mandag den 30. maj 2011

Er det OK at lyve for din date?


SAN FRANCISCO - Singles starter det nye år med viljen til at finde kærligheden kan være nødvendigt at være på vagt over for falske hjerter.

En fjerdedel af singler mener, at det er acceptabelt at fortælle en lille hvid løgn, når dating online, ifølge en nylig undersøgelse foretaget af Engage.com, internettet første online forhold site, hvor singler forbindelse naturligt ved at invitere deres fællesskab af familie og venner til at spille Matchmaker (TM ) for dem.

Den Engage.com "Manners og Behavior" undersøgelse af mere end 600 enlige voksne viser, at 24 procent af de adspurgte mener, at det er i orden at lyve, når dating online, flere mænd end kvinder (30 procent versus 19 procent) af samtlige respondenter mener usandheder er egnet.

Ifølge undersøgelsens respondenter, indkomst (21 procent) er det vigtigste emne, som singler siger, at det er ok at fortælle en lille hvid løgn om i en online dating profil, efterfulgt af vægt / kropsbygning (16 procent), og alder (14 procent). De angivne ønske om et forhold og højde blev ligeledes nævnt af 12 procent af singler.

"Sandhed kan være det ideelle, men mange online daters synes at føle det er både nødvendigt og acceptabelt at udtrykke lille hvide løgne," sagde Joelle Kaufman, Vice President for The Experience på Engage.com. "For eksempel ved vi kvinder generelt føler sig presset til at være yngre, når dating online, men det Engage.com undersøgelsen viser, at mænd kan føle et endnu større pres for at lyve om deres alder. Brugere af de traditionelle dating sites klager over den manglende ærlighed i profiler. Engage.com, verdens førende community-baserede online-matchmaking service, giver singler med større autenticitet gennem vores naturligt indbygget system af sociale checks and balances, der tiltrækker velopdragen daters og deres venner, der spiller Matchmaker for dem. "

Dating Manners

Når du bliver spurgt, "Hvordan vil du beskrive din dating manerer?" 82 procent af singlerne sagde, at de rang selv god til fremragende. Og singler mener, at deres egen dating manerer er bedre end manerer af de mennesker, de dato kun 66 procent af de adspurgte sagde, at de graduere manerer af datoer som fremragende til gode.

Singler blev også spurgt om acceptabelt kommunikation grundregler. Tredive procent af de adspurgte (hvoriblandt lidt flere kvinder end mænd - 32 procent og 29 procent, henholdsvis) sagde, at det var ubetænkeligt at blogge om deres datoer eller romantiske relationer. Desuden er næsten 20 procent af singler sagde, at det var acceptabelt at diskutere detaljerne i dit forhold break-up på web-baserede forretninger, såsom MySpace eller YouTube.

Mere end otte ud af 10 adspurgte, dog sagde, at det var forkert at bryde op med nogen via e-mail, chat, IM eller SMS. Kun ni procent af singler indrømmer at have adskilt med en kæreste eller kæreste ved hjælp af de samme kanaler.

Undersøgelsen viser også, at næsten en fjerdedel af singler tror, ​​det er hensigtsmæssigt at sige "jeg elsker dig" for første gang, du bruger e-mail, chat, IM eller sms'e, men kun 11 procent sagde, at de nogensinde har gjort det. Flere mænd (29 procent) end kvinder (19 procent) sagde at erklære kærlighed til en anden for første gang er acceptabelt at gøre med teknologiske midler.

Online Dating Praksis: Hvad er Okay

Mere end halvdelen (53 procent) af singler føler det er acceptabelt ikke at reagere på e-mails fra singler i hvem de er ikke interesseret, og kvinder er mere tilbøjelige end mænd til at have denne tro. Følgende er andre online dating praksis singler betragter som acceptabel:

- Ændring af brugernavn for at undgå nogen (40 procent) - En linje e-mails, såsom "Fortæl mig mere" (31 procent) - At sende samme e-mail til adskillige udsigter (19 procent)

Hvad er mindre acceptable online dating praksis?

- Brug out-of-date fotos (11 procent) - under retoucherede fotos (12 procent) - Fremsendelse private emails til venner (10 procent)

Engage.com Tips til at finde Love i det nye år

- Hverve dine venner og familie medlemmer til at spille Kirsten Giftekniv: Fortæl dine nærmeste, at du søger at finde kærligheden og rekruttere enkeltpersoner, der er tættest på dig for at få hjælp - de er mere tilbøjelige til at gøre en kvalitet introduktion til en potentiel kærlighed interesse.

- Se og bliv set i komfortable indstillinger: Singles bør deltage i arrangementer og sammenkomster, som giver mulighed for introduktioner og møder i en afslappet, lavtryks-miljø (f.eks nytårsdag middagsselskab).

- Dato, som du gerne vil være dateret: Vær sandfærdig om dig selv og forventer det samme af dem, du dato. Praksis gode manerer og opføre sig som du gerne vil behandles. Når man overvejer en andens oprigtighed, lad dine instinkter guide dig, og følg dine fornemmelser og mavefornemmelse.

Forståelse Kvinder: The Definitive Guide til møde, Dating og dumping, om nødvendigt

Lærer bliver fanget modtage bestikkelse fra Fifthgraders