lørdag den 18. september 2010

Er Feeling Knust?


Er dit forhold bliver utilpas? Er du ikke længere er omfattet af forholdet? Har du ikke forstår, hvad der kunne gå galt, men du kan fornemme det? Du er ikke glade, men kan ikke pin punkt årsagen til ulykkelighed. Du ønsker at komme væk fra forholdet, men argumenterer for og imod og træt af det hele. Dette er en typisk, tegn på at få knust og står forvirring i forholdet.

Lad os diskutere mere om, hvordan det sker.

Jeg vil give et eksempel - din partner er med dig. Din partner er ikke bidrager noget positiver på forholdet. Hun / han holder klagede over, at du er årsagen til deres utilfredshed og ubehag. Du spekulerer på, hvordan når bolden er i den anden domstol? Hun / han ikke forstår, hvad der nogensinde du forsøger at kommunikere. Du får vred og prøver at forklare igen blot for at få yderligere frustreret. Hvis du taler om separation du får at vide, at de ikke vil være i stand til at leve alene. De ønsker at være sammen med dig. Få alle de bekvemmeligheder fra dig. De er ligeglade om din komfort. De bebrejder dig for alt, hvad der går galt. De forstår ikke kommunikation eller handle som om de ikke forstår. Du ønsker at løbe væk fra det hele, men de gør du føler dig skyldig i at gøre noget frygteligt galt med det. Du simpelthen ikke ved, hvad de skal gøre og er på din forstand ende. Du føler dig knust.

Hvad skal du gøre i denne situation? Lad mig fortælle dig. Må ikke interagere med din partner. Forsøg ikke at kommunikere på alle. Bed dem om at tage vare på sig selv og ikke at genere dig på alle. Væk langsomt ved at tage nogen forpligtelse fra dem. Lad dem føle det langsomt. Over en periode vil de forstå, at de ikke kan manipulere dig. Hvis der på dette punkt, separat dig, vil de ikke være i stand til at spille deres spil at du føler dig skyldig. Du får din frihed. Reclaim din frihed fra relationer, knuse dig.

Knust om hvordan man får ham tilbage

Der var engang en kvinde, som fortalte mig om, hvordan hun gik igennem i bryde op, her det går, "jeg savner ham, men jeg sparkede ham til gadehjørnet med god grund, og hader sin betyde adfærd i tre måneder. Jeg blev derefter fik over, hvad han havde gjort for mig og besluttede at avancerede med mit liv. Han gjorde også. Men hemmeligt råbte han til mig, og forsøgte at komme tilbage sammen. Kun er en stædig idiot han er jeg vendte ham ned, som om jeg var for god til at kende ham. Stor fejl!.

Jeg troede, at ved at holde mig langt jeg ville ikke synes om ham, og det vil holde mig fra at blive besat af ham. Og nu sin blevet næsten 3 måneder uden ham, jeg mangler ham.

Vi har ikke holde kontakten længere, fordi han besluttede at gå videre med sit liv. På det tidspunkt, hvor tingene var god, JEG gjorde ikke ønsker at gøre noget ondt. Jeg følte mig som jeg havde brug for ham. Thats fik mig liking ham igen.

Hver aften tænker jeg på ham, og jeg kan bare ikke undgå føler behov for at ønske ham tilbage, og jeg beklager alle de forkerte ting jeg har gjort og ikke give ham kærlighed og tillid. Snart vil han forlader mig, og afsejler til en anden stat, og jeg vil være bundet her drømte om ham. Jeg vil blot at komme tilbage til ham.

Må ikke være som hende, efter bryde op med din kæreste, du har en lille sandsynlighed for at trække ham tilbage. Dette skyldes, at mænd kan identificere konflikten mellem forholdet og deres gennemsnitlige levetid, kvinder dog fungere anderledes, hver del af hele dit liv er påvirket af ham ... De fortæller mig, har du ikke været i stand til at fokusere på dine handlinger eller ikke har din funktion på arbejdspladsen værre "

Regler for operationer

Hvis der er én ting jeg har lært i årenes løb, er det hvor let jeg kan falde tilbage i gamle mønstre.

Og min gamle mønstre, når det kommer til romantiske følelser er langt fra gavnlig for mig eller nogen anden, der kan være involveret.

