mandag den 29. august 2011

Tilslutning gennem samtale


Mange mænd har problemer med at samtale med mennesker, endsige en potentiel partner. Husk de tidspunkter, hvor du var på datoer, og de samtaler bare gik tom. Du ville ikke vide, hvad jeg skal sige, tingene var ved at blive akavet.

Den gode nyhed er, når de gives mulighed for, kvinder elsker at snakke. Taler i lange perioder skaber en følelse af naturlig sammenhæng i en kvinde. Kvinder vil elske dig, hvis de føler de bliver hørt. Kvinder vil bare snakke og snakke og snakke, indtil de er din bedste ven.

At være en god lytter er så vigtigt i et forhold. Faktisk er det kritisk. Lytte gør kvinder føle, at du virkelig bekymrer sig om, hvordan de gør, og om dem som person. Det skaber kærlighed.

Jeg vil gerne fortælle dig om hvordan du opretter forbindelser gennem at lytte til samtale. Kvinder vil afsløre alt om sig selv ved hjælp af denne formel - alt om deres indre personlighed. Den vil afsløre deres ønsker, deres hemmeligheder, deres hellige historier, alt involveret, når de er sammen med nogen, de holder på en romantisk niveau. Det hedder de fire anden regel.

Hvad du skal gøre er begynde din samtale med en kvinde, og lad hende tale. Det er ligegyldigt, hvad hun taler om, så længe hun virker interesseret. Vent, indtil hun er færdig med at sige alt, hvad hun har at sige og tælle i dit sind i fire sekunder. Hvad vil der ske, er at hun vil begynde at tale igen inden, at optælling af 1 2 3 4.

Hvis hun ikke taler inden for denne tæller på fire sekunder, skal du blot gentage det sidste, hun sagde, og få hende til at tale igen. Du kan sige den sidste halvdel af hendes dom i form af et spørgsmål eller en redegørelse for, hvad der er. For eksempel:

Janelle: "Jeg elsker sneen .... Det er bare så smuk ...."

1 2 3 4

Jonathan: "Så smuk?"

Janelle: "Ja, jeg kunne kigge på det i timevis .... Jeg elsker bare den hvidhed af isen ..."

1 2 3 4

Jonathan: "? Hvidhed af isen"

Janelle:.. "Det minder mig om da jeg var en lille pige Min far plejede at tage mig til bjergene Vi havde ....."

(Og hun bliver bare ved og afslører alle de historier om hendes liv).


Samtaler kan gå i timevis som denne. Hvad du gør, er at frigive en kvindes naturligt rigelige tendens til at tale, indtil køerne kommer hjem. Hun vil føles som du er den bedste person i verden, alle for at lytte til hende. Jeg har haft kvinder takke mig bare til at sidde der og lytte til dem.

De fire anden regel er en ideel løsning til datoer, hvor du er forvirrede om, hvad de taler om, og hvis du vil have hende til at behandle dig som sin bedste ven, hvilket er vigtigt, når du forsøger at være hendes intime partner.

Så næste gang du er ude, så prøv de fire anden regel. Det vil sørge for at skabe disse følelser af venskab og komfort og lade dig vide alt om hende.


Forholdet begynder før du møde hende


I morgen du kommer til at vågne op med en vidunderlig idé.

Du vil løb ud af sengen, tænder for computeren, og begynde authoring et vigtigt dokument. Det vil være en detaljeret beskrivelse af Mrs Don Juan, den kvinde, du i sidste ende vil gifte sig, men har endnu ikke mødt.

Brug din fantasi, vil du profilen hendes alder, fysiske kendetegn, uddannelses-og karrieremål. Du vil beskrive hendes personlighed, opførsel, interesser, sympatier og antipatier. Du vil profilen hendes livserfaringer, og hvordan hun har håndteret modgang.

Endnu vigtigere er, vil du beskrive hendes personlige fejl. (Husk dette er ikke en fantasi pige, det din kommende kone.) Du vil detaljer mangler i hendes udseende, personlighed og karakter. Du vil også beskrive, hvordan man på et tidspunkt i hendes liv, hun genkendte dem, der mangler, og hvordan hun har gjort en positiv indsats for at minimere dem.

