torsdag den 14. april 2011

Amerikanerne ønsker ikke at være venner med nogen


Amerikanerne har tredjedel færre nære venner og Fortrolige end for blot to årtier siden, og antallet af mennesker, der har ingen af ​​dem har mere end fordoblet - endnu et tegn vi kan leve ensomt, mere isoleret liv end tidligere, en undersøgelse der blev offentliggjort i dag vil sige.

Undersøgelsen viste, at mænd og kvinder af enhver race, alder og uddannelsesniveau rapporteret færre nære venner end den samme undersøgelse dukkede op i 1985.

Deres resterende Fortrolige var mere tilbøjelige til at være medlemmer af deres kernefamilie end i 1985, ifølge undersøgelsen, men intimitet i familien var nede, også. Resultaterne er rapporteret i juni-udgaven af ​​det amerikanske Sociologiske Review.

"Du plejer ikke se den slags store sociale forandringer i et par årtier," sagde undersøgelse medforfatter Lynn Smith-Lovin, professor i sociologi ved Duke University i Durham, NC

Dette er ikke blot en akademisk øvelse: Tætte relationer tjene som et sikkerhedsnet, sagde hun. "Uanset om det er picking up en barn i dagpleje eller finde nogen til at hjælpe dig ud af byen i en orkan, der er tale om mennesker, vi er afhængige af."

Linda Bickel kan relatere til. Den 33-årige Detroiter er en designer for et reklamebureau downtown. Hendes nærmeste Fortrolige er en søster og svigerinde.

"For mig er det, fordi jeg altid havde en tæt familie," Bickel sagt. "Selv da jeg var gift - jeg var gift i 10 år - ville vi gøre ting med sin familie eller vores gode venner Vi havde ikke en stor cirkel.".

En forklaring på venskab tilbagegang er, at voksne bliver længere arbejdstider og socialisering mindre. Der omfatter kvinder, der, når hjemmegående, tendens til at have stærke fællesskab netværk. Desuden er pendler længere, og TV visning og brug af computeren er oppe.

Som forbindelser til naboer og sociale klubber tilbagegang, Smith-Lovin sagde, "Fra et socialt synspunkt er det betyder, at du har fået flere mennesker isoleret i et lille netværk af mennesker, der er ligesom dem."

Carissa Gaden, en St. Clair Shores psykolog, sagde torsdag, at mere fortravlet livsstil bidrager til manglen på tætte relationer.

"De fleste mennesker er så travlt i dag, at de måske ikke har tid til at pleje relationer. Den person, du løber ind på din datters fodboldkamp er måske ikke den person, du ønsker at sige 'Hey, jeg er virkelig bekymret over denne ... ' til. "

Men Gaden sagde samtidig hertugen viser undersøgelsen folk har færre nære venner, det betyder ikke, folk vil ikke have dem.

"De kunder jeg arbejder med taler meget om parforhold," sagde hun. "Folk ønsker afgjort de tætte relationer med andre mennesker."

En persons relationer eller mangel på dem - kan sige en masse om den person.

"Når jeg kan møde en person, jeg ønsker at vide om deres parforhold, fordi det fortæller mig om, hvordan følelsesmæssigt sunde de er," Gaden sagde.

Forskerholdet resultater er baseret på spørgsmål, som de har tilføjet til en af ​​landets klassiske attitude meningsmålinger, den almindelige Social Survey, som University of Chicago's National Opinion Research Center har foretaget hvert andet år siden 1972.

I ansigt-til-ansigt-undersøgelse, 1.467 mennesker - en nationalt repræsentativ stikprøve - blev bedt om at tælle og beskrive alle de mennesker, med hvem de havde drøftet emner vigtige for dem i de foregående seks måneder.

Det spørgsmål stillede i 2004 var det samme som spurgte i 1985, selv om udtrykket "drøftede" kan have ført nogle af de seneste respondenterne at undlade venskaber understøttet af e-mail, indrømmede Smith-Lovin.

"Men hvis du har brug for nogen til at afhente dit barn fra dagplejen, fordi du sidder fast på arbejde, kan du ikke e-mail en person i New York," sagde hun.

Tilføjet Detroiter Bickel: disse e-mails forhold er ikke så intimt.

"Den måde, vi kommunikerer, er anderledes," sagde Bickel, som e-mails college venner. "E-mail er så nemt at holde en masse mennesker i sløjfen på en mere afslappet måde. Betragtninger, hvis de plejede at have til at skrive breve for at holde kontakten med mennesker, var det mere personligt."

Indsamlet fra Knight Ridder Aviser og USA Today.


tirsdag den 12. april 2011

Dating websteder forsøger nu at forhindre skilsmisse


I 1995 forsøgte Matt Frassica, træt af singler barer og set-ups af venner, hans hånd på dating online. Der mødte han, og senere gift, en kvinde, der også kunne lide lange gåture i regnen og hjemmelavet lasagne. De var endda præsenteret i People Magazine som en prototype af vellykkede cyber-romantik. Så eventyret sluttede. Mr. Frassica sagde, at han indså, at han var bøsse, og skilsmissen blev officiel sidste år. "Vi undgik at få at vide, den virkelige person," siger den 34-årige corporate personalekonsulent i San Francisco. "Det eneste, vi vidste, var profiler af hinanden." (Hans eks-kone bekræfter dette.)

