lørdag den 5. november 2011

No More Mr. Nice Guy


Kærlighed er ligesom brætspillet Monopoly. Visse regler skal følges, en lille smule held er involveret, og nogen er altid snyd. Vigtigst er det, det er et spil, og for at vinde, skal du spille det og spille det godt.

At være en fin fyr, jeg er sikker på at du føler en smule akavet at spille spil med de kvinder, du møder. Det er ikke i din natur. Du føler uærlig, respektløse, og til tider helt ned betyde. Men disse er de typer af fyre kyllinger grave, og hvis du har planer om nogensinde at bruge en aften på hotellet på Park Place, havde du hellere begynde at stjæle penge fra banken.

Sure nu og da du vil få et heldigt kast med terningerne og lander på gratis parkering, men for at være virkelig vellykket, må man udvikle en strategi. Opført nedenfor, vil du finde 10 adfærd flinke fyre kan vise for at gøre sig mere tiltrækkende for de kvinder, de søger. Gennemføre nogle af eller alle disse adfærdsmønstre ind i din hverdag personlighed og se de kvinder strømmer til dig som myrer til en falden Dorito. Vær dog forsigtig, og resultaterne kan være farligt for dit sengefjedre.

1. Den take away-metoden.

Når en kvinde har fået en smagsprøve på dig, så venlig at undskylde dig selv. Altid forlade hendes ønsker mere af dig. Her er en simpel lille tip. Når du møder hende første gang, lader til at glemme hendes navn. Hun vil være døende for at efterlade et varigt indtryk på dig, så du aldrig glemmer hendes navn igen.

2. Flirte med andre kvinder og sørg for hun ser det.

Kvinder vil have mænd, der er eftersøgt af andre kvinder. Det er en kendsgerning. Kvinder er meget konkurrencedygtige og vil se dig som den ultimative præmie, hvis hun konkurrerer om din hengivenhed. Desuden vil hun hurtigt indse behovet for at snuppe dig op, før nogen andre gør.

Mens du bruger andre kvinder som denne kan synes grusom, aldrig føle sig skyldig. Tro mig, vil du ikke være at give det en tanke, når genstanden for dit ønske er at rive dine shorts.

3. Tillid er nøglen.

Dette er en no brainer. Hvis du opfører dig som en taber, vil du føle dig som en taber og til gengæld kvinder vil se dig som en taber. Du vil aldrig få lagt denne måde. Du vil virkelig være en taber.

4. Vær charmerende.

Ved sociale sammenkomster, og især omkring hendes venner, bliver centrum for opmærksomhed. Hvis hun ser, at andre mennesker kan lide at være omkring dig, hun er sandsynligvis ønsker at være omkring dig også. Hun vil gerne se, hvad alt postyret handler om.

5. Holde kæft.

Folk bliver mere interessant i det øjeblik de lukke munden. Og for kvinder, er halvt så sjovt den udfordring at finde dig ud.

6. Undgå alvorlige samtaler for enhver pris.

Scott Weiland sagde det bedst. Samtaler dræbe. Tro det eller ej, er kvinder lige så skræmt ud af disse samtaler som mænd. Måske endda mere, så overvejer de ikke forventer mænd til at være villig til at tale om alvorlige forhold ting. Desuden er de altid har ret alligevel, så hvorfor gider?

7. Skræmme hende.

Altid se hende i øjnene, indtil hun kigger væk først. Det er den samme teknik eksperter bruger til at træne hunde til at være lydige. Dette gælder også tænder kvinder på. Men hold tilbage på viser hendes fysiske hengivenhed. Jo længere du får hende vente, jo mere hun vil have det.

8. Gør noget galt.

Alt, hvad hun vil synes er spændende, eventyrlysten, og / eller spændende. Husk James Dean? Bare forestil dig hvor meget Poon du ville få, hvis du var mere som ham.

9. Vælg dine venner over hende.

Dette er en af ​​mine personlige favoritter. Hele gang du er ude med dine venner, vil hun være ude med hendes veninder fortælle dem, hvad et ryk du er. (Medmindre hun er snyd på dig.) Men når du endelig kan se hende igen, vil det være ligesom ægteskabelige besøg dag på amtet fængslet.

10. Aldrig nogensinde jeg mener ALDRIG lade hende vide, hvor stærkt du føler for hende.

Jeg er ligeglad, hvis du tror, ​​Gud har sendt hende til dig, og du ønsker at gifte sig med hende i dag, aldrig lade hende vide, at. I det øjeblik hun ved, du har dybe følelser for hende, hendes udfordring er overstået. Hun vandt. Hun fik dig og hende sjovt er overstået.

Jeg sammenligner det med fiskeri. Du sidder hele dagen med din agn i vandet, og når du endelig fange en fisk, hvad gør du? Du smider den tilbage i vandet. Tro mig, det øjeblik hun fanger dig Hook, Line, og Loddet, det er tilbage i drink til dig.