onsdag den 14. september 2011

Få en kæreste


Her er nr. 1 all-time vigtigste tip, som du nogensinde vil få.

Få en kæreste!

"Hvad?" Jeg hører dig sige. "Men det er præcis derfor, jeg får disse tips, fordi jeg ikke kan få en kæreste."

Virkelig? Er du være helt ærlig overfor dig selv? Hvad med den buttede pige, der plejede at smile til dig en masse? Eller at lidt nørdede pige, der syntes interesseret i dig? Du ved hvad jeg mener ikke dig?

Du ved, at du har bestået up piger, at du ikke er interesseret i, fordi de ikke opfylder nogle standard, fordi de ikke er den du kunne overveje at falde i kærlighed med. Nå, min ven, er du gør en kæmpe fejltagelse.

Hvis du er alene, og den eneste pige, der synes interesseret i dig er en "2" og er 100 lbs. overvægt, gå ud med hende!

Du behøver ikke at gifte sig med hende. Du behøver ikke at være lang sigt. Du behøver ikke engang få intim med hende. Men for Guds skyld, tage hende ud et sted og have en god tid sammen.

Hvorfor? Nå, der er masser af grunde.

(I.) Du vil ikke være ensom og isoleret. Selvom du vil føle dig mindre end indhold og tilfredse, på et eller andet niveau i din underbevidsthed du har basale menneskelige behov for kærlighed, opmærksomhed og selskab med det modsatte køn opfyldt. Du vil, endda uden at vide det, være mere afslappet og selvsikker.

(IIs) Du vil forhindre dig i at glide ned i et sort hul af fremmedgørelse, social isolation, depression og ensomhed. Du vil "have et liv". Det er godt for dig i almindelighed, og godt for stemning, du vil udstråle på andre kvinder.

(III.) Hun vil introducere dig ind i hendes omgangskreds. Du vil møde potentielle venner, vil du have et socialt liv, du vil føle sig endnu bedre om livet, og du vil møde flere kvinder i en social indstilling.

(IV) Du vil være at få praksis og erfaring bare hænge ud med og talte med en kvinde / pige. Du vil komme til at lære mere og mere om, hvordan de skal handle omkring kvinder. Dette vil komme mere naturligt.

(V.) Du vil blive set omkring med hende. Må ikke blive flov over dette! Tro mig, vil de 3-5 varsel og spekulerer på, hvad hun har, at de ikke har. Der er intet værre end at være konstant set omkring byen moping om ved dig selv.

(VI.) Nu, forudsat at du ikke blive forelsket i hende (ikke grine, det sker), vil du være i en perfekt position til at starte dating en 3-5, da hun begynder at vise interesse i dig ... , og så vil det føre til at du bliver bemærket af den 5-7s ... og så er temmelig tæt på at blive bemærket af dem, du virkelig kan lide, ved hvilken fase du vil være klar til at interagere med dem mere naturligt. Get it?

Hvad stopper dig fra at gøre dette? Er det virkelig, fordi en mindre end smuk pige frastøder dig? Jeg tvivler på det. Det er nok fordi du er en anstændig og god ung mand, der ikke ønsker at føre på en pige, at han egentlig ikke er interesseret i.

Du ønsker ikke at såre hende. Du ønsker ikke til dato hende for et stykke tid og så dumpe hende gør du? Du er bange for at "bruge" hende. Du behøver ikke lide at såre hunner, og det er en god ting og noget, du bør være stolte af.

Så, hvordan man kan omgå dette?

Nå, den første ting er, at du holde det afslappet, og du ikke lover mere, end du er klar til at give. Ikke fører hende på! Dato hende, nyde hinandens selskab, men ikke bedrage hende, og ikke bruge hende.

Hvis og når tiden er inde til at komme videre, siger dette: "Se Julie / Debbie (uanset), har jeg haft en god tid sammen med dig i løbet af de sidste par uger / måneder, men jeg bare ikke føler nogen romantisk Vibe sker mellem os og jeg tror det er tid til at komme videre. "

Må ikke fortælle hende, at du ikke er tiltrukket af hende, og ikke fortælle hende, du ønsker at være "bare venner." Hvis du fortæller hende, at du ikke føler romance foregår mellem dig, så er dette et sprog, at kvinder forstår.

Komme derud og få en kæreste, en kæreste! Gør det nu!


tirsdag den 13. september 2011

Foretage enkle beslutninger hurtigt og nemt


Du har aldrig stutter, gruble over, eller investere en god del mental energi i over-analysere det meste af den relativt simple beslutninger, der skal ske i romantiske situationer. Når du spørger en pige ud, du har en plan og gøre en konkret anbefaling. Nej, "Hvad vil du gøre? Jeg ved ikke, hvad vil du gøre?" Du bly. Alt, hvad hun skal gøre, er enige. Hvis hun ikke er enig i et givet forslag, så skal du føre hende hen imod et andet forslag.

