torsdag den 30. december 2010

Brystimplantater forbundet med højere selvmordsrate


Jeanna Bryner
LiveScience Personale Writer
LiveScience.com

Øge bryst størrelse med plastikkirurgi er blevet knyttet til en markant højere selvmordsrate blandt kvinder i en ny 15-års undersøgelse.

Mens det samlede risiko for sundhedsmæssige problemer ikke har ændret, selvmordsraten var langt højere for kvinder med brystimplantater i forhold til den almindelige befolkning, videnskabsmænd meddelte i dag.

Jacques Brisson og Louis Latulippe af Laval University i Quebec, Canada, og deres kolleger fra det canadiske Folkesundhed agenturet og Cancer Care Ontario indsamlet oplysninger om 24.600 kvinder, der havde modtaget brystimplantater til kosmetiske formål. De kvinder, der undergik implantat kirurgi på en gennemsnitlig alder af 32 afsluttede regelmæssig opfølgning besøg fra 1974 til 1989a € "undersøgelsens varighed.

Forskerne også overvåget en kontrolgruppe af kvinder i løbet af undersøgelsen.

I alt 480 kvinder med brystimplantater døde i denne periode. Sammenlignet med kontrolgruppen, forskerne beregnet dødeligheden var 26 procent lavere i kvinder med brystimplantater. Uoverensstemmelsen kan gøres rede for, de sagde ved færre dødsfald på grund af kræft, især brystkræft og hjertesygdomme for kvinder med brystimplantater.

Snarere end en konsekvens af brystet udbygninger, foreslog Brisson den lavere dødelighed kunne tilskrives socio-økonomisk status.

"Først skal en kvinde være i relativt godt helbred til at gennemgå brystimplantat kirurgi," Bisson sagt. "Også kvinder, der får brystimplantater tendens til at være højere end gennemsnittet socioøkonomisk status. Således kvinder, som undergår brystforstørrelse er mere tilbøjelige til at være i bedre helbred end den almindelige befolkning."

Fysisk sunde, ja, men hvad med deres mentale sundhed?

Forskerne opdagede selvmordsrate er 73 procent højere i deltagere med brystimplantater i forhold til kontrolgruppen. Forbindelsen mellem brystimplantater og selvmord er ikke blevet testet, og ingen direkte forbindelse blev konstateret mellem de to.

Men, Bisson sagde tidligere undersøgelser har karakteriseret kvinder, der får brystimplantater af en lavt selvværd, manglende selvtillid og hyppigere psykiske sygdomme såsom depression.

Forskerholdet analyserede også en gruppe på 16.000 kvinder, der havde gennemgået plastikkirurgi andre procedurer end brystforstørrelse. De fandt lignende resultater, med en lavere dødelighed og en højere selvmord end den generelle befolkning.

Resultaterne er offentliggjort i en nylig udgave af American Journal of Epidemiology.

Brisson sagde debatten om sikkerheden ved brystimplantater er langt fra afgjort.

"Vores undersøgelse viser, at der er nogen forbindelse mellem brystimplantater og dødelighed," sagde han. "Men vores undersøgelse ikke vurdere konsekvenserne af brystimplantater på andre aspekter af kvinders health.â € For eksempel kan nedbrydning af implantater føre til udsivning af saltvand eller silikone indhold, selv om Food and Drug Administration bekræftede, at der er tilstrækkelige beviser af de skadelige virkninger af lækage til godkendte implantat materialer.

"Kvinder skal tage disse kendsgerninger i betragtning, når afgørelsen af, om de ønsker at modtage brystimplantater," Brisson sagt.

8 Errores salir con mujeres inteligentes Incluso Hacer