søndag den 12. august 2012

Tre måder Kvinder Fail på Dating


På en nylig episode af den ugentlige dating råd show Planet Kærlighed Match Radio, forfatter og kærlighed stylist Tristan Coopersmith undersøgt tre af de mest almindelige fejl enlige kvinder gør i deres kærlighedsliv. Coopersmith forklarede, at dating fælder kvinderne falder i, er: at være urealistiske, deling af for megen information for hurtigt, og "hurtigt fremad" dating.

Indstilling af høje og urealistiske mål har nogle enlige kvinder føler dating frustration. "Jeg tror, ​​den største fejl, at kvinder gør i dating ... og jeg bebrejder Walt Disney til dette, er på udkig efter eventyr, på udkig efter Prince Charming," Coopersmith siger. Hun tilføjer, at have en liste over ønsker og behov er stor, men projicere en fremtid, der spiller som en film lægger øget pres på et forhold, der ikke engang startet endnu. "Leder du efter perfektion, er det bare ikke kommer til at ske. Vær realistisk, "siger hun.

Anvender hendes mange års erfaring, har Coopersmith fundet en markant tilgang til at elske. Arbejde som en "kærlighed stylist" hun er hverken en matchmaker eller fløj pige, mere af en lærer og guide. Hun fokuserer på sine kunders egne styrker, koncentrere sig om at få dem til at slippe af bagage og lær positive dating teknikker, der vil give dem mulighed for at finde lykke og kærlighed. Hendes overordnede strategi er at hjælpe forvirrede singler se deres relationer gennem klare øjne. Hun driver en succesfuld blog, og har tilføjet forfatter til hendes legitimationsoplysninger med sin bog, "Menu Dating:. Smag Test din vej til Main Course"

"Hurtigt fremad" dating kan være en anden fejl for nogle singler. "For eksempel vil en kvinde være på en første date med en fyr, og det er det andet kursus ... og hun har allerede beregning 'Kunne han være en awesome far?" "Jeg spekulerer på, om han vil ønsker at gå til min fætters bryllup næste år?" Mens alle, at manden tænker er, "Har hun drak nok til at komme med mig hjem?" Jeg tror, ​​at fyren er meget mere realistisk på det øjeblik, fordi du ikke engang kender hinanden, "siger hun.

Coopersmith endvidere gjort gældende, at projektionen af ​​denne "hurtigt fremad" fantasi kan føre til dating desillusion. "Fast-forwarding Derfor tror jeg, kvinder bliver så skuffet - de har allerede gift fyr," slutter hun.

Deling af en stor mængde af personlige oplysninger er en anden fejl Coopersmith føler enlige kvinder gør. Mens hun mener, at det er vigtigt for en kærlighed interesse at få at vide den virkelige dig over tid, deler for meget i begyndelsen af ​​et forhold kan sabotere sin oprindelige vækst.

"Kvinder kan komme ud så vanvittigt," forklarer hun. "Du behøver ikke ønsker at dele, at du går til en terapeut hver uge. Terapi er stor, jeg studere det, det er fantastisk, men du behøver ikke at sætte det derude på den første date. "

Hun foreslår, at daters bør tale om film, musik eller på steder, de kan lide at rejse - ting, som alle kan relatere til. "Du har altid lyst til at komme ud som lys og flot, ingen ønsker en anden dato med en person med masser af bagage," hun er færdig.