fredag den 20. maj 2011

Online Dating er ikke en konkurrence


Online dating er ikke en konkurrence mellem konkurrerende hanner til opmærksomhed af en kvinde. Vokse op. Skift din tankegang fra â € œwinningâ € til â € œsearchingâ €. Denne ISNA € ™ t high school. Du er alle vokset op og har været i temmelig lang tid, nu. Din indstilling er det vigtigste aktiv, du har. Du vil gerne selv, og ikke koncentrat af alle de ting, der arenâ € ™ t din idé om den perfekte fyr ... den ene den alle kvinder ønsker.

Hvad er det kvinder vil have, spørger du? Thatâ € ™ s en alder gamle spørgsmål. Da den kvindelige overtalelse mig selv, kan jeg fortælle dig et par ting kvinder vil og donâ € ™ t ønsker.

Kvinder ønsker en mand at være sikker på ... ikke en arrogant idiot. Thereâ € ™ sa stor forskel. Du er nødt til at kunne lide dig selv og ikke være sig selv deprecierende men du donâ € ™ t nødt til at komme på tværs som du mener, at du er en gave til dem fra Gud, og har netop faldet fra himlen. De donâ € ™ t have dig til at tro, at de lige faldt fra himlen, og er en slags fuldkomment væsen, enten. De canâ € ™ t leve op til denne forventning.

Kvinder vil have en kommunikator. Â € œstrong tavs typeâ € virkelig ISNA € ™ t tiltrækkende på alle. De tror du sikkert donâ € ™ t have en original tanke i dit hoved, og du sandsynligvis havenâ € ™ t hørte et ord, de sagde, enten eller, du netop donâ € ™ t ligeglad med, hvad de sagde eller didnâ € ™ t selv høre, hvad de sagde. De vil have dig til at være interessant nok til at ville vide mere om dig, og de vil have dig til at tro, at de er interessante nok til at stille intelligente spørgsmål om, hvad der er vigtigt for dem også.

Kvinder ikke ønsker at være en præmie kan vindes. De donâ € ™ t ønsker at være et trofæ. De ønsker at være den kvinde, du ønsker at være sammen med.

Cinco consejos para salir con un Blogger