fredag den 18. november 2011

Sådan at lukke salget 95% af Time


I dag har jeg har tænkt mig at dele med dig de mest succesrige og effektive metode, jeg har fundet for "lukning af salg" og få denne smukke pige at gå ud med dig.

Hvad jeg har tænkt mig at dele med dig er "Sådan," ikke bare filosofien bag det. Jeg kid du ikke, hvad jeg har tænkt mig at dele med dig er så kraftfuld, at den kun har svigtet mig to gange i de sidste 6 år.

Først, her er den sande historie i, hvordan jeg opdagede denne hemmelighed ...

Hele mit liv har jeg været involveret i salg og marketing, og at dømme ud fra resultater, jeg er god til hvad jeg gør.

Tilbage da jeg var 18 år gammel, jeg var på arbejde, gøre hvad jeg normalt gør ... arbejde og forsøger at gøre et salg. Dengang jeg var meget sikker, men utrolig naiv. (Jeg gik faktisk ud på en date, og pigen blev gnide hendes ben og lår hele minen, mens man spiser aftensmad, og jeg tænkte på om hun havde en kløe ... utroligt.)

Anyway, var der denne 28-årige, drop-dead gorgeous pige, som normalt har arbejdet i en anden by, og der arbejdede for denne dag med os. Alle fyrene summede omkring hende som fluer omkring crap, og for den sags skyld, var så I.

Aftenen nærmede sig, og jeg var ved at blive sulten. Jeg regnede med, at hun må være sulten også, da ingen af ​​os havde fået noget at spise for nogle stykke tid. Så som jeg talte med hende, sagde jeg til hende: "Jeg er sulten, og jeg kan gætte, så er du. Har du lyst til at gå til middag, eller vil du have mig til at få os noget at spise."

Siden jeg var så naiv, jeg troede virkelig jeg bad hende om at spise, ikke at spørge hende på en date.

Men hun tog det at betyde, at jeg spurgte hende ud (hvilket jeg sikker som helvede var ikke til at diskutere med hende om). Så vendte hun sig mod mig og sagde, "Du ved, jeg kunne lide den måde, du spurgte mig ud. Jeg tror ikke, nogen nogensinde har spurgt mig på den måde før. Stedet for at spørge, om jeg ikke ønskede at spise med dig, du automatisk antages, at jeg ville, og du gav mig et valg af, hvordan jeg ville gerne gøre det. "

Så jeg kiggede på hende og sagde: "Hey, det er rigtigt!" Da hun havde været involveret i salget længere end jeg har, hun automatisk bemærket, at jeg havde brugt den første regel, at ethvert salg eller markedsføring person værd sin vægt i salt kender. Og det er ...

PÅTAGER SALG

En af de første ting, de lærer dig i salg (og som mange folk glemmer, og meget få gælde for at spørge pigerne ud) er, at man aldrig skal spørge en potentiel kunde, hvis han ønsker at købe en widget, men hvis han ønsker en blå widget eller en rød widget, en 4 "widget eller en 6" widget, etc.

Dybest set, så længe du ikke spørger ham, om han ønsker at købe en widget eller ej, kan han ikke afvise at købe - du aldrig gav ham denne mulighed.

Anyway, jeg gik ud med den pige, og havde en vidunderlig tid. Men den vigtigste ting jeg fik fra det, var den lektie i kraft af "Under forudsætning af salget."

Så hvordan kan du anvende det til din dating liv?

Simple.

Først skal du finde en pige, der giver dig de signaler, at hun kunne være interesseret. Du går til hende og begynde at tale om hvad du vil. Jeg har ikke tænkt mig at komme ind i hvordan man kan nærme sig en pige her, da det ville være uden for rammerne af dette tip, plus der er masser af rådgivning på stedet om dette emne.

Nu er den vigtigste del af hele processen er den tilgang, da det giver dig mulighed for at "sætte din fod i døren." Men andre end den tilgang, og i nogle tilfælde vigtigere end den tilgang, er den tætte.

Her er hvad den gennemsnitlige ikke-DJ gør: Han finder den perfekte pige, går og taler med hende (hvis han kommer så langt), og endelig spørger pigen, om hun ønsker at spise middag.

