torsdag den 20. maj 2010

Alt You Know About Online Dating Billeder er forkert


Ved Lesley Ciarula Taylor

Alt hvad du nogensinde troet om succesrige online dating fotos er forkert, en online dating site rapporter.

Smilende i kameraet, og holder din skjorte på eller endda at sørge for dit ansigt er synligt, er ikke den bedste måde at få resultater, sendt en undersøgelse på 7.000 billeder til online site OKCupid.com fundet.

For mænd, "Internettet kliché" ab skudt værker vidundere, for kvinder, spaltning tæller, uanset hvor gammel du er - op til ca 30ish.

"Vi opdagede en stor del af den kollektive visdom om profilbilleder var galt," site arrangørerne sagde i OKtrends blog (blog.okcupid.com).

"Uanset om du vise dit ansigt virkelig påvirker ikke dine beskeder. Vi har ikke tro det. Men faktum var stædige: Dit ansigt er ikke nødvendigvis sagen. Faktisk kan ikke vise dit ansigt være en positiv, så længe du erstatte i noget usædvanligt, sexet eller mystisk. "

Men ikke et kæledyr, hvis du er kvinde. En kvinde, der beklæder en hund eller kat dråber hurtigt i svarene. Det er endda værre end poserer med en drink. Det omvendte er tilfældet for mænd: Posing med et dyr er lige så god som vise dine mavemuskler.

Webstedet målt popularitet af, hvor mange svar en person har fået fra en udstationering, brug mennesker, der var gennemsnitligt attraktive: top-og bund-end ser blev slået ud af undersøgelsen.

Nogle andre myte-sprænge resultater:

For kvinder, smiler ikke bedre. Flirter direkte ind i kameraet er. Flirter væk fra kameraet er den værst tænkelige stillingen. Selv online, øjenkontakt spørgsmål for kvinder.

For mænd er det bedste billede af dit ansigt ikke smilende og ser væk fra kameraet. Flirter væk fra kameraet er også den værst tænkelige stillingen.

Kvinder får fabelagtig respons fra "den universelt udskældte MySpace Shot" undersøgelsen rapporterede - den, hvor du holder din mobiltelefon over dit hoved, ser koket og skyde. Dette, sagde de, "er den mest effektive foto type for kvinder; bedre i virkeligheden, at straight-up Boob pics."

Mænd med god abs få de bedste resultater, når de tager deres shirts off, men effekten dalende jo ældre de bliver: stor på 19, i mindre grad af 31. Hvis du ab-mindre undersøgelsen fundet, ikke kjole op. Det bliver det dårligste svar.

I modsætning til mænd, kvinder ikke lide en brat nedgang i respons med en kavalergang skud som de bliver ældre. "En 32-årig kvinde, der viser hendes krop får kun en mindre besked om måneden end en tilsvarende 18-årige, en ældre kvinde ikke vise får fire beskeder mindre."

Endelig "at gøre noget interessant" i billedet, såsom at spille en guitar, scorer langt højere end bare at kigge på kameraet sexet, undersøgelsen fundet.


søndag den 16. maj 2010

9 Ting Happy Couples Talk About


Som Eleanor Roosevelt sagde, store hoveder taler om ideer, små hoveder taler om mennesker. Hvad gør du og din betydelige andre taler om? Hvis du konstant ramt den tunge ting, du sikkert lykkeligere, end hvis du bruger tid snakket om dine naboer eller kolleger.

En nylig undersøgelse offentliggjort i Psychological Science siger, at folk er lykkeligere, når de bruger mere tid på at diskutere meningsfuldt emner end at deltage i small talk. Nioghalvfjerds college studerende havde deres indspillet samtaler og analyseret af forskere, der skelnede mellem chit-chat om den mad, eller vejret og diskussioner om filosofi, uddannelse eller religion. Forsøgspersoner, som rapporterede den største mængde af tilfredshed brugte kun 10 procent af deres samtale om small talk, mens den Ulykkeligste fag holdt 28,3 procent af deres taletid i de lavvandede ende.

Blandt de snesevis af vigtige emner folk diskutere, vi er kommet op med ni, som vi mener par skal glæde i løbet af hjerte-til-hjerter:

1. Pinlige øjeblikke. Hvis du ikke kan dele akavet, "American Pie"-værdig øjeblikke, der fandt sted i hele gymnasiet med din partner, der kan du fortælle dem til? Vær ikke bange for at komme ind på emnet, hvis du ikke allerede har. Vi ville ikke blive overrasket, hvis deres historier er mere gruopvækkende end din.

2. Politiske synspunkter. Hvordan synes du om den nye sundhedsydelser regningen? Du behøver ikke være enig med hinanden, men du behøver at holde et åbent sind. Et godt forhold giver begge parter mulighed for at diskutere deres egen filosofi uden at tage indsigelsen personligt.

3. Frygt og usikkerhed. Af frygt, vi ikke betyder, at din fobi af regnorme. Vi taler om ting, der gør du vågner op med grå hår. Det, der bekymrer dig? Hvad vil du forbedre i dig selv? Hvad skeletter er i dit skab? I er bløde, kan du risikere dom, men endnu vigtigere, chance du at blive forstået.

4. Barndom. Spørg din partner, hvad han eller hun var som som et barn. Har hun få venner let? Hvilken slags spil han kan lide at spille? Havde han har problemer i skolen? Barndomserindringer gøre for sjov samtaler, men de kan også låne indsigt i, hvordan dine vigtigste squeeze blev den person, han eller hun er i dag.

5. Past relationer. Dette er et følsomt en, fordi ingen ønsker at høre den person, de er med sprøjtende Sonetter om en ex. Der er naturligvis en forskel mellem længsel efter (eller er bitter over) tidligere, og blot at anerkende, hvad der skete. Med nok praksis, krydret, lære glade par, hvordan man håndterer hvorfor tidligere forhold endte uden uforvarende at sammenligne deres nuværende partner til en gammel flamme.

6. Familieliv. Kendskab til en persons opdragelse og forholdet til hans eller hendes forældre er altafgørende for forståelsen af hans nuværende holdning til familien. Hvis du endda lidt overvejer en fremtid med denne person, kan det hjælpe at spørge, hvor godt de får sammen med deres forældre. Hvorfor hun harmes hendes mor? Hvorfor er han tættere på sine søstre end til hans brødre? Hvordan hun håndterer familie sammenkomster?

7. Aktuelle begivenheder. Takket være overløbet af oplysninger, er det næsten umuligt at være up-to-date på alt der sker omkring os. Her, hvor teamwork kommer ind i billedet: Spørg din partner om hans interesser, det være sig økonomi eller regional politik, og se om du ikke kan lære en ting eller to. Hvem ved, måske du vil hjælpe ham at udvikle en interesse i internationale spørgsmål eller videnskab nyheder.

8. TV og film. Sammenlignet med politik og personlig frygt, kunne underholdning synes temmelig overfladisk, men diskussionerne om film kan falde ned i "dybe" kategori, hvis du fokuserer på tegn motivationer og grunde snarere end på, siger den søde førende aktører.

9. Fremtiden. At tale om fremtiden kan nerve-wracking. Selvom vi ikke siger du skal trykket din partner i at tale om planerne for ægteskab og børn, vi tror, at du skal vide deres drømme, mål og ambitioner. Hvad arbejder han mod? Hvad drev hende til at lykkes? Hvor ser han sig selv i fem år? Nogen, der ønsker vækst og er ikke bange for det ukendte er jo dynamisk nok til at fortjene dig.