Mere end et årti efter at internettet revolutioneret dating - omkring to millioner amerikanere mødte deres ægtefæller online, ved en foranstaltning - de steder står over for en ny udfordring: at holde disse par sammen. Mens de fleste steder begyndte at fokusere på dating, er de i stigende grad bruger deres succes i ægteskabet arena som et markedsføringsredskab - hvilket gør indsatsen højere, hvis disse fagforeninger begynder at gå mod syd.

Mens mange lykkeligt ægtepar siger, at de måske aldrig have fundet en makker offline, er der allerede tegn på, at møde en ægtefælle på internettet kommer med sit eget sæt af potentielle faldgruber. Nogle skilsmissesager, for eksempel, at fremhæve falske påstande fremsat i online-profiler, der førte til den oprindelige attraktion. Hertil kommer, selvfølgelig er der de naturlige farer, som kan komme med at få at vide en person næsten i stedet for den gammeldags måde.

Nu er websteder optrappe deres bestræbelser for at sikre, at kampe sidste. EHarmony.com åbner et nyt "forhold lab" denne sommer, hvor nogle par, der mødtes gennem webstedet vil blive overvåget i mindst fem år for at se, hvordan ægteskaber billetpris. I et initiativ kaldet "Projekt Moses" internt, er JDate.com, en jødisk singler site, at pådrage sig en dating coach til at uddanne kundeservice repræsentanter i forhold rådgivning til par, der kalder i. True.com pladser en kompatibilitet test (patentanmeldt) at der står følgende standarder fastsat af American Psychological Association, en Målet er at reducere skilsmisse.

Der lægges vægt på ægteskab og ægteskabet næring er, hvad disse websteder siger, de skal gøre for at fortsætte med at udvide deres forretning. Efter dobbelt-og triple-cifret vækst i nogle senere år, udgifter til online-dating steg med knap 7 procent sidste år, ifølge en rapport fra Online Publishers Association, en faggruppe. Rapporten viser, at for første gang siden 2002, musik og video-downloads overgået online dating som en top indtægt-maker på internettet. (Adult underholdning sandsynligvis overtrumfer dem alle, ifølge nogle markedsundersøgelser forskere, selv om tallene er svære at spore.) En nylig undersøgelse foretaget af Jupiter Research siger alvorlige daters - dem, der søger langsigtede forpligtelser - er 63 procent mere tilbøjelige til at betale for online dating end andre daters. Sådanne statistikker er en af ​​grundene de steder tager umage med at fremvise track records ved alteret.

Ønsket af dating websteder for at holde lidenskaben i live, er alle mere presserende, fordi demografiske statistikker tyder på, at den første bølge af skilsmisser blandt online daters er lige nu begyndt. Medianen Længden af ​​første ægteskab, der ender i skilsmisse, er otte år, ifølge en Census Bureau undersøgelse udgivet sidste år. Online dating tog fart i 1995, med Match.com fejre 150-års bryllupsdag to år senere. I 2002 var denne stil med dating blive fast forankret i den kulturelle mainstream.

Udråber ægteskab resultater er nu en vigtig del af mange websteder 'forretningsstrategier. Match prale "dobbelt så mange ægteskaber som noget andet websted i verden" på sin hjemmeside, et krav baseret på sidste års undersøgelse af 4.800 mennesker på Weddingchannel.com, en Los Angeles-baserede online-register og bryllup-planlægning service. Yahoo Personals har en særlig sektion helliget til succes historier, mens eHarmony guirlander på gangene af sin Pasadena, Californien, hovedkvarterer med fotos af alle par på deres bryllupper, herunder en med "eHarmony" i glasur på en computer-formet kage.

Selvom der ikke er noget statistisk belæg for, at break-up blandt online daters er anderledes fra det nationale gennemsnit, nogle skilsmisse advokater peger på anekdotiske beviser. Eric Spevak, en New Jersey skilsmisse advokat, siger, at så mange som en ud af fem af sine klienter nu kommer fra ægteskaber, der startede på internettet. "Der er ingen konsekvenser online - folk kan love dig noget, så engagementer er kortere og folk er farende ind," siger Mr. Spevak.

New York skilsmisse advokat Raoul Felder siger, at han oplever også flere Internet daters opdeling i hans praksis: "Det er som regel et forhold baseret på fantasi eller desperation, hvilket ikke lover godt."

Usande påstande om online dating profiler viser op i retten som advokater bruger de tidlige dating profiler - med deres FIBS om rigdom og status - for tegn angreb senere. Robert Hoover, en advokat i San Jose, Californien, siger, at han var i stand til at vriste forældremyndighed fra sin klients ekskone dels baseret på påstande om, at hun havde brugt hendes yngre søster fotografi i hendes dating profil for at narre mænd, herunder hendes fremtidige mand , til emailing hende. "Hvis hun havde fordrejet sig i denne henseende, måske hun fejlrepræsenterer sig i området varetægtsfængsling," siger Mr. Hoover. "Det var bare opdraget til at angribe hende troværdighed."

