lørdag den 5. februar 2011

Turister bøde for cykling nøgen i Serbien


Beograd. Serbien - To østrigere og en tysker blev idømt en bøde for cykling nøgne langs bredden af floden Donau i Serbien, hvor en hedebølge har sendt temperaturer skyhøje.

"Politiet ankom efter at være blevet advaret af forbipasserende," siger politiets talsmand Stevan Krstic i den nordlige by Novi Sad.

Temperaturer i Serbien og andre dele af Balkan har svævede stædigt for den sidste uge på omkring 40 grader Celsius (104 Fahrenheit).

De tre mænd blev bragt til en dommer, sigtet for at forstyrre den offentlige ro og orden og blev idømt en bøde 10.000 dinarer ($ 150) hver.

Seznamka a Seduction Tipy na filmu


tirsdag den 1. februar 2011

Personlig Ad - kærlighed og død


Teenage elskere fra Canada, var de flyver sydpå til bortføre og begynde en ny tilværelse i USA.

Deres plan var at grøften en lille, lejet Cessna i et fjerntliggende sø her i Flathead Valley of nordvest Montana. De havde pakket en gummibåd og ekstra tøj i vandtætte poser, sammen med omkring $ 20.000 i kontanter.

Pigen druknede.

Dianne Babcock, 18, i Vancouver, BC, sank med flyet til bunden af Bitterroot Lake. Når Sheriff's stedfortrædere fisket hende ud af 244 meter vand, hun stadig havde sin sikkerhedssele på. Det var for 24 år siden.

Drengen forsvandt.

Jaroslaw "Jerry" Ambrozuk, 19 i 1982, flygtede med sin ekstra tøj og de penge, der var blevet trukket tilbage fra den unge kvindes opsparingskonto i Vancouver, ifølge Flathead County Sheriff James R. Dupont.

Og Ambrozuk boede forsvandt - ". America's Most Wanted", selv efter anklager om uagtsomt manddrab blev indgivet mod ham, selv efter at være præsenteret på to episoder af

Indtil slutningen af august. Det er når politiet i Plano, Tex, en velhavende Dallas-forstaden, anholdt ham i hans hjem. Der var en $ 70,000 Dodge Viper i hans indkørsel og en swimming pool i hans baghave.

Han havde fundet vej til Texas bare et par dage efter, at flyet sank i Montana. For 23 år, havde han brugt en generisk amerikansk navn, Michael Lee Smith.

Han var ugift. For de sidste seks år, havde han boet i Plano på en bred villavej, at en nabo beskrev journalister som ligner Wisteria Lane i "Desperate Housewives", med store huse, store biler og unge mødre i hjemmet. Han sigende løb en virksomhed ud af sit hjem, der har til formål computere til racerbiler.

Smeden fortalte politiet hans rigtige navn var Ambrozuk og bad om en advokat. Slutningen af sidste måned, en Montana vicesherif hentede ham tilbage til Kalispell, hvor han bliver holdt uden kaution. Han skyldes i retten på torsdag for at indtaste et anbringende om uagtsom-drab beregning.

En personlig annonce på Yahoo, synes det, gjorde ham i.

"Et par ting om mig: Jeg er ærlig og ikke snyde eller spille spil," Ambrozuk, alias Smith, skrev i en mand-søger-kvinde annonce, der blev indsendt indtil slutningen af august. Han er opført sin alder som 34 i annoncen, selv om han er 43. "Jeg tror også, at der er folk, som du støder på i dit liv, der er meget speciel, men der er meget få af dem, som du kan kalde 'soul-mates". "

En kvinde, der forbliver anonym læser annoncen og mødte den mand, der skrev det. Han fortalte hende hans rigtige navn og hans rigtige fødselsdato. Hun googlede ham og fandt en år-gamle online historie fra Daily Inter Sø, en avis her i Flathead County, om mysteriet om pigen på bunden af søen og den dreng, der forsvandt. Hun ringede Dupont i Kalispell på 28 august.

"Hun var meget legitime klingende og vidste ting, som kun Jerry kunne have vidst," sagde Dupont, 59, som har til hensigt at gå på pension ved udgangen af dette år, og hvis karriere var blevet ærgrede af hans lange jagt på Ambrozuk. Inden for to dage havde Plano politiet Ambrozuk i håndjern.

Som en vicesherif, var Dupont på Bitterroot Lake da Babcock blev trukket op. Hun var smuk, med langt brunt hår, han mindede, og det kolde, dybe vand havde bevaret sin skønhed. Hendes sikkerhedssele var spændt, dens spænde med vrangen ud, men det var ikke sidder fast. Han nemt unsnapped det. Hendes kraveben var brækket, men han sagde, at der ikke var tegn - hendes negle var ubrudt, hendes hænder uden ridser - at hun havde gået i panik og kæmpede for at forsøge at lukke bh'en eller bælte. En obduktion fandt at hun havde druknet, men også fundet tegn på en nylig abort, Dupont sagde.

