onsdag den 30. juni 2010

9 Secret Signaler dit kropssprog Sender til mænd


Du kan ikke engang klar over alle de beskeder, dit kropssprog sender til en fyr - før du overhovedet taler til ham. Læs vores hurtig guide til kropssprog signaler, og næste gang du ser en sød fyr, du ved præcis, hvordan man siger "Hej, der" uden at sige et eneste ord.

1. Smilende ærefrygtigt

"Hvis du smiler snedigt - uden at vise tænder - mens dine øjne er lidt mindre, du fortæller en fyr, som du vil komme til at kende ham bedre," James siger. Dette signal er bedst bruges, når du først møder nogen.

2. Griber hans øje og holde den for et par sekunder

Dette er den mest magtfulde våben i din krop-sprog-flirte arsenal, siger Judi James, forfatter til "The Body Language Regler: En Savvy Guide til forstå Who's Flirten, Who's forfalskning, og Who's virkelig interesserede." "Hvis du holder hans blik for bare et halvt sekund længere end de sædvanlige split-sekund blik, og så du ser ned og tilbage på ham, fortæller den fyr, du har overvejet ham og du kan lide hvad du ser, "James siger. Prøv denne bevæger sig i en overfyldt bar eller til en fest.

3. Fastsættelse dit hår eller din outfit

Vi gør dette, når vi er klar over, at vi bliver overvåget, og vi ønsker at sikre, at vi ser vores bedste, James siger. Grooming fagter som disse lade ham vide, at du har bemærket han har tjekket dig ud.

4. Børstning armen

Dette er en grænse-test touch. "Mænd ser dette som den første gestus til fysisk intimitet," James siger. "Du er opfordrede ham til at gengælde og røre dig på samme måde."

5. Interagere med andre mennesker

Leger med en vens hår eller røre en vens arm, mens du taler til ham virker som en repræsentation af, hvordan du rører. "Disse gestus fortælle en mand, der enten han kan være modtageren af din berøring og han kunne være den, rørt dig på denne måde," James siger.

6. Ser man væk som du kysser, krammer, eller hilse ham

Hvis du kigger rundt i lokalet, ved døren, eller endda på en anden fyr når du siger goddag til en mand, det fortæller ham, at du ikke er det til ham, siger James. "Du kan endda være på udkig efter en anden," tilføjer hun.

7. Efterligning sine bevægelser

"Realiseringen af subtile tweaks til at spejle sine bevægelser, viser ham, at du to er på samme side," siger James. Spejling hans bevægelser kan lyde akavet eller for indlysende, men noget så subtil som indehaver af din drink i samme højde som hans er alt det tager.

8. Folding armene

"Klassisk, folk ser dette er en barriere gestus, afviser folk," James siger. Der er to forskellige versioner, hver med sin egen betydning. "Hvis dine arme er foldet i en selvstændig knus, så dine hænder røre din rib bur, kan det betyde, at du føler dig usikker eller keder sig," siger hun. "Hvis dine arme er foldet, så dine hænder er på din biceps, du fortæller ham, at du ikke er interesseret i at tale."

9. Gør stabile øjenkontakt, når han taler

"Giving ham 100-procent øjenkontakt, når han taler, samtidig nikkede for at vise, at du lytter, fortæller ham at du værdsætter, hvad han har at sige," James siger. Men du skal se bort kortvarigt, når du taler. "For meget langvarig øjenkontakt, når du taler kan se truende eller endog være uærlige."


mandag den 28. juni 2010

I forkerte steder, højre eller steder, nye Tribune dating hold på jagt for at finde Mr. / Ms. Højre


Lokale, single og leder efter kærlighed: Mød Tribune Dating Team.

Over de næste par måneder Tribune vil være opgørelser over de gode, store og til tider hjerteskærende oplevelser af følgende Great Falls singler. Langs den måde, vi vil tage et kig på forskellige dating spørgsmål, herunder dating i verden af teknologi. Malmstrom Air Force Base indvirkning på den lokale dating scene, langdistance dating og meget mere
The Tribune gjorde dette en gang før, og selv om det ikke altid var knus og kys, tre af de fire singler endte heldig i kærlighed - forhåbentlig for evigt slags.
Læs mere

????? ??? ??? ??? ?????? ???????


Garage Sale Net Næsten A Million Dollar


LOS ANGELES (AFP) - Rock Superstar Ozzy Osbournes kranium dekoreret sneakers sælges for 2.625 dollars og hans gemmed statuette af Frankrigs berømte Eiffel Tower bragt ud af 10.000 dollars.

Den legendariske Black Sabbath band frontmand foretrukne kaffe krus hentede 1.625 dollars og et cast bronze djævel hovedet der hang på en døråbning af familiens Beverly Hills hjem blev købt for 8.750 dollars.

Hvad udgjorde en Osbourne familie garagesalg føres på vegne af velgørenhed anlagt i 800.000 dollars, det dobbelte af det forventede beløb, som Southern California auktionshuset, der har håndteret den begivenhed.

En guldgrube af møbler, kunst og memorabilia tilhører Osbourne, hustru Sharon og parrets børn gik under hammeren i Beverly Hills i en to-dages salg, der sluttede lørdag.

Indtægter fra salget vil blive doneret til Sharon Osbourne Colon Cancer Program på Cedars Sinai Medical Center i Los Angeles.

Mere end 500 partier fra Osbourne hjem - en Beverly Hills palæ, en strandvilla i Malibu og et land ejendom i Buckinghamshire - blev solgt.

"Sharon forstår at have en første klasses garage salg" Julien's Auctions administrerende direktør Martin Nolan sagde efter udbudsprocessen lukket.

En hund bed givet til Osbourne canine, Minnie, ved rock-ikonet Sir Elton John solgt for 2.375 dollars og det vindende bud på Osbournes batskin pels var 3.300 dollars.

En tilbudsgiver betalt 5.250 dollars for et par Osbournes varemærke runde solbriller.

I mellemtiden har en støbt bronze skulptur af ungarske kunstner Jozef Rona bragt i 56.250 dollars og Osbourne »specialfremstillet billardbord solgt til 11.250 dollars.

Auktionen featured en bred vifte af designer kjoler, antikke møbler, kunst og guldplader sammen med quirky elementer, der var en del af Osbourne "farverige slægtshistorie.

"Sharon har stor smag i fine kunst og møbler, så vi havde vores normale fine og dekorative kunst marked," auktionshus administrerende direktør Darren Julien AFP på søndag.

"Det var sjovt at se nogle af de hardcore Ozzy fans byde mod disse raffinerede kunstkøbere."

Auktionen tiltrak en hidtil uset 4.000 registrerede tilbudsgivere fra mindst 15 lande.

Det var dobbelt så mange tilbudsgivere som blev udarbejdet til auktionen Julien's holdt for Cher memorabilia, Julien sagde med henvisning til den berømte sanger og skuespiller.

"Der var en masse mennesker kappes for at få et stykke Ozzy og Sharon," Julien sagt. "Det bud var febrilsk."

En tilbudsgiver betalt 4.500 dollars for Yamaha Banshee quad-bike, at Osbourne red da han lidt et nær-fatale styrt i 2003.

Poster præsenteret i hit MTV reality tv-show "The Osbourne", og fra familiens Beverly Hills hjem var de mest eftertragtede ifølge Julien.

"Den største Anmodningen blev ønsket mennesker der var flere tidlig Ozzy ting," Julien sagt. "Han er meget sentimental. Der er ikke en masse ting, han ønskede at skille sig af med."

Dating A Married Woman