lørdag den 26. november 2011

Taking Back kærlighed og romantik


Der er en stor tragedie, jeg har observeret.

Hvad jeg bemærker ved fyre er, at være forelsket gør dem ønsker at være mere underdanig og feminin. Det er ikke det at være forelsket, der skader dem - det er ved at blive underdanig og feminin.

Nu, med mange af de fyre på dette site, at de helt mister evnen til at blive forelsket, fordi de er uddannet i, hvordan slemt oneitis er. (Det vil sige, holder øje med en bestemt pige, som måske eller måske ikke ved, du eksisterer.) Men de vildlede deres energi, og i stedet for at forsøge at dræbe underdanighed og kvindelighed som en helhed, afslutte de op aflive deres følelser. Som et resultat, finder de, at de ikke kan være forelsket, selv når de ønsker at være.

Disse gutter associere falder i kærlighed med at være et skvat, og sygdommen er kendt som oneitis. Men der er en enorm kontrast mellem et sundt, gensidig kærlighed og en ensidig blind besættelse, der udarter dig ind i en klæbende hoftestykke.

Du vil gerne vide, hvordan du, at du har en god tankegang?

Hvad der skal ske, er at det at være forelsket i en pige skal give dig lyst til at være mere maskulin, være den leder, feje hende af hendes fødder, og sørg for, at hun vil aldrig glemme dig.

Jeg har fundet dette sker for mig med min pige, nærmest ved et uheld. Med min maskulin natur, der overtager, jeg virkelig har ingen grund til at huske overdreven teknikker. Jeg kan roligt sige, at hun bogstaveligt talt er afhængige af mig.

Fyre har en tendens til at slags bliver wusses når de er i kærlighed - at miste maskulinitet. Men kvinderne synes at blive mere feminin og underdanig samt, hvilket betyder, at kvinder er mere i harmoni med deres feminine natur, end fyre er med deres maskuline natur. Hvorfor sker det?

Nå, første off, mangel på værd faderfigurer i samfundet har skylden. Ingen er undervisning drenge hvordan man kan være mænd, er der ingen, lære dem at være i harmoni med deres maskuline natur. Mødre, kan du prøve, som de kunne, kan ikke gøre det tilstrækkeligt, fordi de ikke ved, hvordan man underviser maskulin natur, fordi deres natur er feminint. Med flere drenge bliver undervist, hvordan man elsker med deres mødre, saml de op det feminine natur.

Piger, når de er meget forelskede, der stadig bliver mere feminine (for det meste), naturligvis på grund af denne mor næring. Selv med fravær af mor tal. Kvinderne elsker at tale om følelser og fyre, mens fyrene ikke rigtig gøre meget for at tale om kvinder bortset fra kortfattede kommentarer og bragging

Nu til mange afhentning kunstnere og Don Juans, fokuserer de alt for hårdt på teknikker og mindre på tankegang. De vil handle maskuline og leaderly et stykke tid, men når de kommer ind i et langvarigt forhold er, hvor de løber ind i problemer. De tænker, "Sweet, jeg fik hende til at kunne lide mig / sex mig. Nu kan jeg vise mit virkelige selv, og holde op med at bekymre dig om alt det lort jeg har lært. Det er for meget arbejde. "

Ja, der er den gnide. At være en mand bør ikke arbejde. At være en mand skal være sjovt, bør være ubesværet. Hvorfor bekymre sig om det? Du skal være maskulin af natur og elsker, hvad du gør.

Men problemet er, at nogle fyre aldrig ingrain kærlighed følelser og romantik med den nyvundne maskuline teknikker, og de teknikker, ikke bliver tankegang, de simpelthen ophold teknikker. Kærlighed bliver polære modsatte af at være en mand, og de undgår det som pesten.

Eller, de får ind i et langvarigt forhold, og de stopper med de teknikker, og i stedet begynder at være deres "sande selv".

Hvad sker der?

De tager ud bukserne i forholdet, deres kæreste sætter bukser på, og den fyr får dominerede og dumpet.

Kvinder ved, at relationer er roller, de vil bare ikke indrømme det. Og hvis du begynder at forsøge at udfylde deres rolle, vil de ubevidst begynder at forsøge at udfylde din rolle. Og da det ikke er i deres natur at gøre det, vil det have mindre af en chance for varig, og du kan kysse forholdet bye bye.

Hvordan naturlige hanner gøre det?

