søndag den 8. august 2010

Dating Choices maj har udviklet sig fra Mate Choice Kopiering


Patrick Hagmaier af West Lafayette er ikke flove over at indrømme, at fysiske tiltrækning er, hvad typisk trækker ham til en kvinde, især hvis hun er en lidt kortere, med lange brune hår og brune øjne.

Også Hagmaier tendens til at gøre sin beslutning sans indflydelse af venner, familie og fremmede. Selv hvis en kvinde er forankringen interesse for andre mænd, betyder det ikke gøre hende mere attraktiv for ham.

"På det tidspunkt, jeg lukker ned og derefter beslutter at flytte på," den 21-årige sagde. "Hvis hun skaber en masse interesse fra mænd, hun er sikkert gør det med vilje, og jeg er ikke interesseret i det."

Men en Indiana University undersøgelse tyder på, at udtalelser fra fremmede gøre indflydelse på vores valg i potentielle slynger eller forhold partnere.

"Der er en formodning om, at folk gør selvstændige beslutninger, når de vælger deres kammerater, men ny forskning viser, at en persons sociale miljø, som venner og familie, spiller en rolle, herunder udtalelserne fra fremmede," sagde Skyler Place, ledende forfatter af undersøgelse.

Undersøgelsen, der blev offentliggjort online i april i tidsskriftet Evolution og Human Behavior, fandt, at fænomenet med "makker valg kopiering," optræder blandt mennesker.

Place, som også er en psykologisk og hjerneforskning forsker ved Indiana University i Bloomington, sagde Styrmanden valg kopiering er, når en borger viser en øget interesse for en potentiel makker, hvis en anden af samme køn individuelle viser også interesse. Han sagde fisk og fugle, der lever i sociale grupper også udviser denne adfærd.

"Vi synes, det er en adaptiv evolutionær strategi at være så effektiv som muligt når du søger efter en mage," sagde han. "Det er en genvej til at drage fordel af den tid, at andre mennesker har allerede investeret i at tale med andre bejlere."

Andre folks interesse for en person kan signal om, at denne person kunne være et passende styrmand for dig. Tværtimod andre folks manglende interesse kan være et signal om, at denne person ikke kunne være et passende makker, Place sagt.

For undersøgelsen set 40 mænd og 40 kvinder video af otte speed-dating interaktioner. Deltagerne blev bedt om at forudsige, om de opfattes datoer for at blive en succes eller ej. Så forskerne analyseret, hvordan deltagerne selv ønsker at blive romantisk involveret med den hastighed-daters var påvirket af, hvad de mente der skete på speed-datoer.

Mændene interesse i kvinder steg væsentligt, hvis de mandlige peer i videoen syntes interesseret i kvinder og, hvis denne mand peer blev betragtet som attraktiv eller mere attraktiv end den undersøgelse, deltageren selv.

Placer sagde alle meninger er ikke lige i et socialt miljø. Nogle udtalelser som dem fra attraktive mennesker kan have mere indflydelse på dating præferencer.

Lignende resultater siden blandt kvindelige deltagere i studiet. Hvis kvinderne i videoerne syntes interesseret, denne øgede interesse for deltagerne. Men i modsætning til mandlige deltagere i studiet, hvis kvinderne i den video syntes uegennyttige, deres interesse i mænd faldt.