fredag den 7. januar 2011

Den »Wurst« sted at skjule din Sexlegetøj


BERLIN (Reuters) - Personalet på en tysk slagterforretning var chokeret over at opdage en kunde havde skjult to sexlegetøj i deres pølser til transport til Dubai, oplyser politiet onsdag.

"Det var to latex dildoer med et naturligt udseende," sagde en talsmand for politiet i den sydvestlige by Mannheim.

Efter shopping der tidligere på dagen vendte manden, der talte gebrokkent engelsk, i slagterbutikker med to store "Schwartenmagen" pølser. Spurgte han en ekspedient til wrap og køle dem, indtil han rejste til Dubai næste dag.

Men assistenten mærkede varer havde fået tungere og alarmerede politiet. Officerer opdagede manden, der var omkring 50, havde fjernet noget af kødet og pakket dildoer indeni.

"Han kunne have brugt et brød," siger talsmanden. "Det er ikke imod loven her. Men jeg kan naturligvis ikke spekulere på, hvad toldvæsenet i Dubai bliver nødt til at sige om det."


onsdag den 5. januar 2011

Sikker Dating Regler for Mænd


Næsten alt, hvad du læse om online-dating sikkerheden er rettet mod kvinder, men mænd behøver at være bekymrede så godt. Perverterer, seksuel rovdyr og weirdoes kommer hos begge køn, alle størrelser og alle aldre ... som gør, løgnere og snydere. Så mænd har brug for at blive på vagt, også.

Det er almen viden ikke umiddelbart give personlige oplysninger til fremmede. Grunden til ikke at gøre det er så stort som antallet af fremmede, der ønsker disse oplysninger. Hvis du støder på en person, der give personlige oplysninger og beder andre om at gøre det samme, donâ € ™ t gøre det. Du donâ € ™ t vide, hvad de vil bruge det til ... og du må hellere tro, at de ønsker at bruge det til noget. At â € œsomethingâ € vil ikke være til din fordel. Mænd, der også har behov for at beskytte deres rigtige navne, adresser, telefonnumre og tjenestested. Giv ikke disse oplysninger til nogen online, før du er sikker på, at de er hvem de siger de er.

Mænd, være på vagt over kvinder, der synes at være for økonomisk trængende. Hvis de beder om penge, på en af et dusin måder kvinder kan bede om penge, skære forholdet straks. De er ikke på udkig efter kærlighed eller endda venskab ... de søger om økonomisk hjælp.

Hvis en kvinde får du en kontakt nummer, men du kan aldrig nå hende på det nummer, pas på. Hvis du altid har til side dem eller tekst dem og få dem ringe tilbage til dig, kan dette være et tegn på, at hvad de fortæller dig ikke, er den fulde sandhed.

Et behov for at blive gift og usikkerhed er andre tegn mænd bør være meget forsigtige med. Hvis kvinden presser for hårdt for et tilsagn dig arenâ € ™ t klar til at gøre, kan det være et godt tidspunkt at lede efter den nærmeste udgang.