fredag den 19. november 2010

Flere singler Arbejdsløse

Hvis du er single, er du meget mere tilbøjelige til at blive arbejdsløse end gifte mennesker.

USA Today rapporterer, at en ny undersøgelse foretaget af Federal Reserve Bank of St. Louis konstaterede, at en enkelt beskæftigelsen faldt 4,8 procentpoint fra december 2007 til juni 2009, mens gifte beskæftigelsen faldt kun 3,1 procentpoint. I august blev den fælles ledigheden 13,5 procent, mens det for gifte mennesker var det 6,3 procent.

Hvad regnskab for forskelle? Undersøgelse forfatter Ken Wall fortalt USA Today, at gifte mænd er mere tilbøjelige til at tage en lavere betalende job end enlige mænd, da de har en kone og børn for at støtte. I disse situationer, også gifte kvinder har tendens til at få job for at supplere deres ægtemænd indkomster.

Singler, på den anden side, har tendens til at have mindre uddannelse og den samlede erhvervserfaring end dem, der er gift, og i denne økonomi, er større værdi bør ligge på disse to faktorer. "Det er virkelig understreger betydningen af uddannelse og erfaring," Wall sagt.

Singler bliver også negativt påvirket af den faldende jobvækst - uden recession, ville singler 'beskæftigelse er vokset 4 procent mod 2,2 for gifte beskæftigelse, ifølge undersøgelsen.

På trods af de dystre økonomiske virkelighed, fandt en undersøgelse foretaget af dating site, at 78 procent af singler er omfavne arbejdsløshed, bor hos deres forældre og planlægning datoer, som kredser omkring gratis aktiviteter, og at disse livsstil justeringer er ikke afskrækkende for deres dating liv.