onsdag den 12. januar 2011

Speed Dating 101: Drop The Pickup Lines


â € œYou skal tired.â € ... â € œWhy? â € ... â € œYouâ € ™ ve kørt gennem mit sind alle day.A €

Hvis pick-up linjer og baren scene har mistet deres appel, og tanken om internet dating får dig til at tænke på, at uhyggelige IT fyr fra din gamle high school, ita € ™ s tid til at tage imod de nyeste alternativ i at få acquaintedâ € "speed dating .

DateandDash, en Chicago-baseret speeddating selskab, er den nyeste tendens til at tilbyde en løsning på traumer dating. DateandDash ser ud til at omgå de faldgruber typisk er forbundet med de første datoer. Akavet tavshed. Uforenelighed. Afvisning. Eller måske den største forhindring af alle, indkalde kahunas at bytte cifre og arrangere datoen i første omgang. Lyder det bekendt?

Så whatâ € ™ s speed dating alligevel? Som defineret af deres hjemmeside, DateandDash er en sjov og spændende måde at møde en masse andre singler i dit område. Itâ € ™ sa nyere dating teknik, der kan spores tilbage til en jødisk Rabi i Los Angeles i midten af 90a € ™ s. Hmmmâ € | hvis en LA-baseret Rabi didnâ € ™ t fange din attentionâ € "hera € ™ s hvordan det virker.

Gennem deres hjemmeside, DateandDash.com en fremadrettet hastighed dater kan købe en billet til en â € ~ speeddating partyâ € ™, der normalt afholdes på lokalt fornemme barer og pubber. Under en hastighed dating parti, er en deltager tildelt et nummer og en score-kort til at tage noter på folk, at de vil være dating hele aftenen. En deltager bruger cirka 5 minutter med hver enkelt kandidat, og derefter går videre til den næste candidateâ € "derfor oplever flere â € ~ datesâ € ™ per arrangement. (Tænk på det som en serie af mini interviews.)

Fastsættelse af en kamp er ret simpelt. Hvis Mand Nummer 2 cirkler en â € ~ Yesâ € ™ efter hans date med Kvinde Number 1 og Kvinde Nummer 1 også cirkler en â € ~ Yesâ € ™ til at korrespondere med Male Antal 2â € "thatâ € ™ sa match. Inden for 72 timer efter en begivenhed, DateandDash e-mails en deltager hans eller hendes kampe og de nødvendige kontaktoplysninger for den succesfulde partnerskab for at mødes igen.

Chicago, en by fabelagtig vrimler med â € ~ enkelt og klar til at mingleâ € ™ fagfolk, giver det et enormt kundegrundlag for DateandDash konceptet til at blomstre.

â € œDateandDash er vokset hurtigt, siger â € medstifter og medejer Josh Walden. â € œPeople overvære vores arrangement, de kan lide det og fortælle deres venner. Det er, hvordan vi får nye kunder everyday.â €

Disse nye kunder består hovedsageligt af en enkelt travle fagfolk, der ikke har tid, eller måske den energi, at forfølge den nådesløse og ofte lovende bar scene.

Som beskrevet af Walden, ville den typiske DateandDash hastighed dater være en travl enkelt primært i alderen mellem 23 og 39, men det eneste håndhæves alder er 21, og der er ingen â € ~ alder-kapacitet € ™ for parterne.

â € œPeople der forsøger DateandDash ønsker at have det sjovt, mens udkig efter den eneste ene, i en bekvem og afslappende atmosfære, sagde â € Walden.

Og som medstifter, at â € ~ bekvem og afslappende atmosfære, â € ™ er, hvad Walden, 28, og hans partner og medstifter Vilius Gavrilenka, 28, søger at give ved hver event.