lørdag den 14. maj 2011

Hjerne Studier og "The Superior Man" for Dating og relationer


Mange af mine indlæg er gået ind i, hvordan mænd og kvinder er forskellige. Jeg har også skrevet udførligt om holdninger og overbevisninger, der fører til langsigtet dating og forholdet succes.

I de seneste beskeder jeg har gået i, hvordan hjernens struktur i forskellige og mænd og kvinder og hvordan dette påvirker adfærd. dette indlæg er at indføre nogle indsigter jeg fik fra en bog jeg har læst. De nye stillinger (kommer snart) er titlen, â € ~ dating og Relationsledelse Tips inspireret af The Superior Mana € ™

Jeg er indgået i den â € ~ hjernen differencesâ € ™ indlæg, selv om mænd og kvinder har naturlige fordele er baseret på den hårde ledningsføring af deres hjerner dog begge køn kan forbedre deres svage evner til et punkt, hvor de kan gøre det bedre end det modsatte køn på deres meningen â € ~ naturlige abilitiesâ € ™.

Endelig er jeg lukket med vigtigheden af ​​at forstå og værdsætte disse forskelle mellem mænd og kvinder. Dette indlæg ser på de indsigter, som bogen â € œThe Superior Mana € ™ af David Deida. Denne bog forklarer forskellene mellem det maskuline mænd og feminine kvinder. David Deida hedder det, at disse egenskaber være tilfældet for de maskuline og feminine energier, der findes i hvert enkelt, om de er mand eller kvinde. Forstå denne grundlæggende forskel mellem maskuline og feminine og hvordan man bruger denne forskel, for succes i dating og relationer, er fokus i denne bog.

Et par sætninger der beskriver essensen af ​​hanner og hunner slog mig hårdt, "Prioriteten af ​​det feminine (hos mænd og kvinder) er strømmen af ​​kærlighed i forholdet. Prioritering af maskuline er den mission, der fører til frihed. Sand frihed og ægte kærlighed er i sidste ende den samme. "

Når man ser på hjernen undersøgelser 2 fakta syntes at forholde sig til dette synspunkt, er det første, at kvindelige hjerner har større kommunikation centre og er mere rettet mod social harmoni og opbygge relationer eller med andre ord, er kvinder rettet mod, â € ~ strømmen af kærlighed i en relationshipâ € ™.

Den næste ting, jeg bemærkede, at selv når mennesket og kvinder klarer sig lignende opgaver de donâ € ™ t bruge nøjagtigt de samme dele af deres hjerner i samme forhold som hinanden. Dvs. mænd og kvinder bruger forskellige dele af deres hjerne for de samme opgaver. Den generelle forskel er, at en mand vil bruge en mere målrettet del af deres hjerne, men at en større dybde, mens kvinder vil bruge flere dele af deres hjerner.

For eksempel, en mand, når du laver en matematikopgave vil gøre det meste af hans tænkning i hans venstre hjernehalvdel, mens en kvinde vil bruge et større udvalg af hendes hjerne, generelle spænder begge halvkugler. (Dette gælder også når begge køn får den samme score uanset på hvilket test de gør).

Bemærk, hvordan kommunikationen centre af hjernen nemt vedrører strømmen af ​​kærlighed i parforhold. Derefter ser, hvordan et mana € ™ s fokus virkning af hans hjerne kunne let forholde sig til David Deidaâ € ™ s påstand om, at en mand handler om fokus og opgaver. Mange mennesker betragter David Deida at være â € ~ spiritualâ € ™. Måske så. Eller måske han bare har nok selvbevidsthed til at realisere hans manddom. Havenâ € ™ t mødte ham, så jeg canâ € ™ t sige.

Mænd ofte fungerer som små drenge, der har brug for deres mor (eller deres kæreste at tage på mor som attributter) Denne bog kan hjælpe dig jorde dig selv i din grundlæggende manddom. Dating og relationer canâ € ™ t hjælp, men blev bedre. Bedst af alt vil du føle dig bedre og mere i kontakt med dig selv og din kvinde.

Namoro jogo!


onsdag den 11. maj 2011

Er du saboterer Din Online Dating succes


Hvis man, som tusinder før dig, har du vovede sig ind i cyberspace for at finde din ideelle partner, og du har ikke haft stor succes med selv at få en dato, endsige at finde din soulmate, så er det på høje tid at evaluere din online dating tilgang. Online dating er bare en anden form for kommunikation, og ikke alle er en god kommunikator. Hvad er indlysende for nogle, kan komme som en fuldstændig overraskelse for andre. Lad os tage et kig på 10 tips til, hvordan man kan øge din succesrate. En af fordelene ved online dating kan samtidig være en total ulempe. Der er bogstaveligt talt tusindvis af profiler på nettet for mulige kandidater at vælge imellem. Det er fantastisk! Eller er det? Sætte dig selv i skoene af søgepersonen - hvad ville du gøre, hvis du var konfronteret med så mange valg? Det er rigtigt, ville du indsnævre søgningen, ville du ikke? Den første ting, du ville gøre, er at ignorere alle de profiler, som ikke omfatter et fotografi.
Tip # 1: Altid uploade dine foto! Gør det til en nyere en, hvor mindst 3 / 4 af dit ansigt kan ses tydeligt. Brug ikke en af ​​jer taget på Halloween i dit kostume valg, eller iført en hat eller kasket af nogen art. En dejlig, ærlig foto, hvor du smiler naturligt fungerer bedst.
Tip # 2: Medmindre du ønsker at tiltrække den forkerte fyr eller gal, for de forkerte grunde, og vælg derefter en passende brugernavn. Hold det neutrale, sjove er okay, men holde sig væk fra billige og suggestivt. læs mere

סינגלים טוב יותר בקבוצות?