tirsdag den 13. november 2012

Hvordan man kan tiltrække kvinder efter skilsmisse


Af Kimberly Seltzer

Dating efter skilsmisse kan virke overvældende. Det kan have været et årti eller mere, siden du har været "derude", og du kan føle sig forvirret eller ligefrem clueless om, hvordan du får dit spil tilbage til at tiltrække nye kvinder ind i din verden. Selvom du måske føler dig nervøs i starten, kan du opleve, at det er endnu nemmere end før, fordi du er nu ældre, klogere og tættere på at vide, hvad du ønsker. Du skal bare have et par værktøjer til at bruge til at tiltrække det perfekte kvinde.

Samlet set er hemmeligheden til at tiltrække nogen i dit liv have det godt med dig selv og projicere det udad. Her er svar på nogle ofte stillede dating spørgsmål:

Hvad skal jeg bære på en date?

Hvis en mand er iført noget, han føles godt i, vil han komme på tværs som en selvsikker, succesrig alpha mand, hvilket er, hvad kvinder kan lide. Bær tøj, der er:

• Opdateret, stilfuld, komfortable og som passer til din krop godt

• Dem du ønsker du kunne bære hver dag

• Alder og lejlighed passende

• Virkelig udtrykke din personlighed

• Rens, godt presset og i god stand

• Farver, der fladere din hud tone

• Poleret, opdaterede sko

• kvalitetsstoffer, der ikke klamrer sig, rynke eller træk

Du ønsker måske at finde en stylist eller en erfaren kvindelig ven til at hjælpe med at guide dig.

Hvad med hygiejnen?

Grooming er ekstremt vigtigt, da kvinder virkelig være opmærksom på dette. Din ex-kone kunne have tilgivet de over-avl og uregerlige hår, men det er ikke så tiltrækkende på en ny potentiel mage. Sørg for, at dit ansigtsudtryk hår er pænt strigles, bliver dit hår stylet, dine negle er korte og din hud ser nice. Det hjælper hvis du kan lugte nice også. Hæld ikke den flaske cologne på eller du vil kvæle hende. I stedet bør du lugte frisk og ren med måske et stænk af smagfuld cologne. Kvinder som mænd, der tager sig af sig selv.

Hvordan skal jeg henvende kvinder?

De fleste mænd føler sig ubehageligt, når først nærmer en attraktiv kvinde. Denne regel stammer fra at være nervøs sige de forkerte ting og frygt for afvisning. Kom ud af dit hoved. Bare være i nuet og tale med hende. Må ikke bare tale om dig selv. Stil spørgsmål om hendes liv. En almindelig fejl er at forsøge alt for hårdt og bliver meget alvorlig, når vi taler med kvinder. Det kan næsten føles mere som et interview med udenadlærte dåse spørgsmål snarere end en let samtale. Være mere legende og blande det lidt op for at nyde den nye dig og du vil se, hvor nemt det er at oprette attraktion. De fleste kvinder elsker når du giver dem opmærksomhed, især hvis du siger tingene på en autentisk måde. Sandheden af ​​sagen er, at din "dating muskel" er forkrøblede efter ikke brugt det i et stykke tid, så du er nødt til at udøve den og få den tilbage i aktion. En måde at gøre dette på er at få komfortable nærmer alle, når du er ude og ca. Tilgang mindst tre personer (både mænd og kvinder) om dagen i løbet af din daglige rutine. Giv komplimenter til mennesker du møder. Kvinder elsker, når du bemærker noget om dem. Efter gør flere tilgange om dagen, vil det få en meget lettere og føles mere naturligt.

Hvordan kan jeg bygge en ny omgangskreds?

Det er rigtigt, at du gjorde en masse "gift" aktiviteter med din ex-kone som et par. Ofte dine venner ændres, når du træder ind i den indre verden. Ikke alene har du gøre ting alene, men forskellige aktiviteter kan interessere dig nu. Det vigtigste er at finde andre enlige venner, du kan gøre ting med. Det vil åbne op for jeres verden og skabe nye muligheder for at opfylde kvinder. Udforsk flere muligheder ved at deltage i netværksgrupper, enlige arrangementer, udendørs gruppe sammenkomster, regelmæssige ture til gymnastik og meget mere. Hvis du har en vanskelig tid at vide, hvad de skal engagere sig i, tænke over tre færdigheder eller fritidsinteresser du har eller ønsker at lære mere om og forskergrupper, der vedrører dem. Oplev hvad der gør dig kryds, og du vil bygge din omgangskreds med andre ligesindede singler.

Hvordan kan jeg overvinde skilsmisse stigmatisering?

Mænd tror ofte, de er malet med en rød brev, når de bliver skilt. Faktisk mange kvinder siger, at de foretrækker en fraskilt mand, fordi de kan lide det faktum, at han har været i et langsigtet forhold før og ved, hvordan du deler med en partner. Ægteskab lærer dig, hvordan at gå på kompromis, hvordan man kan være mere givende og hvordan man kan forstå kvinders behov. Bare fordi du er blevet skilt betyder ikke, du har en form for sygdom. Husk, over 50 procent af befolkningen er i samme båd, så du er ikke alene. I stedet eje, hvem du er, og nyde din nyvundne frihed. Dette er din tid til at starte forfra, nyd dig selv og have det sjovt.

Selvom starte forfra kan være skræmmende og lidt skræmmende, kan det faktisk være befriende og spændende, som du gå i gang med et nyt eventyr. Dette er din chance for at udforske verden og møde forskellige kvinder. Ved at gøre dette, vil du opdage, hvem du er adskilt fra den kvinde, du var sammen med i mange år og finde ud af, hvad du gerne vil og har brug for i et fremtidigt samarbejde. Husk, at dating vej er ikke en blindgyde, det er en vej til en spændende ny rejse.