fredag den 2. november 2012

Hvorfor Dating Er Ligesom Køleskab Shopping


Af Ariane Marder

Ja, det er sandt. En virkelige liv mand (med 40 års levetid under hans bælte, ikke mindre) sagde, at dating er dybest set som at gå til Walmart og sammenligne køleskabe.

Jeg bør sige off the bat, der sagde fyr er på min sh * t liste. Og når du høre historien, vil du højst sandsynligt enige om, at han fortjener to tommelfingre nedad.

En af mine venner har været dating en fyr for det sidste år-og-en-halv. Han virkede stor og virkelig ind i hende. Han bragte selv op ægteskab og fortalte hende, at han var klar til at slå sig ned. Men for nylig har han haft den voksne udgave af myrer i hans bukser og anden gætte forholdet.

En nat efter at han vendte tilbage fra sin college Réunion, sagde han til hende: "Jeg har tænkt. Jeg har aldrig rigtig troede, jeg ville ende op med en person, der ikke var Ivy League "(Bloggers note:! EW) Så gik han på at begå metafor-selvmord:". Jeg er ikke den type person til at købe den første køleskab Jeg er med. Jeg shoppe rundt og sammenligne før begå. "

Seriøst, dude, ingen pige ønsker at være en i forhold til et husholdningsapparat-EVER! Og hvis du har en Sub-Zero, hvorfor i alverden ville du ønsker noget andet?!