Vigtigst er det, vil du sætte dit eget ego og ønsker til side og beskrive, hvad Mrs Don Juan kræver og ønsker fra dig. Dette vil være den hårdeste del af dokumentet til at skrive, men det vil ikke være komplet, hvis du gør det. Du vil realistisk beskrive alt det, hun ønsker fra dig, med så mange detaljer som da du beskrev alt, hvad du ville have fra hende.

Når du har udfyldt dokumentet, skal du udskrive en lille kopi og holde det med dig i din tegnebog. På den måde vil Mrs Don Juan altid være med dig og en del af dig.

Du vil derefter komme til den erkendelse, at de to af du aldrig vil møde, medmindre du forbedre dig selv for at opfylde hendes krav og ønsker som nævnt i den sidste del af dit dokument. Du vil udvikle en selvstændig forbedring regime baseret på to gennemprøvede virkelighed faktorer:

1) Kvinder har brug for mænd med tillid, kontrol og udfordring.
2) Kvinder vil have mænd med Looks, penge og magt.

Det første sted, du hovedet ud til, er gym. Mens du arbejder ud, vil du opleve øjeblikkelige forbedringer i din kropsholdning og dermed øge din selvtillid. Den flottere krop vil komme med tiden.

Efter den første træning, kan du gå til mænds del af den lokale butik. Du vil bestanden op på nogle hår og hud produkter. Måske købe nogle Köln. Når du kommer hjem igen vil du se, at stigende stak regninger på dit bord, så du trækker den gamle checkhæftet og vilje til at passe bedre på dine finanser og organisere din tid. Phase One i dit forhold til Fru Don Juan vil have begyndt.

Måneder vil passere, og du vil begynde at se nogle resultater fra dit hårde arbejde. Din krop vil være mere fit, vil du have vedtaget en mere ren og pæn udseende og dine økonomiske forbedringer vil have skabt en betydelig mængde af den disponible indkomst.

Du vil løse til at læse flere bøger, hvilket vil øge din generelle viden og ordforråd. Du vil beslutte at bruge mere tid på omkring mennesker, og dermed lære sociale færdigheder, og hvordan at udstråle karisma. Du vil ikke længere tøve med at spørge en kvinde til hendes hjem telefonnummer.

Stigningen i dit niveau af selvtillid vil have fjernet din frygt for at tage en risiko. Du vil nyde processen med konstant vækst og forbedring. Ikke længere vil du gøre det for Mrs Don Juan. Du vil blive bedre selv, for dig selv.

Flere måneder vil passere, og du vil have elimineret de personlige fejl i din egen karakter og erstattet dem med bedre og mere produktive vaner. Du vil ikke dato, så ofte som dine venner, men de få datoer, du behøver gå på, vil altid være med interesserede kvinder, fordi du vil har for længst lært at vise Kontrol og Challenge ved at screene tabere ud.

Du vil være i fred med dig selv og være lige en samlet gladere person, og dermed mere populære. Du vil have effekt ikke blot fra din personlige præstationer, men også fra den kvalitet, relationer, du vil have udviklet med nære venner og familie.

Du vil blive en komplet mand. Du vil have opfyldt alle Mrs Don Juans krav og ønsker. Først da vil hun synes at du i kødet.

Du vil trække dokumentet ud af din pung og blive helt overrasket. Hun vil være næsten alt det, du beskrev i din profil af hende for længe siden. Fase To af dit forhold med hende vil derefter begynde.

Når de to af jer er gift og på din bryllupsrejse, vil Mrs Don Juan henviser ofte til det øjeblik, hun så dig for første gang som det tidspunkt, hvor forholdet begyndte for hende. Hun vil sige, at det var "kærlighed ved første blik". Hun vil ikke blive liggende, når hun siger det. Det vil bare være hendes perspektiv på tingene.

Du vil dog vide, at du bare passerede hende fysisk tiltrækning prøve, da hun mødte dig for første gang. Men for dig, vil forholdet med hende er begyndt længe inden da. Det vil have begyndt, når du løst til at blive alt, hvad Mrs Don Juan ønsker og behov ud af en mand, uden hensyn til dit eget ego.

Vi som fyre har tendens til at synes ofte, at relationer først påbegyndes, når vi har slået hende. Ikke sandt.

Forholdet begynder, inden du møder hende.