onsdag den 8. juni 2011

Online Dating Valg og hvad du bør vide


Hvis du kommer ind i en dating site, tager sig tid til at sige noget om dig selv, din livsstil, dine interesser og den type person, du håber på at mødes. Vidste du, at to ud af fem enlige i Storbritannien nu bruge nogle form for on line dating service? En fælles spørgsmål blandt venner i disse dage er, hvorvidt singler skal forsøge at opfylde deres ideelle partner via online dating. Mange mennesker ville ønske, at vi kunne gå tilbage til de tider, før online dating var til rådighed. Dette er ikke tidspunktet for beskedenhed, hvis du tror, ​​du er smuk darn attraktive, så sørg for at sige det. Nogle dating hjemmesider er meget grundig, og stille en masse spørgsmål, før de forsøger at matche dig til en online dating partner. Popularitet er en god indikator for, at en dating service, gør rigeligt for at holde det's medlemmer tilfredse. Du er nødt til at vælge fra de mange sites, der tilbyder online dating og kontaktannoncer.

Lavalife Hyödyntää Mobile Complete's DeviceAnywhere - Monitoring (TM), uuden ratkaisun Räätälöidyt seuranta ja raportointi


mandag den 6. juni 2011

Speed ​​Dating For Virksomheder


Business grupper, der stjæler en side fra moderne dating håndbogen ved at spille vært for â € œspeed networkingâ € arrangementer, hvor fagfolk flytte metodisk fra den ene virksomhed udsigten til den næste, at stifte bekendtskab for blot et par minutter ad gangen.

Det er virksomhedernes svarer til speed dating, opfundet i slutningen af ​​1990'erne af en rabbiner i håb om at ordne jødiske singler, en praksis, der siden har spredt vidt omkring.

â € œYou wonâ € ™ t have tid til at gøre en affære i otte minutter, men youâ € ™ ll samle en stor liste over personer, som du kan arbejde med i fremtiden, siger â € Tom Jaffee, grundlægger af Match Events (matchevents . com), som organiserer sociale og erhvervsmæssige mødes-ups fra sit hovedkvarter i Delray Beach, Florida

Vis hastighed netværksarrangementer bruge den samme round robin fremgangsmåde som speeddating, så deltagerne mødes tilfældige mennesker på en ordentlig måde. Et par virksomheder som Match Arrangementer og eXtreme Networking, som er baseret i Chicago og driver Speednetworking.com, bruge software til at hjælpe med at gøre den perfekte forretning match.

For denne mere avancerede type af hastighed netværk, deltage disse tilfælde udfylde profiler om deres jobbeskrivelse, titel og industri, og med angivelse typer af mennesker, de gerne vil mødes. For eksempel kan deltagere håber at møde nye leverandører eller kunder, eller tjenesteydere som løn eller jurister.

Profilerne og anmodninger behandles derefter matches op elektronisk, og en personlig liste er genereret for hver deltager. Ved den hastighed netværk begivenhed, nummererede stationer er oprettet rundt i lokalet, med deltagere chatter successivt med hver person på deres liste på de tildelte stationen, typisk i fem til otte minutter hver. På denne måde mødes deltagerne et bredt udvalg af mennesker.

Bemanding Industri Analytikere i Los Altos, Californien, en arrangør af konferencer og messer, har medtaget hastighed netværk i nogle af sine programmer for to år. Barry Asin, dets executive vice president og chefanalytiker, siger selskabet har forsøgt en række forskellige måder at få folk sammen på sådanne begivenheder.

â € œWeâ € ™ ve oprettet tabeller ved diskussionsemne eller branche, og lad folk vælge, hvor de sidde, â € han sagde. â € œWeâ € ™ ve gjort cocktail timer og frokoster, og theyâ € ™ re fint. Men med hurtigt netværk, s thereâ € ™ altid en utrolig brummer i rummet. Folk er glade og fulde af energy.â €

Aaron Abend, formand for Viapoint Corporation, et software firma i Burlington, Massachusetts, siger han ønsker, at alle professionelle konferencer inkluderet hastighed netværk. Han mindede flyver over hele landet til en Oracle-database konference, i søgen efter virksomheder, som kunne distribuere sine customer relationship management software.

Leder du efter en tabel med potentielle partnere, han endte med at sidde med medarbejdere fra Food and Drug Administration, der var på konferencen alene for at lære om funktionerne i Oracleâ € ™ s software, og havde ingen interesse i hans produkt. â € œVi kunne gøre noget for hinanden, og måltidet var et totalt spild af tid, â € han sagde, â € œbut det ville have været for uhøfligt at komme op og leave.â €

Det bedste tidspunkt for en hastighed netværk session er lige efter den første morgen hovedtaler, sagde Mr. Jaffee. â € OAS møde tidligt i det samlede program forbinder mennesker, og at energi bærer over til resten af ​​sessioner, fordi folk ser potentialet til at gøre forretninger med de mennesker, theyâ € ™ ve opfyldt, â € han sagde. â € œPlus det giver dem resten af ​​konferencen til at se hinanden again.â €

Formatet er ikke for alle. Speed ​​networking kan føle sig utilpas til de mindre tillid i sociale situationer, som de har til at præsentere sig selv igen og igen. Nogle deltagere kan føle sig alt for forhastet at absorbere information. Og hvis rummet ikke er sat op godt, kan akustik hæmme ONEA € ™ s høring på grund af de mange samtidige samtaler.

Mens deltagere har ofte en liste over folk, de ønsker at møde, nogle også føre en liste over personer, de ønsker at undgå. Noget software-systemer, der organiserer hastighed netværksarrangementer tilbyde en â € ønologiske frem meetâ € garanti, der giver deltagerne mulighed for at liste en person, virksomhed eller erhverv de ikke ønsker at blive matchet med. â € œThat hjælper lindre antallet af ubehagelige bindinger, siger â € Adam Fendelman, administrerende direktør for eXtreme Networking.

Feedback fra konferencearrangører og deltagere bruges til at forbedre den matchende software. â € œAt en stor konference folk måske ønsker at vælge fra flere kriterier, eller sørg for at de donâ € ™ t opfylde de samme mennesker, de mødte på sidste yearâ € ™ s begivenhed, sagde â € Mr. Fendelman.

Columbia Business School benyttede omdrejningstal netværk i sin Executive MBA partnerskabsprogrammer med University of California, Berkeley, og London School of Business. â € œDet givet nogle social engineering til at hjælpe de studerende til at møde mennesker i andre klasser og programmer, sagde â € Jessica Roberts, den studerende anliggender officer for programmet.

Både Mr. Jaffee og Mr. Fendelman siger, at de forventer flere konferencer til at optage hastighed netværk som begivenhed ledere lære om konceptet. â € œWhen youâ € ™ re bede folk om at rejse og betale en masse penge, en god keynote og en pose godbidder ISNA € ™ t nok længere, siger â € Mr. Fendelman.

Kultaista sääntöä Onnistunut Online Dating