Hvis du skulle gøre dette, hvilket næsten alle gør, så på det tidspunkt du ville have mistet kontrollen over situationen. Du har givet hende mulighed for at afskedige dig. Dårlig idé.

Lad os i stedet antage, at du har talt med hende. Du har samlet op på nogle positive vibes, og du tror, ​​hun kunne være interesseret. Du må ikke spørge hende, om hun ønsker at spise middag. Mens være oprigtig, fortæl hende, "jeg nød vores samtale. Hvorfor ikke vi fortsætte det senere i denne uge. Vil du foretrækker at spise frokost eller middag sammen?"

OG siger ikke noget på dette punkt.

Det er vigtigt, da den første person til at tale "taber," Selv hvis det tager et helt minut, bare se lige på hende tillidsfuldt og oprigtigt, og helst i hendes øjne, indtil hun svar. I 70% til 80% af tiden, hvis du har læst tegnene højre vil hun vælge det ene eller det andet.

Tillykke, du har en dato.

Få hendes nummer og ringe til hende et par dage senere for at træffe foranstaltninger (og når du ringer hende op på telefonen, skal du ikke spørge hende, "Så er vi stadig på til frokost?" I stedet siger, "Jeg ser frem til vores frokost. Vil du have mig til at samle dig op, eller vil du gerne mødes der. "Eller" Kan du foretrækker mexicansk eller kinesisk? "Du får tip.

Hvis du af en eller anden grund hun begynder at gøre indsigelser, når du giver hende mulighed for mellem frokost eller middag på det indledende møde, ikke mister troen. Indsigelser er den menneskelige måde at sige "Jeg er interesseret, men endnu ikke solgt." Det er okay, ikke skubbe det.

Bare holde op med din samtale, viser hende, hvordan kølige af en fyr du er, og når du føler tiden er inde spørge hende: "Lad os gå gøre noget sammen i et par dage. Nyder du bowling mere eller minigolf? Bowling, så er det en dato! Giv mig dit telefonnummer og jeg ringer til dig for at færdiggøre planerne. "

Som du måske har bemærket ovenfor, har jeg ikke bede hende om hendes telefonnummer. I * fortalte * hende til at give det til mig. Ærbødigst ja, men jeg spurgte ikke. Hvorfor?

Simple, er folk uddannet fra skole til at følge anvisninger. Hvis du spørger hende om hendes telefonnummer, så er der en chance for at hun kan stadig ændre hendes mening om bowling. Men ved høfligt at fortælle hende, at give dig hendes nummer, og ved at have tillid til fuldt ud at forvente, at hun vil give det til dig, vil hun ikke have andet valg end at gøre netop det.

Som du kan se, den vigtigste af "Under forudsætning af at salget" ikke kun fungerer, når de sælger biler og stereoanlæg, men når du beder pigerne ud. I seks år med at bruge det, har den svigtet mig kun to gange.

Den største tip jeg kan tilbyde i at bruge det selv, er at du skal have overbevisning i dine øjne og i dit tonefald, at hun vil acceptere et af dine to valg. Som man siger, "Den der tøver går tabt."

Nå, jeg håber du får så meget gavn af dette som jeg gjorde. Og hvis først det virker ikke som forventet ... det er okay, bare ved med at øve ... tro mig, det er det værd.


tirsdag den 15. november 2011

Respekt Yourself


Mine herrer, skal du først respektere dig selv, dit personlige rum, din tid og dine egne interesser, før du ærligt kan vise påskønnelse for andres. Dette er basale egenomsorg, ligesom børste dit hår om morgenen.

Hvis du mener at andre folks tid, rum, ejendele, og følelser er vigtigere for dig end din egen, så er du ikke respekterer dig selv.

Jeg forstår, at det er høfligt at være hensynsfuld over andre menneskers følelser og ejendom, men når du forsømmer din egen i processen, er du der beskæftiger sig med et stort problem. Mange mænd, der ikke er succes med kvinder har tendens til at tilbede den begrundelse, at de kvinder gå på, og insisterer på at se verden gennem deres øjne, uden at se hvad de selv ser.