Jeg kan meget hurtigt falde i en tvangspræget, selvødelæggende knuse mode. På bagsiden, kan jeg falde for nogen, fordi jeg tror, jeg kan "gemme" dem-det perfekte eksempel på White Knight Syndrome. Der er også en række andre ting, som jeg i det mindste vagt tiltrukket af, at der er stensikre stier til dårligt skæv cost / benefit-forholdet.

For at undgå, at disse kendte problemområder, jeg har en række spørgsmål og prøver at jeg har betinget den logiske side af mit sind til automatisk at løbe gennem så snart en crush varer mere end en dag eller to. Her er fem af de store.

Er jeg virkelig Falling for hende?

Dette er ofte det eneste spørgsmål, jeg har brug for at stille og besvare på at fastlægge en reel forbindelse ville være en dårlig idé. Der er mange ting, der kan ligne falder for nogen. Du kan blive forelsket i tanken om et forhold, en forbindelse, og formålet med din crush er bare en bekvem mål. Du kan se dem som et "projekt"-noget, der skal fastsættes (a la The White Knight spørgsmål). Eller i mit tilfælde, kan du falde for idéen om historien, at forsøg på at forholdet ville føre til-nok ikke den bedste grund til at involvere sig med nogen.

Hvorfor er jeg Falling for hende?

Hvis det lykkes dig at komme forbi det første spørgsmål, denne ene fungerer som en dobbelt-check og en dybere udforskning af dine egne følelser. Igen kunne svaret her punkt tilbage til en White Knight emne ("Fordi hun har så meget potentiale, at jeg kan bidrage til at bringe ud!"). Det kan også føre til en meget fornuftig liste over positive kvaliteter, der matcher godt med dine egne følelser. En nærmere blik på denne liste kan også antyder dybden af den potentielle relationsspecifik hvis alt fokuserer på de fysiske (smukke, bidsk kommode, godt job, osv.), der er en velvoksen chance det vil være en overfladisk slynge.

Hvad har vi til fælles?

En anden mulighed for en pæn liste. Forholdet mellem mennesker med intet til fælles (uanset hvad åh-så-mange pop-kultur eventyr fortælle os) sjældent træne godt i det lange løb. I bedste fald lykkeligt både folk går hver til sit med en udvidelse af horisonter. Oftere er der nag, tunge misforståelser, og store kampe. En stor ting at kigge efter er en fælles meddelelse stil. Hvis en af jer kommunikerer bedst ansigt til ansigt og de andre er bedst til via e-mail eller SMS, det vil være en ujævn vej.

Er en sammenhæng Selv Vagt passende?

Er hun en medarbejder? Er han en forretningspartner? Din chef? Din medarbejder? En nylig ex af en god ven? Der er et antal situationer, som kunne gøre et forhold synes uhensigtsmæssigt. Selv om det isn'ta make-or-break spørgsmål, er det vigtigt at indse, at gå ind i en sammenhæng, hvordan det kommer til at se til dem udenfor. Eksterne sociale dynamik kan forårsage en masse problemer inde i et forhold.

Hvor meget jeg vilje til kompromis?

Dette er den største af big deal spørgsmål. Det kan tilsidesætte alle, der kommer før eller efter den. Det kan også i bakspejlet, højre punkt tilbage til det første spørgsmål. Næsten enhver hindring kan overvindes, næsten alle slås modgang, men alt dette koster penge. Ofte, at udgifterne er i vores egen komfort, integritet, sikkerhed og / eller sikkerhed. Hvis hun nægter at leve nord for Mason-Dixon line, er du OK med at skulle rejse langt for at besøge din familie i Chicago? Hvis han ikke kan stå for vestkysten, er du villig til at opgive at drømmer om at leve i LA? Relationer er altid om kompromis, skal du være meget fortrolig med, hvor dine grænser for at give er.

Indrømmet, det er alt sammen spørgsmål, som den logiske side af hjernen. Der er kun så meget, at side kan gøre, hvis det følelsesmæssige halvdel er fast besluttet på at hoppe fra knuse til forholdet, uanset hvad.

I hvert fald hvis tingene går dårligt, har du den lille trøst at være i stand til at se tilbage, ryste på hovedet, og sige "Jeg burde have vidst."

Og hvis det går godt ... desto bedre: Du har enten slået dine egne odds eller bevist du præcist kender dig selv.

Maschio-femmina Incontri Dizionario