fredag den 6. april 2012

Dating i DC gør top ti


Ved Fahima Haque

Sammen med butikscentre, dyre boliger og blive beskidt, endelig DC gør snit for en langt mere eftertragtet liste: nummer 10 bedste by at finde en dato i 2012.

Atlanta får nummer et slot, med Gainsville, FL og Lincoln, NE afrunding ud af top tre. DC er den eneste nordøstlige by på listen.

The Daily Beast indgår faktorer som antallet af singler, forholdet mellem kvinder til mænd, dating omkostninger, populariteten af ​​dating websteder og de mentale og følelsesmæssige sundhed af byernes respektive beboere.

Mens DC 's gang udtalt afrikansk-amerikanske flertal nu svæver på omkring 50 procent, både District og Atlanta stadig kaldes "Chocolate Cities" på grund af et stort antal afrikansk-amerikanske indbyggere. Det kan øge odds for afrikansk-amerikanere, der leder efter en dato inden for deres race.


tirsdag den 3. april 2012

Den Dos & Don'ts Of Emailing Online Dating kampe


Når en af ​​mine venner, hvem der dypper sin tå tilbage i verden af ​​online-dating for nylig bedt om tre hurtige regler at huske, når emailing mulige kampe, det forekom mig, at hvis hun havde brug for lidt af et genopfriskningskursus, nogle af jer sikkert også gør det . Efter alt, som det er så bekvemt, er e-mail fyldt med muligheder for at skyde sig selv i foden og skade dit skud på at gøre en reel forbindelse. Så efter springet, til otte dos og don'ts kan huske, da e-maile en potentiel online dating match.

1. HOLD det kort. Tænk på en e-mail som en appetitvækker. Må ikke ødelægge sin appetit ved at fodre ham entree-store portioner før hovedretten. Hold ham sulten efter mere.

2. Må ikke dobbelt-mail. En e-mail for hver e-mail modtages, OK? Skriver to eller flere e-mails, før du har fået et svar på det første ikke kun gør man ser lidt besat, det gør det også ud som om du ikke har noget bedre at gøre med din tid.

3. Beder mindst et spørgsmål i hver e-mail. Nogle mennesker har svært ved at finde ud af hvad du skal skrive i en e-mail, så gør det nemt ved at give mindst et spørgsmål, han kan svare på. Medmindre han har personlighed fløjlsbukser, bør han være i stand til at bære samtalen i mindst et afsnit derfra.

4. IKKE skråle. En hurtig, sjov linje om mennesker i bygningen tager elevatoren for bare en etage er én ting, skrive en fem-punkt essay om den voksende dovenskab og generelle selv-absorption af mennesker i dag er bare klamt.

5. MÅ vente mindst en halv dag til at svare. Ikke alene har du risikerer at ligne du har intet andet foregår udover at vente ved computeren til en e-mail fra ham, at svare for tidligt kan få ham til at føle lidt understreget over at holde trit med dit tempo.

6. IKKE bekende alle. Dette er ikke terapi - gemme dine hemmeligheder, usikkerhed og undertrykt vrede på din mor til din bedste ven eller skrumpe. Hvis du ønsker at bekende noget, indrømme, at du sprang din weekend træning at ramme en marginal teater fest i dit nabolag i stedet. Mindst det giver ham en idé om dine hobbyer og interesser.

7. Vær forsigtig deling personlige oplysninger, herunder dit efternavn, off-site e-mail-adresse, og, selvfølgelig, hjemme adresse. Dette bør være en selvfølge, håber jeg.

8. Må ikke give oplysninger om, hvor du arbejder. Det kompromitterer dit job og din personlige sikkerhed.