onsdag den 18. juli 2012

Website fokus på at tiltrække en pige


Dato Hotter Piger, en førende mænd dating rådgivning virksomhedens, netop annonceret lanceringen af ​​en information hjemmeside dedikeret til at hjælpe mænd lærer kompleksiteten i hvordan man kan tiltrække en pige.

Webstedet, som gik i luften, den 19. marts, har flere gratis artikler og tips, der hjælper afmystificere kvindelige attraktion. Emnet for hvordan man kan tiltrække en pige får titusinder af søgemaskinens forespørgsler om måneden, og er én, som forvirrer mange enlige mænd.

"Det er meget counter-intuitive," forklarer Rob dommer, grundlægger af Dato Hotter Piger. "Så mange mænd har svært ved at afkode en kvindes adfærd. Men ofte tænker alt for logisk over attraktion, når de skal nærme sig det følelsesmæssigt. "

Meget af rådgivning på stedet hængsler temaet "følelsesmæssig intelligens". Dommer mener, at hvis mænd bedre kan forstå en kvindes følelser, kan han lære at fremkalde disse følelser på en attraktiv måde.

"Det man ser på hvad der interesserer kvinder," forklarer dommer, "Så meget af det er baseret på følelser kvinderne stammer fra de ting, de nyder-fra, hvad de spiser til de shows, de ser."

Dommerens uortodokse filosofi har været et varmt emne for både mænd og kvinder. Det blogger er blevet inviteret til at deltage i kvinders paneler på dating, ofte til at give en mands perspektiv på dating spil.

"Jeg nyder at få feedback fra kvinder," forklarer dommer. "Jeg tror ikke nogen af ​​de råd jeg giver, er skamfuld eller underligt. De fleste fyre er stolte af at praktisere de tips, de læser på min blog og i mine produkter. "

Selvom nogle kvindelige bloggere har reageret med mindre end gode anmeldelser som dommer tilgang på dating. For nylig en blogger skrive for Felix skrev en sønderlemmende gennemgang af dommer er "Top 10 Bedste Tekster til All Time" rapport, hævder dommer blev tilskynde mændene til at vedtage en cookie-cutter tilgang til dating.

"Der vil altid være kritikere," griner dommer. "Jeg tror, ​​det faktum, kvindelige bloggere har sådan en visceral reaktion på mit materiale slags beviser dens effektivitet. Jeg mener, jeg fortæller fyrene til at få kvinder følelsesmæssig. "

Rob dommer har brugt de sidste 5 år lærer mænd at mødes og tiltrække kvinder, både gennem produkter og levende coaching.

Dato Hotter Piger har udgivet flere bøger om møde-og tiltrække kvinder. Magnetic Messaging er den seneste udgivelse fra dommer.