torsdag den 30. august 2012

»Sugar Daddy dating 'hjemmeside er blevet lanceret i Storbritannien


En internet dating site, der forbinder velhavende mænd med unge kvinder - og kan prale med en MP som en såkaldt "sugar daddy" medlem - er blevet lanceret i Storbritannien.

Brandon Wade, grundlæggeren af ​​seekingarrangment.com, siger den amerikanske hjemmeside har 80.000 britiske medlemmer. Sitet hævder en million medlemmer i Amerika, med 10 kvinder - kaldet "sukker babyer" - til hver mand. Det matcher fattige unge kvinder med ældre mænd, der kan "behandle" dem ved at købe gaver.

"Fyrre procent af sukker babyer er studerende, der har brug for hjælp med deres studieafgifter," Hr. Wade sagt. "Den næststørste gruppe er enlige mødre. Sitet er en afspejling af de dårligdomme i vores tid ... Hvis det er udnyttende så udnyttelsen er gensidig. Jeg får stillet en masse, hvis det er prostitution. Men sukker babyer kan sige nej. "

Han sagde de fleste dating sites er overfladiske og hans site er ikke anderledes. Han sagde det meste af den britiske medlemskab er i øjeblikket baseret i London.

De "sukker daddies" er hovedsagelig bankfolk, iværksættere og administrerende direktører i deres tidlige 40'erne med en gennemsnitlig indkomst på 170.000 £ om året. De tilbringer £ 2.862 om året på "sukker afhængighed" og er 13 år ældre end kvinderne - men der er også yngre arvinger til formuer og et medlem af Europa-Parlamentet, tilføjede han.

Siobhan Freegard, grundlæggeren af ​​netmums, frygtede det nye site kan udviske grænsen mellem prostitution og ægte relationer. "Problemet med et site som dette er, at magtbalancen er skæv fra starten," sagde hun.

Agony tante Virginia Ironside fandt intet "moralsk forkert" med webstedet. "Kvinder er langt mere pragmatiske om sex, mindre sentimental end mænd. Hvis du er en hård-up single mor, og der var nogen, du fandt ikke alt for uinteressante og ikke gå længere, end du vil, kan jeg ikke se noget reelt galt. "


onsdag den 29. august 2012

Hvorfor Dating Needs Flere Politik


Af Cristen Conger

Hvis du leder efter kærlighed i løbet af denne præsidentvalgkampen sæson (eller enhver tid, som en kendsgerning), der er en hurtig måde at finde ud af, om denne online profil inkarneret er en virkelig kompatibel match: snakke om politik. Oh, vent. Det er en af ​​de fire emner - sammen med penge, sex og religion - Emily Post siger unge damer må aldrig nogensinde komme ind på en første date, ikke? Tja sikker på, hvis du ønsker at være en høflig og alle, ikke nævner valgkollegium og super PAC'er. Når det er sagt, personlig erfaring har lært mig, at etikette hurtigt curtsies og udgange når du har fundet en keeper. Og i slutningen af ​​natten, er ikke dating egentlig bare en søgning efter en person, der ikke vil vige tilbage ved synet af dig polering off et par dusin kyllingevinger i sengen, mens du ser Girls?

Ligesom vi er glade for at videregive hemmelige vaner, såsom de pinlige steder vi spiser take-out, til potentielle bejlere, en 2011 undersøgelse quaintly titlen "Do soveværelse øjne bære politiske briller?" Fandt, at politiske synspunkter (ikke-så-overraskende ) er ikke interesser vi let annoncere i dating markedet. Ud af de 2.944 online dating profiler de politologer analyseret, kun 14 procent erkendte politik, idet de fleste mildt beskrive deres holdninger som "midt på vejen." Desuden folks røde eller blå tilbøjeligheder rangeret fjerde-fra-sidste ud af 27 dating profil interessekategorier, cozily klemt inde mellem videospil og business networking.

