tirsdag den 18. oktober 2011

Dating tips til Mænd


Sådan en helt almindelig fyr som dig og mig kan tiltrække kvinder ethvert sted, når som helst? Hvordan man kan forbedre dit udseende? Hvordan man får en piges opmærksomhed? Hvordan man får en kvindes telefonnummer?

Ja kære venner, en mand altid forsøge at finde ud af disse svar før en dating. Dating kan være hårdt og farligt, hvis du ikke har nogle tips om en kvinde. Hver mand vil have en smuk pige ven som en god partner. Tja det er meget svært at finde ud af, at hvad en kvinde ønsker? men vores tips vil give dig gode forslag kan lide hvad de skal bære, hvordan de skal reagere, og hvad de skal sige? Du bør altid holde opmærksomheden kvinde, der interesserer dig. Hvad er den første ting, en kvinde meddelelser, hvis hun er tiltrukket af dig? Spørg aldrig en kvinde, at du er høje, rig eller smuk. Hvis du mener, der ligger, vil du aldrig komme nogen steder med kvinder. Find ud af hvad der virker og hvad der bare gør en fyr til at ligne et fjols. Vælg altid billig, men sjovt placeringer til en dato. Prøv at se pæn og smart af tøj inden en bestemt dato. Så du skal forberede sig på hele vejen, før en perfekt dating.

Aldrig lyve med din dating partner, så prøv at flytte hende på virkeligheden i livet. Du bør aldrig bede hende om alder eller fødselsdato. Altid forsøge at sætter pris på hendes skønhed og godhed. Mere dating tip til mænd ...