tirsdag den 13. november 2012

Hvordan man kan tiltrække kvinder efter skilsmisse


Af Kimberly Seltzer

Dating efter skilsmisse kan virke overvældende. Det kan have været et årti eller mere, siden du har været "derude", og du kan føle sig forvirret eller ligefrem clueless om, hvordan du får dit spil tilbage til at tiltrække nye kvinder ind i din verden. Selvom du måske føler dig nervøs i starten, kan du opleve, at det er endnu nemmere end før, fordi du er nu ældre, klogere og tættere på at vide, hvad du ønsker. Du skal bare have et par værktøjer til at bruge til at tiltrække det perfekte kvinde.

Samlet set er hemmeligheden til at tiltrække nogen i dit liv have det godt med dig selv og projicere det udad. Her er svar på nogle ofte stillede dating spørgsmål:

Hvad skal jeg bære på en date?

Hvis en mand er iført noget, han føles godt i, vil han komme på tværs som en selvsikker, succesrig alpha mand, hvilket er, hvad kvinder kan lide. Bær tøj, der er:

• Opdateret, stilfuld, komfortable og som passer til din krop godt

• Dem du ønsker du kunne bære hver dag

• Alder og lejlighed passende

• Virkelig udtrykke din personlighed

• Rens, godt presset og i god stand

• Farver, der fladere din hud tone

• Poleret, opdaterede sko

• kvalitetsstoffer, der ikke klamrer sig, rynke eller træk

Du ønsker måske at finde en stylist eller en erfaren kvindelig ven til at hjælpe med at guide dig.

Hvad med hygiejnen?

Grooming er ekstremt vigtigt, da kvinder virkelig være opmærksom på dette. Din ex-kone kunne have tilgivet de over-avl og uregerlige hår, men det er ikke så tiltrækkende på en ny potentiel mage. Sørg for, at dit ansigtsudtryk hår er pænt strigles, bliver dit hår stylet, dine negle er korte og din hud ser nice. Det hjælper hvis du kan lugte nice også. Hæld ikke den flaske cologne på eller du vil kvæle hende. I stedet bør du lugte frisk og ren med måske et stænk af smagfuld cologne. Kvinder som mænd, der tager sig af sig selv.

Hvordan skal jeg henvende kvinder?

De fleste mænd føler sig ubehageligt, når først nærmer en attraktiv kvinde. Denne regel stammer fra at være nervøs sige de forkerte ting og frygt for afvisning. Kom ud af dit hoved. Bare være i nuet og tale med hende. Må ikke bare tale om dig selv. Stil spørgsmål om hendes liv. En almindelig fejl er at forsøge alt for hårdt og bliver meget alvorlig, når vi taler med kvinder. Det kan næsten føles mere som et interview med udenadlærte dåse spørgsmål snarere end en let samtale. Være mere legende og blande det lidt op for at nyde den nye dig og du vil se, hvor nemt det er at oprette attraktion. De fleste kvinder elsker når du giver dem opmærksomhed, især hvis du siger tingene på en autentisk måde. Sandheden af ​​sagen er, at din "dating muskel" er forkrøblede efter ikke brugt det i et stykke tid, så du er nødt til at udøve den og få den tilbage i aktion. En måde at gøre dette på er at få komfortable nærmer alle, når du er ude og ca. Tilgang mindst tre personer (både mænd og kvinder) om dagen i løbet af din daglige rutine. Giv komplimenter til mennesker du møder. Kvinder elsker, når du bemærker noget om dem. Efter gør flere tilgange om dagen, vil det få en meget lettere og føles mere naturligt.

Hvordan kan jeg bygge en ny omgangskreds?

Det er rigtigt, at du gjorde en masse "gift" aktiviteter med din ex-kone som et par. Ofte dine venner ændres, når du træder ind i den indre verden. Ikke alene har du gøre ting alene, men forskellige aktiviteter kan interessere dig nu. Det vigtigste er at finde andre enlige venner, du kan gøre ting med. Det vil åbne op for jeres verden og skabe nye muligheder for at opfylde kvinder. Udforsk flere muligheder ved at deltage i netværksgrupper, enlige arrangementer, udendørs gruppe sammenkomster, regelmæssige ture til gymnastik og meget mere. Hvis du har en vanskelig tid at vide, hvad de skal engagere sig i, tænke over tre færdigheder eller fritidsinteresser du har eller ønsker at lære mere om og forskergrupper, der vedrører dem. Oplev hvad der gør dig kryds, og du vil bygge din omgangskreds med andre ligesindede singler.