Indrømmet, en Pew Research Center undersøgelse offentliggjort samme år fandt også et stigende antal amerikanere vige bort fra republikanske eller demokratiske overbevisninger, så måske, at online dating data repræsenterede et bredere afsmag for alle-ting-Beltway. Men undersøgelsen viste også, at folks politiske ideologier alligevel blev forankret i konservative eller liberale værdier og platforme, hvilket indebærer, at mange af disse online daters sandsynligvis var ikke så "middle of the road", som de måske har ønsket at dukke op i håb at kaste et bredt dating net. Uanset hvad, vi helt klart synes at mene politik og romantik går ikke sammen.

Men alt dette fine går på tåspidserne omkring æsler og elefanter kan gøre en eventuel bjørnetjeneste for folk, der er oprigtigt interesserede i langsigtede relationer, fordi ligesom det eller ej, folk har tendens til at ende op med politisk ligesindede. En anden undersøgelse offentliggjort i 2011 sat tusindvis af amerikanske ægtepar, der havde været sammen overalt fra en til 67 år under en sociologisk mikroskop for at finde ud, i hvilken udstrækning ægtefæller se øje-til-øje om politiske og sociale emner, sammenlignet med hvordan de passer sammen på mere biologisk og genetisk påvirket træk, ligesom fysik og personlighed. Den tilbundsgående data finagling afdækket en smule fascinerende indsigt: ud over lignende personlighedstræk, affekt og skønhed, holdninger om politik og religion holdes langt stærkere korrelationer mellem ægtemænd og hustruer. Med andre ord er en høj, indadvendt Romney fan statistisk mere sandsynligt slå sig ned med en kort, social sommerfugl republikanske end en statelig bogorm Obama-ite.

Det er også værd at bemærke, at undersøgelsen ikke blot bede deltagerne om at tjekke deres foretrukne politiske partier og kalder det en dag. Det adspurgte dem på en 28-punkt indeks over politiske og sociale emner, herunder abort, homoseksuelles rettigheder, der lever sammen og indvandring. Uanset hvor lang tid et par havde canoodling, disse ligheder også fortsat stærk. Med ordene fra undersøgelsens forfattere: "Det ser ud til mennesker lægge større vægt på at finde en kammerat der er en åndsfælle med hensyn til politik, religion og social aktivitet, end de gør på at lokalisere lignende kammerater i form af fysik eller personlighed ... "

Så selv om vi er mest tilbøjelige til at ende op med en, der deler kerneværdier som politik, i modsætning til hot-or-ikke ranking og Grade-A personligheder, ønsker vi ikke at ødelægge den overfladiske sjov helt så hurtigt, de to undersøgelser indebærer. På trods af den overvældende empiriske beviser for, at mennesker generelt overholder assortative parring, hvor fugle af en fjer flok sammen, ønsker vi at tro, uanset af hvilken grund, tiltrække at modsætninger. Ikke at sige, at der ikke er potentielle fordele ved bucking undersøgelsens resultater og passage af partiskel. En Bush-Kerry æra New York Magazine historie profileret en klynge af liberal-hælder singler, der havde uforvarende sov med eller dateret konservative og rapporterede tilbage rødglødende romps, i ordene fra en kilde, "på grund af den forbudte aspekt," der kun er fugtet ved deres skyld for fraternisering med den politiske fjende.

Nu, hvis du spiller en runde af "Ville du hellere: Mitt eller Barack Edition" på en dato stadig ikke sidde godt, OKCupid tilbyder en anden måde at udlede en persons sandsynlige politiske tilhørsforhold. Bare smide ud denne hoved-skraber: "Foretrækker du mennesker i dit liv til at være komplekse eller simple" Ifølge dating site enorme hvælving af personlige oplysninger på vordende være kærester, "kompleksitet-preferrers er 65-70% sandsynlighed for giver den liberale svar. Og dem, der foretrækker enkelhed i andre er 65-70% sandsynlighed for at give den konservative én. "

Eller, hvis du leder efter en slags kærlighed som jeg er, som ikke kender de politiske grænser (? Og er vi ikke alle), kan du spørge forlænge en mere enkel undersøgelse - kyllingevinger i sengen: Check ja eller nej.