torsdag den 14. april 2011

Amerikanerne ønsker ikke at være venner med nogen


Amerikanerne har tredjedel færre nære venner og Fortrolige end for blot to årtier siden, og antallet af mennesker, der har ingen af ​​dem har mere end fordoblet - endnu et tegn vi kan leve ensomt, mere isoleret liv end tidligere, en undersøgelse der blev offentliggjort i dag vil sige.

Undersøgelsen viste, at mænd og kvinder af enhver race, alder og uddannelsesniveau rapporteret færre nære venner end den samme undersøgelse dukkede op i 1985.

Deres resterende Fortrolige var mere tilbøjelige til at være medlemmer af deres kernefamilie end i 1985, ifølge undersøgelsen, men intimitet i familien var nede, også. Resultaterne er rapporteret i juni-udgaven af ​​det amerikanske Sociologiske Review.

"Du plejer ikke se den slags store sociale forandringer i et par årtier," sagde undersøgelse medforfatter Lynn Smith-Lovin, professor i sociologi ved Duke University i Durham, NC

Dette er ikke blot en akademisk øvelse: Tætte relationer tjene som et sikkerhedsnet, sagde hun. "Uanset om det er picking up en barn i dagpleje eller finde nogen til at hjælpe dig ud af byen i en orkan, der er tale om mennesker, vi er afhængige af."

Linda Bickel kan relatere til. Den 33-årige Detroiter er en designer for et reklamebureau downtown. Hendes nærmeste Fortrolige er en søster og svigerinde.

"For mig er det, fordi jeg altid havde en tæt familie," Bickel sagt. "Selv da jeg var gift - jeg var gift i 10 år - ville vi gøre ting med sin familie eller vores gode venner Vi havde ikke en stor cirkel.".

En forklaring på venskab tilbagegang er, at voksne bliver længere arbejdstider og socialisering mindre. Der omfatter kvinder, der, når hjemmegående, tendens til at have stærke fællesskab netværk. Desuden er pendler længere, og TV visning og brug af computeren er oppe.

Som forbindelser til naboer og sociale klubber tilbagegang, Smith-Lovin sagde, "Fra et socialt synspunkt er det betyder, at du har fået flere mennesker isoleret i et lille netværk af mennesker, der er ligesom dem."

Carissa Gaden, en St. Clair Shores psykolog, sagde torsdag, at mere fortravlet livsstil bidrager til manglen på tætte relationer.

"De fleste mennesker er så travlt i dag, at de måske ikke har tid til at pleje relationer. Den person, du løber ind på din datters fodboldkamp er måske ikke den person, du ønsker at sige 'Hey, jeg er virkelig bekymret over denne ... ' til. "

Men Gaden sagde samtidig hertugen viser undersøgelsen folk har færre nære venner, det betyder ikke, folk vil ikke have dem.

"De kunder jeg arbejder med taler meget om parforhold," sagde hun. "Folk ønsker afgjort de tætte relationer med andre mennesker."

En persons relationer eller mangel på dem - kan sige en masse om den person.

"Når jeg kan møde en person, jeg ønsker at vide om deres parforhold, fordi det fortæller mig om, hvordan følelsesmæssigt sunde de er," Gaden sagde.

Forskerholdet resultater er baseret på spørgsmål, som de har tilføjet til en af ​​landets klassiske attitude meningsmålinger, den almindelige Social Survey, som University of Chicago's National Opinion Research Center har foretaget hvert andet år siden 1972.

I ansigt-til-ansigt-undersøgelse, 1.467 mennesker - en nationalt repræsentativ stikprøve - blev bedt om at tælle og beskrive alle de mennesker, med hvem de havde drøftet emner vigtige for dem i de foregående seks måneder.

Det spørgsmål stillede i 2004 var det samme som spurgte i 1985, selv om udtrykket "drøftede" kan have ført nogle af de seneste respondenterne at undlade venskaber understøttet af e-mail, indrømmede Smith-Lovin.

"Men hvis du har brug for nogen til at afhente dit barn fra dagplejen, fordi du sidder fast på arbejde, kan du ikke e-mail en person i New York," sagde hun.

Tilføjet Detroiter Bickel: disse e-mails forhold er ikke så intimt.

"Den måde, vi kommunikerer, er anderledes," sagde Bickel, som e-mails college venner. "E-mail er så nemt at holde en masse mennesker i sløjfen på en mere afslappet måde. Betragtninger, hvis de plejede at have til at skrive breve for at holde kontakten med mennesker, var det mere personligt."

Indsamlet fra Knight Ridder Aviser og USA Today.