Hvordan kan jeg overvinde skilsmisse stigmatisering?

Mænd tror ofte, de er malet med en rød brev, når de bliver skilt. Faktisk mange kvinder siger, at de foretrækker en fraskilt mand, fordi de kan lide det faktum, at han har været i et langsigtet forhold før og ved, hvordan du deler med en partner. Ægteskab lærer dig, hvordan at gå på kompromis, hvordan man kan være mere givende og hvordan man kan forstå kvinders behov. Bare fordi du er blevet skilt betyder ikke, du har en form for sygdom. Husk, over 50 procent af befolkningen er i samme båd, så du er ikke alene. I stedet eje, hvem du er, og nyde din nyvundne frihed. Dette er din tid til at starte forfra, nyd dig selv og have det sjovt.

Selvom starte forfra kan være skræmmende og lidt skræmmende, kan det faktisk være befriende og spændende, som du gå i gang med et nyt eventyr. Dette er din chance for at udforske verden og møde forskellige kvinder. Ved at gøre dette, vil du opdage, hvem du er adskilt fra den kvinde, du var sammen med i mange år og finde ud af, hvad du gerne vil og har brug for i et fremtidigt samarbejde. Husk, at dating vej er ikke en blindgyde, det er en vej til en spændende ny rejse.


Fast Rise of Mobile Dating Apps


Af Amrita Jayakumar

Mobile dating. Det er alle de rædsler af online dating overført til telefonen, hvor du får uhyggelige tekster fra mennesker, der ser din profil og bruge din placering til stilk dig. Right?

Nogle gange, ja. Men det kunne også spontant sætte dig foran en person, der kan lide din livret, bøger og musik og måske ligesom dig, også.

Som et begreb, er mobile dating ikke rigtig nyt. Det har været omkring siden opfindelsen af ​​mobiltelefoner. Smartphones og apps er blot de skinnende nye værktøjer i den ældgamle søgen efter kærlighed.

Amerikanerne bruger nu dating apps mere end online dating sites, ifølge en 2011 rapport fra Flurry Analytics. "Antallet af mennesker, der bruger dating apps vokser hurtigere end antallet med alle apps," sagde den. "Kort sagt, er dating en vækst kategori."

Globalt set er det mobile dating marked forventes at være værd $ 2,3 milliarder i 2016, en stigning fra $ 1 milliard i 2011, ifølge Juniper Research. De fleste apps bruge "Freemium" forretningsmodel, hvor det er gratis at tilmelde sig, men folk betaler et gebyr for premium-funktioner.

Match, eHarmony, Skout, Grindr, OkCupid, MeetMoi, masser af fisk og Badoo hver prale af en særpræget personlighed og millioner af brugerprofiler, beskeder, chat, blink, flirter og andre målinger af dating app succes. ITunes Store har utallige dating apps under sit sociale netværk kategori.

Men meget gerne dating, er at finde den helt rigtige match nogen let opgave, ifølge eksperter i branchen.

På et swanky hotel i Los Angeles i juni, sad seks enlige før en stuen fuld af industriens ledere til at drøfte dette spørgsmål.

Denne årlige konference er en samling af de største spillere i dating app forretning. De seks deltagere havde meldt sig til en første-of-its-kind mobil dating boot camp, arrangeret af Julie Spira, en forfatter og cyber-dating ekspert.

Deres mandat var enkel: Prøv to apps i to uger og give ærlig feedback.

Mens udviklerne indsamle deres egne statistikker og brugernes reaktioner, det var første gang denne slags fokusgruppe blev organiseret, sagde hun.

Franklin Horn havde aldrig prøvet mobile dating før.

"Jeg tror ikke, jeg ville have startet det på min egen, og jeg er i software-industrien," siger Horn, 27, som arbejder på en tech start i Santa Monica, Californien "Det er en hård ting at sætte dig selv derude. "

Han brugte tre apps: eHarmony, Skout og MeetMoi. Mens han ikke gå på nogen datoer, Horn sagde, at han udvekslede omkring 150 tilfældige budskaber med et par kvinder.

