lørdag den 13. oktober 2012

Er du sikker på du er klar til en tur til Cougar Town?


Af Nathan Hale Williams

Min mor kaldte mig en dag for et par år tilbage med en mut stemme skam. Hun havde noget at fortælle mig. "Sidste nat havde jeg en drøm om en mand," sagde hun. Det er klart, jeg ikke se problemet med det og var helt tilfreds. "Nå, der er mere. Han er en meget yngre mand. "Alligevel kunne jeg ikke se problemet. Så sagde hun: "Den unge mand var Usher. Ville du have noget imod, hvis jeg nogensinde dateret en yngre mand? "Efter at kontrollere min latter, jeg forsikrede hende ville jeg ikke, især hvis det var Usher.

For nylig en af ​​mine søster-venner kom til mig med en lignende real-life dilemma. Hun havde mødt en mand på en af ​​de populære dating sites, men han var 13 år yngre end hende. Hun havde gået på en date med ham og var meget interesseret. Alligevel kunne hun ikke komme over sin alder. "Han er samme alder som [hendes lillebror], det er brutto," sagde hun. "Men, skat, han er ikke din bror," svarede jeg. Jeg er altid have en ekspansiv udsigt over dating og kærlighed, så jeg virkelig ikke se problemet. Hvis manden var modne, gjorde hende glad og kunne holde sin egen, så hans alder burde virkelig ikke noget. Vi kender alle masser af "40-somethings", der handler deres skostørrelse og ikke deres alder.

Desuden fra hvad hun beskrev fyren havde hans liv sammen - et stort stykke arbejde, ingen børn, en stærk familie baggrund. Og ved hendes konto, var han fint. Min eneste undtagelse var, at selv om han kunne være moden på papir, og i løbet af første indtryk, hvis hun skulle indtaste en langsigtet forhold med ham, ville hun altid nødt til at tage hans alder i betragtning, når dømme hans handlinger.

"Men du sagde lige hans alder bør ikke noget," sagde hun spørgsmålstegn. Sandt nok, at have, men har været i et forhold med en person, der var 10 år ældre end mig, jeg vidste også, der var nogle overvejelser at nævne. Ved 26-år gammel, var jeg en succesfuld advokat og havde min handling sammen også. Men jeg var stadig 26, når jeg trådte ind i forholdet. Og ofte, min partner antog jeg var moden nok til at træffe visse beslutninger, som jeg ikke var. Jeg var moden professionelt, men ikke så meget personligt. Jeg havde viet hele mit liv til at nå i skole og arbejde, men jeg var stadig meget i 20'erne. Jeg gav min søster-ven nogle eksempler på, hvordan der kom op i mit forhold og de problemer, det forårsagede. Med det sagt, hver person er forskellig, og min erfaring var ikke nødvendigvis reglen.

Jeg opfordrede min søster-ven til at udforske forholdet til ham. (De har været ude på flere datoer, og det er fortsat med at gå godt.) Hun havde intet at tabe og alt at vinde. Og måske en lille ung kærlighed sætte nogle pep i hendes skridt, right?

Jeg konsekvent sige, at dating er svært for alle. Jo flere restriktioner du lægger på din potentielle partnere, jo mere du skrumper din dating pool. Hvis en smuk ung ting fanger dit øje, ikke være så hurtige til at smide guppy tilbage i havet. Han kan være lige hvad du har brug for. Så, kære, jeg spørger dig: Vil du tage en tur til Cougar Town?


mandag den 8. oktober 2012

Günter forretningsorden for sex


Af Dale Gunter

Nogen nylig sendt mig til råds:

Jeg har kigget på denne pige for omkring tre måneder og endelig mønstrede op mod til at spørge hende ud på en date. Jeg var overrasket og forskrækket, da hun sagde ja! Jeg læser dine kolonner og tænkte »Her er en fyr, der har fået en vis indsigt på en mere retfærdig køn. Hvordan ville du gå om at imponere hende? "

Freddie

Kære Fred,

Først og fremmest - er du kommet til den rigtige fyr. Jeg tilfældigvis at være stor på at give rådgivning, især når det kommer til damerne. Hold dig til mig, min forpurret stalker, og vi skal nok få dig ud af din mors kælder og ind i dating scene.