Melissa siger, at jeg skulle stoppe med at spise kød. Tracy vil have mig til at begynde at komme hjem kl 21:00, fordi hun ikke kan lide mig ud om natten. Jeg stoppede indsamle tog som en hobby, fordi min kæreste mener, at det er barnligt, og vi kommer til at sælge dem alle i morgen på E-Bay. Jeg ville elske at gå ud med jer, men min kæreste vil ikke lade mig.

Vær stærk!

Jeg er ikke fortæller dig at være en rå eller ufølsom, men, mine herrer, jeg minde dig om, at du kører dit liv, og enhver beslutning, du foretager du i sidste ende bliver nødt til at beskæftige sig med ... alene.

Så så længe det ikke er ulovligt, farligt eller beskæftiger sig med dyr lemlæstelse, skal din kæreste ikke give dig råd, krav eller ultimatum om, hvad du skal gøre. Hun er ikke respekterer dit personlige rum og din frihed til at vælge selv om hun synes, det er idiotisk. Bare fordi hun ikke kan lide hvad du laver betyder ikke, at DU ikke behøver at kunne lide det. Du kan lide at gøre, hvad du kan lide at gøre.

Når du stopper respekterer dig selv for at behage en kæreste, kone, kæreste, osv. .. hun mister respekten for dig også, og stopper "bede" dig om at gøre ting og begynder at "fortælle" dig, hvad du vil gøre, slid, spise, osv.

Den gennemsnitlige kvinde er væmmes ved dette, og hvis du har denne form for tankegang, så er du nødt til at ændre det, fordi det er feminint. De fleste kvinder forventer, at deres mand til at tage ansvar, træffe beslutninger, og forsigtigt rette hende, når hun træder ud af stedet. Han er manden, der har været hans job for de sidste 250 millioner år.

Hvis din mand muskler er ligesom Jell-O, kan du lige så godt acceptere, at du er "bunden af ​​tønden", fordi kun en kvinde med alvorlige følelsesmæssige problemer eller en virkelig crappy omdømme vil blive tiltrukket af dig. Hvis det er hvad du kan lide ... til hver sin egen.

Som for resten af ​​os, vi er ved at lære hvordan man kan tage kontrol over vores liv og vores skæbne og være de mænd, vi altid har ønsket at være.

Nu samfund har haft en stor rolle i at ødelægge den moderne mand. Kvinder har sagt i årevis, at de ønsker en mand, der har mere feminine egenskaber end mandlige karakteristika. Jeg tror, ​​at velmenende kvinder tog, hvad de ville have en lille smule af og lavet en hel mand ud af det.

Ved at tale med kvinder, jeg kender, og interviewe mænd, der er mere følsomme end hårde, jeg er kommet til én konklusion: Kvinder kan godt lide barske fyre med en balance på menneskelige følelser.

Hvis du skive din hånd åben og bløder ihjel, og hun griner på, hvor meget af et skvat, som du ligner ... sparke hende til dem bremse. En kvinde, der virkelig bekymrede sig om du ville være alt for travlt med at gå i panik og febrilsk forsøger at stoppe blødningen i stedet for at grine ad dig at miste din cool.

Nu, hvis du er bange for noget, der ikke kan slå dig ihjel, gør du mister dit job, eller gøre stor legemsbeskadigelse til dig, så er det bedst, hvis du ikke offentliggøre det.

Men hvis din kæreste får en forfremmelse, fejre. Hvis hun mister sit job, så kukkelure rundt med hende for en stund. Hvis hun siger noget uforskammet til dig, så lad hende vide på ingen utvetydige vendinger, at hun bedre se hendes mund og hun vil ikke have en kæreste. Alt mens vi gjorde det på et køligt, ikke-emotionel måde.

Må ikke være hendes terapeut eller veninde, men lytte og nikke en masse. Det meste af den tid, hun allerede ved, hvad hun vil gøre, men bare ønsker nogen til at lytte, så hun kan få det ud af hendes bryst. Du kan være hendes anker og ikke engang at gøre meget.