En middag date? Du åbner bildøren for hende. Du parkere i første åbne stedet, du ser. Du nærmer dig værtinden anmoder om, "Tabel for to i det ikke-ryger område." Eller hvis der ikke er værtinde, du hurtigt undersøgelse scenen, udvælge et bord og hoved for det. (Du kan spørge din date, "Er denne tabel okay med dig?" Intet galt med at være høflig.) Tager du menuen, gennemgå det kort i et par minutter, og derefter sætte den ned og orden. Når du er begge færdige med at spise, kan du vælge tjekke op og betale det.

Ligegyldigt hvilken slags dato, du går på, om det er en middag dato i en restaurant, en fest på en vens hus, eller en dag i parken, der er snesevis af simple små beslutninger, der skal foretages. Som manden, er det din opgave at orkestrere den dato, til at tage ansvar, at gøre tingene så nemt og behageligt som muligt for dame.

Alt skal forløbe glat. Faktisk er hun lidt dømmer dig baseret på, hvor glat det tidspunkt betyder "flow". Hvis den flyder, vil hun konkludere, at date går godt, at der er en vis kemi mellem jer to, og hun vil være langt mere tilbøjelige til at ville se dig igen.

Hvis datoen ikke flow, dvs masser af akavede pauser, mens du ærgre os over disse mindre beslutninger, vil hun begynde at tvivle på, at du er i virkeligheden den slags mand, hun er på udkig efter. Hun vil begynde at tvivle på "kemi".

Ud over at øge din første dating succes ved at øge flow, skal du fortsætte med at gøre disse simple små beslutninger - hurtigt og nemt - selv efter du begynder at se en person på regelmæssig basis. Hvorfor? Fordi at gøre disse former for små beslutninger hurtigt og nemt er en nem måde for dig at samle respekt.

Husk, at respekt er en af ​​de vigtigste elementer i et romantisk forhold. Hvis hun ikke respektere dig, vil hun aldrig elske dig ... eller endda begær efter dig. Forankringen respekt fra de damer er afgørende for din romantiske succes.

Der er masser af små måder for dig at samle respekt (emnet for en senere artikel). En af de nemmeste er at håndtere disse beslutningspunkter med lethed. Det er også en af ​​de måder, som fyrene meget ofte skrue op ... og de behøver ikke engang klar over det.

Forestil dig, at nå frem til samme restaurant med din date. Du kører rundt og rundt på udkig efter det bedste spot. Der er ingen værtinde, så du og hende stå der og forsøge at beslutte, hvor du skal sidde. Efter et par minutter, tager hun et bord og dig to hoved til det.

Tjeneren kommer hen og spørger, hvad du gerne vil drikke. Du tænker et øjeblik, så spørg hvad de har, så efter at han løber ned ad listen, du endelig vælge noget. Når han kommer tilbage for at tage din ordre, er du stadig forsøger at beslutte, hvad du vil, stadig studerer menuen. Din date er klar til at bestille. Du spørger om mere tid.

Når checken kommer, du lader det sidde der i en evighed, mens du prøver at beslutte, om du skal betale det, eller hun skal betale halvdelen, eller hvad.

Og sådan fortsætter det ... på og på denne måde for hele natten. Du vakler på simple lille beslutninger ... hæmme flow og kemi ... og mister mere og mere respekt i din date øjne.

Hvad skal jeg gøre? Hvor kan jeg parkere? Hvad skal man bestille? Disse er alle eksempler på "afgørelse punkter", som forekommer ganske hyppigt i romantiske situationer ... og disse beslutningspunkter give dig mulighed for at samle respekt fra din dame ... eller til projekt svaghed.

Selvfølgelig, vi taler ikke om at tage en diktatorisk tilgang til relationer. Hvis hun ønsker at gøre noget andet, eller sidde et andet sted, eller betale for middagen ... fint. Disse små ting skal ikke virkelig betyder noget for dig. Efter alt, du har fået øje på det store billede - at have det sjovt.

Husk ... ubeslutsomhed i en mand er en højst uønsket træk, og vil gøre en kvinde ud hurtigere end en muggen par Scooby-Doo boxer shorts. Og når hun ikke kysse dig godnat, begynder screening dine opkald, og aldrig går ud med dig på denne anden dato ... du har ingen at bebrejde, men dig selv.