Ægteskab rådgivere og skilsmisse advokater siger, at de ofte rammes af, hvor meget af det, bringer folk sammen online i sidste ende bidrager til at løsne af forholdet.

Et af kendetegnene ved online dating, for eksempel, er den hurtige intimitet drevet af inderlig profiler, der kan gå på til sider og afslører alt fra en persons livret til en svaghed for tatoveringer. Fokus på disse egenskaber, nogle psykologer siger, gør potentielle bejlere mere tilbøjelige til at overse nogens ulemper. A 2004 Match undersøgelsen sagde 11 procent af sin gifte par var "forelsket før nogensinde mødes ansigt til ansigt."

Online courtships også finde sted i første omgang via e-mail, en særlig vildledende måde at kommunikere på, der ikke tager hensyn til tonefald eller ansigtsudtryk. Og eksperter siger online daters som en gruppe har tendens til at være mere interesseret i ægteskabet og derfor mere tilbøjelig til at springe pistolen.

Det tog Carolyn Fellwock og Charlie Watson kun 11 måneder til at binde knude efter mødet på Yahoo Personals - og tre år mere at kalde det afsluttes. Parrets fælles forståelse for filmaftener og hjemmelavet irske gryderet viste sig at være ingen match for deres skænderier over, hvordan man disciplin deres børn fra tidligere ægteskaber eller den bedste måde at tilbringe familien besparelser.

"Jeg kan ikke tro det er forbi," Ms Watson nu siger. "Jeg troede jeg havde fundet en soulmate."

En streng af mislykkede forhold kan betyde flere abonnementer til en online dating site, selvfølgelig, men mange virksomheder siger, at de er mere interesseret i at opbygge et brand navn baseret på succes. Med flere steder mulling planer om at gren i tjenester for andre familiemedlemmer spørgsmål fra børneopdragelse til besværlige svigerforældre, kalder virksomheder et godt ægteskab grundlaget for kundernes loyalitet. "Hvis de ser ud til at være lykkelig i deres ægteskab for de første par år, men det gør ikke sidste, der ikke gør noget for os," siger Ron Værdig, produktchef for medlem indtægter på BlackPlanet Love, en afroamerikaner singler site. "Vi ønsker at opbygge familier."

For disse relationer, der svigter, dating sites har nogle indbyggede beskyttelse, primært i form af dispensationer medlemmer skal være enige om med et klik på en mus. Match, i et sprog på samme måde som andre steder, erklærer sig ikke ansvarlig "for nogen form for skader" fra følelsesmæssig nød til personskade. Websteder med personlighed test og kvasi-rådgivning omfatter også dispensationer sige sådanne tjenester er ingen erstatning for professionel hjælp.

Match allerede har nogle omtale hovedpine stammer fra en nylig retssag over "dato agn" - flirtende mails fra falske daters at holde abonnenterne komme tilbage. Yahoo Personals også er ved at blive sagsøgt for angiveligt udstationering falske profiler. Begge selskaber har afvist disse paastande som bedragerisk og kæmper de retssager, der søger class-action status.

Anna Murray, en 39-årig New York teknologi udøvende, kender faldgruberne i online dating. Hendes løsning:. Hun kørte hende Match bejlere af hendes terapeut "Hun havde læst mellem linjerne, da kun en god personlighed Profiler kan gøre," siger Ms Murray, nu gift. Når de foreligger sammen med sin kommende mands profil, fortæller hun, hendes terapeut afgav dom: "Hun sagde: 'Han er ikke en krybe.' "

Mens nogle websteder med at spore deres ægteskab sats nøje - eHarmony siger 16.500 af sine klienter bundet knude i det år, der sluttede august 2005 - andre siger det er for svært at spore præcist. Ifølge Pew Internet & American Life Project, en nonprofit forskningsinstitution, en anslået to millioner gift Internet-brugere i USA mødte deres ægtefæller online - det er omkring halvdelen af ​​det samlede antal personer, der giftede sig sidste år.

For at fastholde sin succesrate, eHarmony siger, at det har afvist 1.400 tusind ansøgere, som den anser ikke ægteskab materiale - de kæmper med afhængighed, for eksempel, eller har mere end tre mislykkede ægteskaber under deres bælte. Gennem sit forhold lab, håber selskabet selv ulykkelige par kan hjælpe årsag til varig kampe, ved at bemærke mønstre i mislykkedes koblinger, kan eHarmony tweak sin "Forenelighed matching system" for at løse problemet. For eksempel siger stifter og formand Neil Clark Warren han har bemærket sørgende enker og enkemænd har en tendens til at bevæge sig for hurtigt i rebound relationer, skaber spændinger nede ad vejen. "Vi har en enorm interesse i alle disse par," siger Dr. Warren.

Post-Gazette.Com

Silent Logger Plus

Speed Dating Surival Advice