onsdag den 16. maj 2012

Undersøgelse siger republikanerne har den bedste sex, demokrater mest


En ny undersøgelse foretaget af datingside Match.com fandt, at selv-beskrevet enkelt, konservative republikanere er mere tilbøjelige til at opnå orgasme under sex, end tilhængere af enhver anden politisk overbevisning.

Liberale Demokrater var de mindst tilbøjelige til at opleve opfyldelsen af ​​den seksuelle intimitet, selv om de angiveligt har hyppigere sex end deres konservative kolleger.

"Enkelt i Amerika Study" adspurgt 5.000 personer og fandt, at 53 procent af enlige konservative republikanere kan forventes at opnå orgasme under sex, sammenlignet med 40 procent af liberale demokrater.

Men konservative republikanere havde mindre sex i de seneste 12 måneder end nogen anden gruppe adspurgte i undersøgelsen. De var også det mest sandsynligt, at aldrig har haft sex.

Undersøgelsen blev bestilt af match.com i samarbejde med Dr. Laura Berman og biologiske antropolog Dr. Helen Fisher.

Nogle andre interessante sociologiske resultater fra undersøgelsen:

Liberal Democrats er mere tilbøjelige til at opsøge en partner med en følelse af humor, en følelse af uafhængighed, en person, de betragter deres lige, og en, der deler en tilsvarende livsstil.

Omvendt, konservative republikanere foretage tilsvarende reserveret valg i deres kammerater, vælger en person med en tilsvarende baggrund og politisk tilhørsforhold, der er interesseret i ægteskabet.

Holdninger om seksuel aktivitet syntes også at afspejle de større politiske stereotyper, der er forbundet med hver gruppe. For eksempel var republikanere den mest sandsynlige til at rapportere nyde sex i et gift forhold (40 procent). Demokrater var de mest tilbøjelige til at nyde sex på en engageret, men ugift forhold (48 procent) eller lever sammen (36 procent). Og de friløb libertarianere er mest tilbøjelige til at nyde en "casual hook-up" (46 procent).

Og mens republikanerne synes at ændre deres præference for en politisk kandidat hver uge, er det demokraterne (65 procent) og registrerede libertarianere (66 procent), der er villige til at have et one-night stand, i modsætning til 49 procent af republikanske respondenterne.