onsdag den 9. juni 2010

Dating Study Says singler med Valg Go For Hotties


Videnskabsfolk ved allerede folks hjerner kan blive overvældet af valg, siger, når shopping for elektronik, rengøringsmidler - selv chokolade. Alt for mange valgmuligheder kan føre til stor forvirring, ofte efterfulgt af ubeslutsomhed eller snap domme.

Psykolog Alison Lenton ønskede at finde ud af, om den samme psykologiske tilstand af væren overvældet sker, når vi er valgt mennesker - gerne en person til dato. Lenton, som studerer eksperimentel socialpsykologi ved University of Edinburgh, og økonom Marco Francesconi fra University of Essex, har besluttet at undersøge dette ved at se på hastighed dating.

Oprindeligt var forskerne antaget, at vælge en potentiel partner kan være forskellige fra piller ud sæbe eller chokolade, til dels fordi folk ofte tror, de ved, hvad de ønsker i en partner. Men de fandt - ligesom psykologi for at foretage indkøb i en butik - antallet af valgmuligheder sager.

Lenton og Francesconi analyseret regnskaber fra 84 forskellige hastighed dating arrangementer, der afholdes i barer og klubber i hele Det Forenede Kongerige. I alt omfattede begivenheder 1.868 kvinder og 1.879 mænd. I speed dating, selvfølgelig er rig valg. Det er det punkt: masser af valg, masser af potentiale. Under begivenhederne, havde disse enlige voksne omkring 4:57 minutter til at tale med hver enkelt potentiel Styrmanden og afgøre, om de ønskede at se dem igen.

Making Snap retsafgørelser

Typisk, deltagere mødes et sted mellem 15 og 35 mennesker i en nat. Og forskerne fandt, at når der var flere mennesker til at vælge fra, det var mere sandsynligt, at mænd og kvinder ville gøre retsafgørelser om, hvorvidt man se, at personen igen er baseret på udseende. På større hastighed dating arrangementer, med 24 eller flere mulige kampe, både mandlige og kvindelige choosers var mere tilbøjelige til at beslutte på basis af "egenskaber, der kunne dømmes hurtigt, såsom deres datoer 'højde, og om de var undervægtige, normalvægtige eller overvægtige , "siger Lenton.

På mindre hastighed dating arrangementer, hvor deltagerne vælge mellem 15 og 23 partnere, Lenton siger, både mænd og kvinder var mere villige til at gøre en indsats for at finde ud af mere om den person. Og der var mere fokus på egenskaber de har lært om gennem samtale, ligesom erhverv, uddannelsesniveau, og om de enkelte røget cigaretter.

Lenton siger resultaterne viser betydningen af det miljø, mennesker mødes. Men hastighed dating er ikke det eneste sted, hvor domme er lavet hurtigt, og ofte overfladisk. Lenton siger tendens til at foretage valg baseret på udseendet alene forværres af online dating, hvor folk kan bogstaveligt talt støvtætte gennem tusinder af billeder og profiler.

Find A Real Connection

Folk må have praktiske erfaringer med hinanden, hvis de ønsker at gør enhver form for reel tilknytning, siger psykolog Sheena Iyengar, professor ved Columbia Business skole, som er bare skrevet en bog om choice kaldet The Art af Choosing.

"Vi er i konstant bevægelse jobs, der arbejder mange flere timer, så vi ikke har tid til virkelig at udvikle venner. Så hvad jeg foreslår her, er, at det øjeblik i vores liv, når vi har tid til at udvikle venner, der hovedsageligt i college og i de tidlige faser af vores karriere, er det virkelig vigtigt at gøre de gode venner og hænge på dem . "

Fastholdelse af venner, siger Iyengar, kan ofte medføre, at mennesker foretager tilslutninger med andre, fordi de opfylder dem gennem deres gamle venner og slægtninge.

Men for dem, der gerne speed dating, New York psykiater Philip Muskin siger, at der kan være betydelige betydning på bare tre minutter. Han påpeger, at stort set alle har på et eller andet tidspunkt, været til en fest eller et møde eller endda på en undergrundsbane platform og set nogen. "Dine øjne lås for et øjeblik, og du ønsker at tale med denne person," siger han.

Og typisk, siger han, det er på grund af en række ubevidste grunde. Måske person minder om vigtige personer i vores fortid, der minder om en forælder, en søskende, en ven eller en tidligere forhold. Ifølge Muskin, kan en sådan øjeblik møde være så dyb, at det omdannes til begyndelsen af en virkelig sandt forbindelse.


tirsdag den 8. juni 2010

En hurtig vej til at elske?


Næste gang nogen giver dig et signal i trafikken, kan det ikke være at angive et højresving. Eller at invitere dig til race. Eller endda at udtrykke gadeoptøjer.

Det kunne være starten på noget romantisk.

Motorvejen er blevet den næste stop på internettet dating scene. En gratis hjemmeside, Flirtingintraffic.com, debuterede for seks måneder siden som en måde at forbinde mennesker, der fanger hinandens øjne, mens den passerer forbi.

"Krogen er, at nogen kan møde dig i stedet for aldrig at se dig igen efter lyset ændringer," sagde Jennifer Litz, 24, af San Antonio. En blogger, blev Litz valgt sidste måned fra hundredvis af ansøgere, der skal webstedets flirte ekspert.

Besøgende kan udfylde en online biografi og uploade et hoved skud. De vil få en Flirten ID, der kan udskrives på en oval kofanger mærkat. Chauffører kan flirte bag rattet eller tage den videre ved jotting ned id og få kendskab online.

