hvad han skal gøre. Og jeg kan ikke date andre mennesker, hvis det er hvad der føles rigtigt for mig.

Pointen med alt dette? Der er ingen rigtige beslutning du kan gøre, i forhold til dating andre mennesker, som vil gøre dig til at føle noget mindre sårbar når at få at vide nogen. Det er sandheden. Men det kan jeg sige med sikkerhed: At være ærlige om, hvad der føles rigtigt for dig gør det måde nemmere at sove om natten.