"Det lykkedes ham at få sig selv ud, men han formåede ikke at få hende ud," Dupont sagde. "Hvorfor gjorde han løb, og hvorfor har han været forsvundet i 24 år? Hvad dybe, mørke hemmelighed har han, at han ikke ønsker nogen at vide?"

Svar på disse spørgsmål kan opstå som Ambrozuk beskæftiger sig med felony ansvaret for uagtsom manddrab. Overbevisning kan resultere i en 10-års fængsel. Han står også over for føderale anklaget for at have en svigagtig amerikansk pas.

Ambrozuk, der immigrerede til Canada fra Polen på 12, prøvede at forklare sin afdøde kæreste til mindst én person. I ugerne mellem crash og opdagelsen af hendes krop, lagde han flere opkald - fra Montana, fra New York og fra Dallas - til en ven i Vancouver.

Denne ven meddelt Royal Canadian Mounted Police, og når det sidste opkald kom fra Dallas, om 11 september 1982, blev det registreret. Den usammenhængende 71-side udskrift tyder på, at Ambrozuk, en novice pilot, havde lavet en hash af landing i Bitterroot Lake.

Flyver ind Montana fra British Columbia på en "bælgmørkt" nat, var han ved hjælp af instrumenter, dodging kløfter og kunne ikke se søen, før flyet ramte vandet og vendt over, sagde han. "Jeg er ikke sikker på, hvilken vej jeg kom ud," sagde Ambrozuk, men han sagde, at inden for tre eller fire sekunder var han fri for hans brug af sikkerhedsseler og uden for flyet, som begyndte at synke.

Hans kæreste var på hovedet i hendes sæde, og "hun sagde, hun ikke kunne tage bæltet ud," sagde han. Han sagde, at han ikke kunne redde hende, før flyet gik under.

Han nævnte ikke i denne telefonsamtale, hvordan det lykkedes ham at få sin bagage og penge ud af en hurtig synkende fly.

Mere end noget andet, er disse spørgsmål Dupont ønsker besvaret - sammen med, hvorfor den 19-årige stak af til Texas, ændrede sit navn og blev væk indtil politiet bankede på hans dør.

 © 2006 The Washington Post Company


søndag den 30. januar 2011

En latterlig PPC annonce


http://funnyppcads.com/

Har du nogensinde set en morsom AdSense annonce? Som PPC-annoncer bliver mere og mere kreativ, et stigende antal bloggere punkt disse ud. Men for at denne dag, der Hasna € ™ t været en enkelt central kilde til disse.

FunnyPPCAds.com håber at udfylde denne niche, så besøgende til at indsende de sjoveste PPC annoncer, de ser på internettet (for tiden begrænset til Google AdSense-annonce-format).

Hvorfor gider samle sjove annoncer? David DePrice, ejeren af DePrice.com og FunnyPPCAds.Com grundlægger forklarer.

â € œItâ € ™ s ikke kun om humor. Du ser, kreativ PPC annoncer tiltrækker læseren opmærksomhed og få højere klikrater, hvilket igen resulterer i lavere CPC-værdier og bredere distribution via AdSense-netværket. Dette er, hvordan Google algoritme fungerer. De rent faktisk belønner dig for gode annoncer. Så ita € ™ s ikke om â € ~ funnyâ € ™, ita € ™ s omkring â € ~ moneyâ € ™. Â €

Sjove eller ej, en idé at samle de bedste stykker af PPC copywriting er helt sikkert en aktuel. I modsætning til direct-mail tekstforfattere, der har deres knalde-filer, eller regelmæssige ad fagfolk med deres porteføljer, folk kæmper for at skrive deres første annonce har ingen ressourcetyper, som ville give dem mulighed for at se mest succesfulde PPC annoncer til model.

A Economia do Amor


Hvordan man Pick Online Dating websted, der er rigtige for dig


Online Dating trækker flere og flere mennesker til internettet for at søge kærligheden, men den overflod af dating sites, kan være forvirrende for mange. Her er et par punkter at huske på, når de forsøger at beslutte, hvad datingside for at tilmelde dig til. Vide, hvad du ønsker forskellige websteder appellerer til forskellige mennesker og deres behov. Faktisk er der sikkert et site derude catering til en eventuel del af befolkningen. Når der kommer til at vælge et websted, hjælper det at vide på forhånd, hvad du ønsker at få ud af din online dating oplevelse. Du kan være på udkig efter nye venner, casual relationer, ægteskab osv. Nogle steder henvender sig til et specifikt krav, mens andre er mere generisk karakter.

Læs mere

A Secret Of Nagy H�zass�g