Nogle mennesker stønner på begrebet, ser flirter som en mere kørsel distraktion på en liste, der omfatter chatter på en mobiltelefon, se tv, anvender makeup og spise. Og de retshåndhævende myndigheder siger, at det kan tiltrække nogen farlige.

Men Litz sagde flirte kan subtile - "ikke hænge ud af vinduet og bølge" - og forholdsvis sikkert, fordi folk først kommunikere på hjemmesiden i stedet for ved personlig e-mail. Webstedet havde mere end 1 million hits i juni og har trukket i 7.500 medlemmer på landsplan.

Frieri fra bag rattet hjælper folk winnow kandidater på måder, at mange websites ikke, Litz sagt.

Folk kan fortælle straks, om de føler sig "gnist" mange mener er afgørende for en sammenhæng, siger hun. Den fremgangsmåde er mere effektiv og realistisk end at vade igennem gamle fotos nogle mennesker indlæg dating sites eller forsøger at gøre samtale på en bar.

De selvklæbende etiketter, der flirter brug som ID koste 4,99 dollar, selvom sparsommelige folk kan udskrive deres egne i sort og hvidt på selvklæbende etiketter, sagde Ilyse Shapiro, en lokalitet publicist i Wynnewood, Pa

Webstedet grundlæggere tænker tilbyder en regnbue kofanger mærkat for homoseksuelle mennesker. Det kunne være en tidsbesparende for folk som en Fort Worth, Texas, kvinde, 24, som er registreret på webstedet for at søge efter andre kvinder.

Nogle romantik asylansøgere foretrækker at flirte i trafikken uden en hjemmeside som en go-mellem.

For en måned siden, trykte Angela Clements kort med hendes fornavn, hendes telefonnummer og et billede af en rose trykt i pink. Hun har givet kort til omkring en halv snes mænd.

"Det handler om multitasking," sagde Clements, 35, en udøvende assistent, som arbejder inden for telekommunikation. "Jeg regnede med dette er at udnytte din tid."

Det er trods alt den gennemsnitlige person i Dallas-Fort Worth sidder fast i trafikken omkring 60 timer om året - landets sjettestørste værste gridlock ifølge Texas Transportation Institute.

Clements sagde, at hendes direkte tilgang har ført til behagelig datoer.

Men nogle fyre fejlagtigt tal, "hurtig bil, hurtige pige", når de øje på hende sølv Pontiac G6 med en soltag.

Nogle mennesker er nervøs over i trafik tilnærmelser, blandt dem Matt Hurd, 31, en VVS / varme / air-conditioning specialist.

Mens der i sin lastbil på en trafiklyset, broget han en kvinde ser på ham i hendes side-spejlet.

"Jeg kunne se hendes mund bevæger sig og syntes, hun var cussing først," sagde han. "Jeg kørte hurtigt og gik hende, men hun vævet ind og ud af biler for at komme til mig. Hun red min kofanger, så trak op og holdt trit med mig. Jeg var nødt til at kigge forbi, og hun gjorde telefonen signal."

Han trak over, og hun rakte ham et kort med beskeden "Wanna Be Friends?" og hendes navn og telefonnummer.

Hurd sagde han foretrækker mindre aggressive kvinder.

"Det alarmeret mig," sagde han. "Jeg troede måske, hun ønskede at lokke mig til hende tilflugtssted, så hun og hendes mand kunne dræbe mig."

Godt tidspunkt sagde Tommy Williams, politimesteren i Kennedale, Texas.

En flirt kan være Mr. eller Miss Right - eller en stalker eller værre, sagde han.

Clements sagde hun insisterer på at møde en mand på et offentligt sted. Hun ikke uddele sine kort efter mørkets frembrud. Og hun smækkede på bremserne, billedligt talt, når en 20-noget ønsket at møde hende på et hotel henne ved 230:

Nogle gange er hendes udsigter forvirrede.

"En fyr bare troede, at jeg prøvede at fortælle ham, at han havde et fladt dæk," sagde hun.

Men Litz sagde forvirring vil rydde op som ordet kommer ud.

"Hvis du kan lide personens udseende og har gjort, at de første øjenkontakt, og de har ikke forsøgt at vej-raseri dig, måske på den anden lys du kan bevare øjenkontakt og se om du kan få nogle form for drilleri går uden at crashe "Litz sagt.

"Hvis du kan gøre, at der lover godt for din fremtid kommunikation."

Terry Lee Goodrich, McClatchy News Service

Single Polski Kobiet i M??czyzn w Dating Site Polska


søndag den 6. juni 2010

Clooney ægteskab væddemål med Michelle Pfeiffer nu på 100.000 dollars


LONDON (AFP) â € "Hollywood skuespillerinden Michelle Pfeiffer's satsning med George Clooney, at han aldrig vil gifte sig igen i dag står til 100.000 dollars (49,000 pounds, € 71.000), hun sagde i et interview, der skal vises fredag.

"Jeg vil vædde på ham, at han ville gifte sig og han holder puste satsningen fra 100 dollars til 100.000 dollars," Pfeiffer fortalte aften med Jonathan Ross program på BBC tv.

"Jeg tror stadig han vil, han er en smuk djævel."

Clooney, 46, er en af Hollywoods førende mænd og mest berettigede ungkarle, som i øjeblikket er på skærmen i Storbritannien i filmen "Michael Clayton".

Han har sagt, at Pfeiffer, der medvirkede overfor ham i 1996 filmen "One Fine Day", og Nicole Kidman hver lavet en 10.000-dollar vædde på, at han ville blive gift og få børn inden år 2000.

Clooney gift Talia Balsam i 1989. Parret blev skilt tre år senere.