Nu forstår, at kvinder er forskellige dyr, men, tro mig, jeg har dette ned til en videnskab.

Du er nødt til at spille dine kort lige ret til at hage denne dame. Dette er vigtigt. ALDRIG gøre øjenkontakt! Må ikke handle alt for interesseret. Det er bare hvad hun vil have dig til at gøre. Hun vil lokke dig ind med sine feminine kneb og du er dømt. Forblive i kontrol. Bær din iPod! Intet siger "Svært at få" mere end du sætte i ørepropper, skrue op for musikken og drukne hende ud.

Være mystisk. Når hun spørger dig om din fortid, få et fjernt blik i øjnene og sige: "Jeg ønsker ikke at tale om det. Vi mistede en masse gode mænd tilbage der. "

Kvinder elsker mysterium.

Når hun er på krogen, skal du indstille det hårdt! Lad os tale om noget meget vigtigt, der er overset af de fleste mænd. FASHION. Intet skrig "Ladies mand" mere end en god disco trop. Det drools allure.

Lad os se det i øjnene. ... hvis du ønsker at sige "Love Machine", du starter med at sige "Dance Machine." En groovy par hvide klokke bunde slacks og en sort skjorte med butterfly kraver udstråler selvtillid og seksuel kyndige. Fejr din awesome mandighed og knappe, at skjorte til din Naval. Glem ikke "bling". En guldmedaljon på størrelse med en småbørn hoved vil gøre.

Vi bevæger os videre til duften af ​​en mand. De siger lugtesansen er den største udløser af hukommelsen. Du ønsker at give damerne noget at huske dig ved ikke? Old Spice eller Brut Köln, begge aldrig svigte. Må ikke spritz. Piger spritz. Vær en mand! Skru toppen og hæld. Du absolut ikke kan bruge nok. Køb to flasker og gnid det ind som sæbe. Kvinder vil dåne i dit kølvand.

Next, pålidelig transport. Kvinder som en mand, der respekterer deres befriede måder. Når det drejer sig tid til dato - fortæl hende at samle dig op. Du ønsker ikke at hente hende i din mors bil gør du? Prøv at sige "Min bil er i Police beslaglægge." Du udstråler alle vigtige budskab "Jeg er en slem dreng."

Kvinder elsker slemme drenge.

Så er du i hendes bil nu. Lys op en røg, ikke gider at spørge. Husk, du er ansvarlig. Kyllinger grave dudes, der er i afgift. Vis hende, at du er fortrolig omkring hende, tage dine sko og strømper af, og gnid dine fødder. Intet siger komfortabel som en nice massage. Vær høflig, tilbyde at gøre hendes også. Frem for alt, være respektfuld. Smid noget skrald ud af vinduet, og holde hendes bil reelle ren.

Nu, før du forlader din mors kælder, beslutte, hvor du skal hen på den dato. Selvfølgelig kan du tage hende til middag og en film, men det hele er blevet gjort tusind gange før. Nope! Du forsøger at imponere hende. Husk, hun er speciel, og hun fortjener kun det bedste. Hvor vil du hen? Tænk mand, tænk!

To ord: pik kampe.

Efter en nat med hane kampe, vil din kvinde være alle riled op og klar til nogle danse. Det er tid for dig at vise hende nogle latterligt gode træk, at du har lært at spille "Dance Dance Revolution." Har et par drinks, virkelig slug em ned og imponere hende. Alkohol helt gør dig til en bedre danser. Glem ikke at flirte ... med andre damer. Kvinder hemmeligt elsker konkurrence.

Endelig, når tingene går din vej, og tro mig - de vil, hun vil være over dig. Hun vil ikke være i stand til at hjælpe sig selv. Husk, hun er en dame, og du er nødt til at beskytte sine kvindelige dyder. Hun vil forsøge at smide hende saftig dame begær på jer, men lad ikke hendes tilnærmelser svække dig da det kun vil besudle hendes pletfri image perfekt fromhed og renhed. Når hun giver efter for din mandige essens, uanset hvad, børste hendes OFF! Husk ... du er helt fangsten, så spille hårdt for at få.