"Siden jeg er single og travlt, jeg ønskede at bruge det som en måde at praktisere flirte og se teknologien bag apps," sagde han.

En anden deltager, Joe, 30, fra Chicago, beskrev hans oplevelse i en blog. "Med disse apps det føles ligesom, 'Hey, jeg er i området, jeg leder til at hænge ud," skrev han. "Du ved hvad nogen intention er. Det er lidt mere eksplicit oppe foran. "

Opfattelsen om mobile apps, som ikke er helt forkerte, er, at de er beregnet til afslappet dating. De fleste virksomheder annoncere dem som en måde at "møde nye venner," hvilket er grunden til de falder ind under det sociale netværk etiketten.

Skout hjemmeside udtrykker det ganske enkelt: "Livet er kort, du har travlt, og folk har det sjovt uden dig lige nu. Så begynder Skouting og find din fest, når som helst og hvor som helst. "

Apps er normalt gratis, og det tager et par minutter at oprette en profil eller uploade et foto. Grindr, MeetMoi, SinglesAroundMe og flere andre bruger geolocation teknologi, der lader folk arrangere anspore-of-the-moment datoer. (De fleste apps lader brugerne kun viser deres generelle placering, snarere end en præcis en.)

Men for dem, der ønsker kvalitet, er der muligheder. Og udviklere henvender sig til simple, realistiske koncepter at bejle brugerne, ligesom den fælles ven.

Det er, hvor Facebook kommer ind, med apps som Zoosk og er du interesseret? Facebook selv for nylig annonceret en ny funktion, Find Venner nærheden, til at forbinde med andre Facebook-brugere.

En ny bølge af apps såsom kaffe Meets Bagel og Yoke fokus på de fælles venner og bruge Facebook-profil oplysninger til at matche folk.

"Du kan bedømme en person af det firma, de holder," sagde Mark Brooks, analytiker og konsulent til Internet dating industrien.

Der er intet som en fælles ven til at gøre en potentiel match ser mere gyldig, noget som Boot Camp deltagerne følte også stærkt om.

"For mig, der har en anbefaling totalt bump dig op på listen," Horn sagde.

Kaffe Meets Bagel, en fire-måneder gamle New York start, fandt, at brugerne var 37,2 procent mere tilbøjelige til at ville date en person, hvis de havde fælles Facebook-venner. Hvis brugerne havde fire fælles venner, de var 90 procent mere tilbøjelige.

Kaffe Meets Bagel, som drives af tre søstre, startede som et websted og for nylig frigivne apps til iOS og Android. Det bruger et simpelt koncept: Sæt en deadline, og folk vil reagere.

Brugere give grundlæggende Facebook-oplysninger. Hverdag ved middagstid, vil de modtage en e-mail med en kamp, ​​en ven af ​​en ven. De har 24 timer til 'lide' eller 'pass' over den person. Hvis begge brugere vælger 'ligesom,' de er forbundet via et privat nummer. Hvis de passerer, en anden mulighed ankommer den næste dag.

"Vi forsøger at bruge mobil teknologi til at gøre folk tager aktivt stilling i dating," siger medstifter Arum Kang, en tidligere product manager hos Amazon.

Yoke, en Facebook app, går ud over fælles venner til fælles interesser. Det bruger Netflix, Amazon og Spotify at matche brugere i henhold til deres smag i film, bøger og musik. Folk forbinde meget den måde, de ville være, hvis de mødtes til en koncert eller film, siger Rob Fishman, en af ​​grundlæggerne.

"Hele ideen er at genskabe serendipity af det virkelige liv," sagde han.

Der er ikke nogen hemmelig formel for en app skal lykkes, sagde Brooks, Internet dating analytiker. Men "jo mere du kan modellere den virkelige verden, jo bedre vil du gøre," sagde han.

Nye mobile app udviklere indse dette og tappe det væld af informationer tilgængelige på Facebook, mens du prøver at balancere brugernes privatliv bekymringer.

"Hvis sociale medier var en mulighed, ville jeg ikke gøre det," sagde Lauren Durst, et forsknings-konsulent i distriktet, der har brugt Match og OkCupid. "Det ville tage væk nogle af anonymitet."

Spira siger, at ligesom online dating, bør folk anvende sund fornuft med en app.

"Du er nødt til at bruge intuition og handle den måde, du ville i det virkelige liv," sagde hun. "Ligesom møde på et offentligt sted."