søndag den 5. december 2010

Dating og Relationer Tips fra "The Superior Man" Af David Deida Del 2

Som anført i sidste post, en kvinde nyder hendes mana € ™ s maskulinitet â € "hans indre styrke. At føle denne styrke en kvinde prøver hendes mand, om du lige er begyndt dating eller har været i et forhold i et stykke tid. Noget af det er bevidst, nogle ubevidste, men det hele er at se om hun kan flytte dig fra din center og få dig til at føle frustreret. Hun gør dette, så hun kan føle, hvordan sikker og stærk du er. Hvis du vedligeholder din sans for humor og din hengivenhed så har du vist, at dit humør ikke kan manipuleres af hendes adfærd. En feminin kvinde elsker følelsen denne form for styrke i hendes mand.

Mange mænd donâ € ™ t have en anelse om, at kvinder naturligvis teste dem. Så de antager, at kvinden teste dem er nødder eller bare plain ikke interesseret. At couldnâ € ™ t være længere fra sandheden. Selve den kendsgerning, at sheâ € ™ s test dig, ved at forsøge at genere dig, viser hun bekymrer sig!

Den næste ting at være opmærksom på om kvinden youâ € ™ re dating, er hendes humør. En womanâ € ™ s vigtigste prioritet er strømmen af kærlighed i et forhold. Da hun doesnâ € ™ t føle elsker hende humør synes at ændre sig hurtigt. Mens hun er vred eller irriteret de ord, hun bruger, er enten beregnet til at såre eller tage kontrol. Så længe der ikke er nogen kærlighed flyder. Der er ikke point i at være opmærksom på hendes ord. Ordene er vigtige kun foar da de afspejler hendes humør.

Din første opgave uanset om du er dating eller i et forhold er at bryde hendes negative stemning med kærlighed eller humor. Da hendes griner eller smiler og den kærlighed og hengivenhed er til stede i hendes humør først da gøre hendes ord har direkte betydning.

De fleste mænd prøve at slutte fred med den kvinde, de er dating ved at forsøge at løse de problemer, repræsenteret ved sine ord vil blive ineffektiv som hendes ord hovedsagelig er designet til at udtrykke hendes humør. Oftere end ikke hendes ord vil ikke have noget at gøre med det egentlige problem.

Alt du skal gøre for at opløse hendes humør er at få hende til at grine.

Hvis du lige har begyndte at date, end du verbale humor, eller du kan lave en nar af dig selv. Prøv at hoppe op og ned, samtidig med at sjove ansigter. Hvis den intimitet er dybere (end den generelt er i begyndelsen af dating) så du kan få fat hende og blæse på hendes hals gøre sjove lyde, eller danse med hende at se dybt ind i hendes øjne, eller endda bånd ned nøgen og begynder at danse! Så længe du kan bryde hendes humør med latter og kærlighed hun vil balancere sig selv. Så kan du snakke med hende og hendes ord vil være sandt, og du kan tage disse ord alvorligt.

Med andre ord, skal du sørge for, at kærlighed er flyder mellem jer to, før du tager hendes ord alvorligt.

Online olarak Real Life olarak D�r�st Dating