onsdag den 7. september 2011

Mød kvinde, der har haft Cyber ​​Sex med 60 online 'kærester'


Et serielt 'cyber dater', der tilbringer de fleste aftener på nettet, dating mænd, hun aldrig har mødt, siger den idé, der tiltrak hende til at gøre det "er mindre engagement og sjovere involveret '.

Marketing Executive Siana Nelson bruger e-mail, dating websites, fora, webcams, Skype og instant messenger til dato mænd over hele verden - hvoraf ingen hun agter nogensinde at mødes i det virkelige liv.

Hun selv tager forholdet videre til næste trin ved at have cyber sex med hende "elskere".

"Cyber ​​dating er vejen frem - hver moderne kvinde bør gøre det. Jeg kan nyde alle de intime øjeblikke jeg ville gøre med enhver mand, men der er mindre engagement og sjovere involveret, "Solen citeret Nelson at sige.

"I stedet for at skulle gå gennem beslutningsforslag af middag eller en film på en første date, kan min cyber dato, og jeg planlægger en Skype videomøde. Det betyder, at vi kan vise hinanden omkring vores lejligheder ved hjælp af et webcam og derefter 'andel' en flaske vin. Hvis datoen går godt, og vi er begge villige, vil vi have cyber sex via webcam i slutningen af ​​den dato. "

Nelson fra Reading, Berkshire, er i øjeblikket går tre mænd fra forskellige lande - USA, Australien og Canada.

Efter at have hendes hjerte knust 18 måneder siden, besluttede Nelson hun ønskede sikkerhed for dating mænd kun på internettet.

Nelson sluttede flere fora og dating sites og begyndte snakke med mænd af en lignende interesse i Australien, Amerika og Asien.

Nelson har cyber dateret mere end 100 mænd, herunder advokater, sejlere, arkitekter, bygherrer, skuespillere og landmænd.

"Jeg har haft cyber sex med omkring 60 af de mænd, jeg har dateret. Nogle gør det klart, at de kun ønsker at chatte og flirte, og der er nogle jeg ikke tiltrukket på den måde. Nogle har jeg skruet ned for cyber sex, fordi jeg fandt dem også frem. De ønskede ikke at kende mig, de ville bare have en hurtig internet-gys, "Nelson tilføjet.

Siana fører en dagbog over de fyre, hun kan lide og giver dem point for deres cyber datoer teknik. (ANI)


mandag den 5. september 2011

Hvordan til at holde kvindens


Her er nogle råd om at holde en kvinde, høflighed af min ven Phil - den bedste kvindebedårer du eller jeg nogensinde vil vide!

Han siger, at du er nødt til altid at holde noget tilbage, og altid efterlader noget op til hendes fantasi til at holde sin nysgerrighed i live. De fleste af os fyre er stort set den samme, men kvinder ikke ved det, og nysgerrighed er en af ​​dine bedste våben.

En anden ting han sagde, var, at man er nødt til at gøre hende savne dig. Alle her kender til knaphed og bliver indisponible, men for at knapheden at være effektive skal du være sikker på en ting - den tid, hun gør tilbringer sammen med dig skal være absolut fantastisk, og uden tvivl den bedste tid hun kunne have med nogen.

Nu er jeg siger ikke du nødt til at tage hende til nye steder og vise hendes nye ting. Det hjælper, men det er ikke nødvendigt. Jeg kan gå til indkøbscenter med Phil og har den mest fantastiske gang nogensinde. Du skal være i stand til at skabe en fantastisk, uforglemmelig oplevelse med hvem som helst, hvor som helst, især når det virkelig gælder.

Desuden kan hun aldrig være første prioritet i dit liv. Altid sætte hendes anden til noget, hvad enten det er din familie, karriere, venner, uanset hvad. Men lad et lille stykke af håb i hendes sind, at hun kunne blive # 1.

Plus, han siger, at du er nødt til at få hende til at lægge noget arbejde i at hænge ud med dig, så for hende at værdsætte dig. Gøre hende komme og hente dig, få hende til at bruge nogle penge på dig, få hende til at ringe og har du favoriserer, osv. Når hun gør ting for dig, at det vil retfærdiggøre sine egne følelser for dig og give dem mulighed for at vokse.

Dette er glimrende råd uanset hvilken fase af det forhold, du er i.