torsdag den 4. august 2011

Kærlighed Bugs true Florida Trafik


Bilister kører i de indre dele af Florida denne ferie weekend bliver advaret af myldrer Lovebugs, der kan forringe synligheden værre end smog eller løbeild røg, ifølge Florida Highway Patrol.

De Lovebugs, der er blevet blanketing visse Florida veje, er sprøjter på køretøjet forruder og gør det vanskeligt for bilister at se.

"Myldrer kærlighed bugs oversprøjtet på bilens forrude kan forårsage den samme forringelse synlighed som smog og røg fra skovbrande," sagde Sgt. Jorge Delahoz, offentlig information officer for Florida Highway Patrol Troop K.

FHP officerer rapport linjer ved forruden skiver på Floridas Turnpike have været "usædvanligt" lange i denne uge i Ft. Pierce, Ft. Drum og kano Creek.

Delahoz sagde Turnpike tilbyder en gratis service til sine kunder, men advarer om, at hvis linierne bliver for lang og begynder at påvirke trafiksikkerheden på hovedline vejbane, kan de blive tvunget til at lukke skiver med mellemrum gennem de tungeste rejse perioder.

FHP er opmuntrende bilisterne til at sørge for sprinklervæske reservoirer på deres køretøjer bliver kronet før de rejser. Bilister bør også bære en nylon-skrubber-eller børste.


mandag den 1. august 2011

Internet dating skylden for stigningen i angreb


Jane MacDonald, hvem der gør retsmedicinske undersøgelser for Wellington politiet i seksuelle overgreb og voldtægt sager, sagde hun troede populariteten af ​​dating hjemmesider og chatrooms var en faktor i den mærkbare stigning i seksuelle overgreb i det forløbne år.

I de tre måneder, siden maj der havde været 22 tilfælde rapporteret i Wellington â € "næsten to om ugen. Normalt var der omkring 50 om året.

Dr. MacDonald, der er direktør for Wellington Seksuel Sundhed Clinic, sagde kvinder ofte følte, at de kunne stole på mænd, de aldrig havde mødt, fordi de havde delt personlige oplysninger online.

De efterlod sig sårbare over for seksuelle overgreb eller tvang ved at invitere en mand ind i deres hjem, mens de var alene, eller gå til hans hus, snarere end at møde i en bar eller cafe.

"De sænke deres vagt, føler, at de er nødt til at kende denne person og ender med at blive overfaldet," siger dr MacDonald sagt.

"Det kan være unge piger møde mænd, der har løjet om deres alder eller unge piger, der har løjet om deres alder og sagde, at de bliver ældre.

"Eller det kan være helt fornuftige midaldrende kvinder, der kommer ud af et langvarigt forhold, føler dig ensom og reklame via internettet."

Dr. MacDonald havde talt med teenage-piger, der var klatret ud af deres soveværelse vinduerne om natten og ind i taxaer betalt af ældre mænd, de havde aftalt at mødes via internettet.

I nogle tilfælde var de tvunget til at have sex, eller sex var konsensus, men de var mindreårige. Homoseksuelle mænd var også at komme ind i risikable situationer.

De fleste mennesker bruger internettet til at møde potentielle partnere gjorde det sikkert, sagde Dr. MacDonald. "Men mindretallet er dem, jeg ser, og det er en bekymring for mig."

I juli blev Paraparaumu mand Donald Alistair Ralph Pyatt, 41, blev fængslet efter at han brugte internettet til at nette en 14-årig pige for et seksuelt forhold. Dommeren sagde, at teknologien havde givet ham mulighed for at narre sit offer.

Detective Senior sergent Shane Cotter sagde alkoholforbrug var en mere bekymrende faktor end Internet dating i seksuelle overgreb mod kvinder i hovedstaden.

Internet-relaterede overgreb kan ske, men de var ikke kommer til politiets opmærksomhed.

Internet Safety Group talskvinde Rakel sagde Harrison mennesker, der brugte dating websites bør være forsigtig med at ansigt-til-ansigt møder og arrangere dem for en offentlig plads i løbet af dagen.

"Enhver kan bruge hjemmesiden til at tilslutte op til sex eller til at fornærme. Vi har helt sikkert vil anbefale, at folk har en vis sikkerhed strategier på plads. Alt, hvad du tror, ​​du ved om den pågældende til dato, kan i virkeligheden være forkert."

I maj, frikendte en Wellington jury en mand, 44, som var blevet anklaget for seksuelt at krænke en kvinde i hendes hus, efter at de mødtes på en dating hjemmeside.

I 2004 blev den tidligere læge Matthew James Boyd dømt for uanstændige overgreb og at have sex med mindreårige piger, han havde mødt i internet-chatrooms.

http://www.stuff.co.nz/

Efter Silence: Voldtægt & My Journey Back