fredag den 10. august 2012

Skulle du skifte din stil?


Alle kan lide tanken om at møde nogen stor, lide dem, og dem synes om dig tilbage. Tanken om at skulle indgå kompromiser, koncessioner, eller Gud forbyde faktiske ændringer lover ikke godt for enlige.

Vi er alle tror, ​​vi er vidunderlige skabninger, og enhver, der daterer os bør acceptere os som vi er! Hvorfor ville du ændre for at behage en anden, right?

Realistisk set, hvor mange mennesker i et langvarigt forhold kan faktisk sige, at de gjorde det arbejde, som opholder sig nøjagtig den samme person? En af mine venner har en kvinde, der forsøger at give ham en makeover. Simple ting, egentlig ikke noget særligt stort. Personligt synes jeg, hun har gjort sit billede meget mere poleret. Jeg lagde mærke til de ændringer, næsten øjeblikkeligt, og jeg bemærkede, hvor dejligt hans nye look var.

Hans drenge giver ham en hård tid, men for at skifte sin stil at tilfredsstille sin kvinde. Selv om han fortæller dem, at han virkelig kan lide hende "forslag", de tror stadig, at hun bare tog det første skridt i retning af dominans og synes det er et advarselssignal.

Må mænd bekymre sig om deres kvinder at lave for mange ændringer i ting som deres udseende / image, etc? Er de åbne til at høre nogle forslag, eller betyder det komme på tværs som styring?

Har du nogensinde skiftet din stil efter dating nogen? Har du nogensinde foreslået en ændring for en anden? Hvordan reagerede de?

Ved Wise Diva, mareridt i Atlanta Dating Blog