Den dominerende, maskuline leder er, hvem deres er. Det er ikke en front. Det er ikke en fejlslutning. Det er den virkelige dem. De er bare at være sig selv. De kan endda være forelsket, og ikke får skruet over, cuz de er i kontakt med deres natur som mænd, og kærlighed gør dem ønsker at være mere maskulin, og ikke mere feminin.

Dette spiller ind romantik også. Bader hende med gaver, som er hendes tjener, uanset hvad, er ikke ægte romantik. Det er en farce, der er blevet solgt til os i en brun pose med en dårlig label, og vi købte den. Ægte romantik er hvad der fejer hende ud for hendes fødder, tager hende og viser dig, at verden kan du få hende ind, hvor hun er ved at blive underdanig og elsker det.

Pointen her, folkens, er, at idet denne maskuline elsker, der kvinder forbinder med den prototypiske "Latin Lover" og romantik romaner de så kærlighed, er noget, der bør ikke kun ske i teknikker. Ingrain det ind i din tankegang, og du behøver ikke at arbejde på det, og vokse forbitrede.

I stedet vil du simpelthen nødt til at bare være dig selv. Du kan være tilfreds og glad som en musling. Og hun kan være lige så tilfredse og forelsket i dig, som du er med hende.

Må ikke lukkes kærlighed og romantik - at tage det tilbage! Gør det, hvad det er meningen at være, og omfavne det.


søndag den 20. november 2011

Din følelsesmæssige Trigger


De fleste mennesker, der begynder et kursus for selvstændig forbedring har en form for følelsesmæssig trigger - ofte negativ.

Måske de føler sig respektløst, har oplevet afvisning (r), er blevet dumpet, eller generelt føler sig ensom eller deprimeret. Men der er det stadie, hvor de bliver, at negative følelser ind i en inspiration og sige: "Nok er nok, det er tid til forandring!"

Denne motivation varer normalt så længe som den følelsesmæssige aftrækkeren. Oftere end ikke, folk begynder ud i brand, spise sundt, ramte gym, ramte bøger, chatte med flere kvinder og så videre. Hver gang de gør det, de føler sig drevet og se det i øjnene hovedet på.

Problemet er, at når den følelsesmæssige udløser begynder at stilne af, de begynder at slappe af.

Deres kost begynder at gøre det muligt for lejlighedsvise McDonalds eller druk session. Deres gym rutine bliver en gang imellem besøg, og de er tilbage i deres skure - fjernbetjening og en øl i deres hænder.

Det vil sige, indtil næste gang de føler en følelsesmæssig trigger, så de starter op igen.

Det centrale er at holde denne følelsesmæssige udløser frisk og reflektere over det regelmæssigt. Skriv det ned i detaljer, hvis du vil og læse det hver dag. Hver gang du diskuterer, om du vil gå til gymnastik eller sidde og spille Playstation, eller hver gang du tænker på at bestille en pizza, selv huske hvordan du følte det, da du har foretaget, at beslutningen om at forbedre dig selv og hvorfor du bør undgå disse dårlige vaner.

Personligt har jeg lavet nogle usædvanlige fysiske og psykiske forbedringer i løbet af de seneste år, og jeg indrømmer, at mange af mine følelsesmæssige udløser relateret til piger. Men jeg har været i et forhold de sidste 9 måneder, og selvom tingene er store mellem os, jeg endte med at få en lille selvtilfreds med mig selv.

Jeg havde været en engageret sundhed freak de sidste 2 år, og alligevel i de måneder, jeg holdt op med at arbejde ud så meget og begyndte at spise snack mad. Så for et par uger siden min ven lavet en uskyldig kommentar om min "kærlighed håndtag", og det slog mig hvor meget jeg har ladet mig gå! Jeg skammede mig over mig selv og følte mig som jeg havde smidt væk års hårdt arbejde.

Ved nærmere eftertanke indså jeg, at min oprindelige følelsesmæssige udløse var gået.

At være i et lykkeligt forhold, har jeg ikke brug for at tiltrække eller imponere kvinder eller undgå afvisning længere. Hvad jeg havde brug for var en anden følelsesmæssig trigger. Og jeg fandt en i min afsky ved mig selv på at være så doven, og jeg lovede snap ud af det.

Heldigvis har jeg fanget mig selv i de tidlige stadier af selvtilfredshed. Nu er jeg tilbage på formularen, der arbejder ud hårdt og forbedre mig selv igen. Denne gang for at holde den følelse af skam i skak.

Kort sagt, ikke mister synet af din følelsesmæssige udløser. Brug den til at hjælpe dig med at slå slække på opmærksomheden og fortsætte med at forbedre!