lørdag den 12. marts 2011

The Incredible Wedding Pictures Story


Når deres fotografens kamera blev stjålet kort efter, at de udvekslede løfter, regnede Karen og Tory Nordlinder de ville aldrig have keepsakes af deres bryllupsdag.

I denne uge fik de en behagelig overraskelse, når kameraet dukkede op i en ledig parti i nærheden af ​​en sø, et år efter at det forsvandt.

Partiet ejer, Leslie Mason, sagde, at hendes søn var fælde træer og spottet kameraet. Inde var kontakt information for fotografen, Charles Boesen, Mason sagde.

Da han fik den tilbage, Boesen tilsluttet kameraets hukommelseskort i sin computer, og billederne viste det samme.

"Min reaktion, jeg græd næsten," Boesen sagde. "Jeg tænker, dette brud vil være så himmelhenrykt, da hun finder ud af."

"Der er ingen fortæller, hvor lang tid, at kameraet var hernede," sagde han. "Hvad er forbløffende er, hvordan disse billeder overlevede elementer _ regnen, sneen, temperaturer under frysepunktet, lige ved siden af ​​søen."

Karen Nordlinder sagde hun ikke kunne udtrykke, hvor glad hun var for at se billederne.

"Vi tænkte bare, 'Nå ja, så har vi fået vores erindringer," sagde hun. "Det er bare noget, jeg aldrig troede, vi ville se. Ever".

Copyright 2007 The Associated Press.

En Contactos, Gals We'Re Formado A�n Antiguo


mandag den 7. marts 2011

Anklaget gravrøvere Dodge sex afgifter


Madison, Wis - Tre mænd, der gravede en ung kvindes lig at have sex med det efter at have set hende nekrolog foto kan ikke oplades med voldtægtsforsøg, fordi Wisconsin har ingen lov imod nekrofili, en appeldomstol fastslog torsdag.

En dommer var korrekt at afvise de anklager mod to brødre Nikolaj og Alexander Grunke og Dustin Radke, alle 21, fordi lovgiverne aldrig tænkt på at kriminalisere sex med et lig, sagde District 4 Court of Appeals i en 3-0 afgørelse.

De tre mænd gik til en kirkegård i Cassville i det sydvestlige Wisconsin på 2 september til at fjerne liget af Laura Tennessen, 20, som var blevet dræbt ugen før i en motorcykel ulykke.

Mændene brugte skovle til at nå hendes grav. De opgav deres plan og til sidst blev arresteret efter et køretøj kørte ind på kirkegården og rapporterede mistænkelig adfærd, myndigheder sagt.

De sagde, at mændene havde set en nekrolog over Tennessen med sit foto og ønskede at grave op hendes krop til at have samleje. En sådan handling er kendt som nekrofili.

Mændene blev sigtet for forsøg på tredje grad seksuelle overgreb og forseelse forsøg på tyveri afgifter. Men Grant County Circuit Judge George Curry afviste seksuelle overgreb afgifter i september, siger nej Wisconsin lov rettet nekrofili. Anklagerne appellerede hans afgørelse.

På spørgsmålet er en bestemmelse i seksuelle overgreb loven siger strafferetlige sanktioner anvendes, "om et offer er død eller levende på tidspunktet for den seksuelle kontakt eller samleje."

Den appeldomstol sagde loven var tvetydig, men den mest rimelige fortolkning, at det ikke forbud nekrofili. I stedet domstolen sagde, loven skulle sørge for anklagere kunne bringe seksuelle overgreb afgifter i voldtægt-mord tilfælde, hvor offeret ender dødt.

Harme over sagen måske snart ændre loven.

Sen Dale Schultz, R-Richland Center, som blev indført lovgivning onsdag, at ville gøre at have sex med et lig en forbrydelse med straf på op til 6 års fængsel og en $ 10.000 bøde. Lovforslaget vil opkræve samme sanktioner mod enhver, der forsætligt forstyrrer en gravplads eller en nedgravet menneske lig.

50% av britiske menn plukke store TV over sex