Min ven, jeg har givet dig de hemmeligheder for succes. Brug dem omhyggeligt, for i de rette hænder, de er kvinde bejlen våben. Som for resten af ​​jer, der kan have brug for råd og vejledning ... fortælle mig ven, hvad der er på dit sind?


søndag den 7. oktober 2012

Over 186.000 kvinder søger "50 Shades Of Grey" Relationship, According To Dating Website


The NY Times Bestseller "Halvtreds Shades of Grey" har inspireret en generation af seksuelt underwhelmed kvinder over hele verden til at blive deres egen "Anastasia Steele", og at opsøge deres egen "Christian Grey".

Ifølge SeekingArrangement.com, den største dating hjemmeside for dem, der søger gensidigt gavnlige relationer, da udgivelsen af ​​denne bog, er antallet af kvindelige medlemmer, der søger en "Halvtreds Shades" forhold ballooned til over 186.000 på verdensplan. Så er det fiktion eller non-fiktion, og gør folk virkelig lever fantasien beskrevet i denne bog? Brandon Wade, grundlægger og CEO for SeekingArrangement.com siger: "YES"

Sex sælger, hvilket fremgår af det overnight succes "halvtreds Shades 'trilogi, der har været på New York Times bestsellerliste i mange måneder i træk. Mens "Halvtreds Shades of Grey" kan have vakt lang slumrende seksuelle fantasier om utallige seksuelt underwhelmed kvinder verden over, har ingen været i stand til at sætte tal på præcis, hvordan bogen har påvirket sexliv mænd og kvinder indtil nu.

SeekingArrangement.com, det største dating hjemmeside designet til at hjælpe succesfulde og smukke mennesker danne sådanne gensidigt gavnlige relationer, meddelte i dag, at det har været en stor modtager af den "Halvtreds Shades of Grey" forholdet tendens.

"Folk, der har læst" Halvtreds Shades of Grey 'er ofte overrasket over at finde ud af, at en hjemmeside, der allerede eksisterer for dem, der søger en "Halvtreds Shades' inspireret arrangement," siger Brandon Wade, grundlægger og CEO for SeekingArrangement.com. "Siden de» Fifty Shades 'trilogi gjorde New York Times Bestseller liste, antallet af kvinder forbinder Søger Arrangement for at finde deres egen' Christian Grey 'har ballooned til mere end 186.000 på verdensplan. "

Ifølge SeekingArrangement.com, ønsker 24,8% af dens aktive kvindelige medlemmer (der repræsenterer over 186.000 kvinder rundt om i verden) til at finde den samme ordning, at »Anastasia Steele«, hovedpersonen af ​​de »Fifty Shades 'trilogi, havde med' Christian Grey «.

Derudover har hjemmesiden oplevet en betydelig stigning i antallet af dating profiler, der nævner ordene »Halvtreds Shades ',' Christian Grey« eller »Anastasia Steele«. Af de omkring 1,5 millioner profiler, er udtrykket »Fifty Shades 'nævnes over 28.382 gange,' Christian Grey 'nævnes over 23.102 gange, og' Anastasia Steele« nævnes over 18.281 gange.

En meningsmåling SeekingArrangement.com 's 1600 tusind medlemmer endvidere afslører, at 78,8% af kvinderne kan lide tanken om at bukke under for en' dominerende 'mandlige ligesom Grey, og 90% af mændene på hjemmesiden siger de finder ideen om en »Underdanig' Steele spændende.

"'Halvtreds Shades of Grey' er en sugar daddy mødes Sugar Baby historie baseret på penge, magt og sex," siger Mr. Wade, der har en bachelorgrad og MBA-grad fra MIT. "De fleste kvinder elsker Askepot historie, hvor en ung og uskyldig pige er fejet ud for hendes fødder med en rig, magtfuld og smuk mand. Dette er grunden til, at hundredtusinder af kvinder er tilmelding på SeekingArrangement.com til at opfylde deres egen fantasi.