søndag den 15. april 2012

Medstifter af nye datingside siger, at nøglen er social


Di Huang, den 24-årige medstifter af Dating website SoWink (www.sowink.com), som blev lanceret i december.

Hvad er forskellen mellem SoWink og andre dating websites? Med Match eller eHarmony, er de traditionelle dating sites, baseret på en matchmaking-system. Vi forsøger at socialisere hele oplevelsen ved at have brugerens engagement gennem vores platform. Vi har en masse sociale elementer, i modsætning til andre dating sites, hvor ideen er at besked tilbage og tilbage. Den første og fremmest ting er at vi ikke gør lange profiler, ligesom du ville finde andre steder.

Hvem er SoWink beregnet til? Vi har en bestemt demografisk gruppe: 18 - til 35-årige, kollegium kandidater og unge professionelle. Du er nødt til at gøre en Facebook-verifikation eller har en prik-edu email for at verificere. Primært vil det være for folk, der er enlige, leder efter nogen til dato. Webstedet er ikke rettet mod ægteskab, det er for dating. Det er for folk, der er ny i området og søger efter venner og ønsker at møde nye mennesker.

Hvor er SoWink til rådighed? Lige nu, er det begrænset af geolocations, fokuserede på San Francisco Bay Area udvidelse Davis og Santa Cruz. Vi udvider sted til sted i stedet for at konkurrere på en stor skala med det samme.


Online Dating er ikke bare for nørder


Dreng møder pige, dreng forelsker sig i pige, dreng får pige, dette er den største historie nogensinde fortalt.

Stort set alle facetter af kur og relationer har undergået utallige ændringer. På et tidspunkt var det helt uacceptabelt for en kvinde at tage det første skridt, bortset fra sporadisk forbindelse med en Sadie Hawkins dans.

Afstand relationer, der anvendes til at inddrage timers brevskrivning og tusindvis af dollars i langdistance opkald. Nu, med fremkomsten af ​​internettet, afstande aldrig syntes helt så lille.

Selv online dating sig selv synes at have gennemgået sin grad af forandring.

"Jeg plejede at synes, det var underligt, noget jeg aldrig behøver at gøre," sagde OSU studerende Charis Boamah. "Men jeg kender en masse mennesker, der har fået gift med disse websteder. På denne dag og alder, er det blevet meget mere acceptabelt. "

Internet dating plejede at være først og fremmest, men ikke udelukkende, markedsføres over for dem, ud over de college år. Websites oprindeligt blev brugt til at målrette ældre mænd og kvinder, blev nogle af dem for nylig skilt eller på anden måde, som ikke var helt klar til at gå tilbage til det konventionelle dating scene endnu.

Men med internettets primære brugere er yngre end nogensinde før, og hver hjemmeside er en virksomhed, der er dating sites nu rettet mod personer i alderen 18-25.

Men er universitetsstuderende virkelig bruger disse tjenester? Og hvis ikke, hvorfor ikke?

"Internet dating er bare for tabere og nørder," siger Josh Bordin, et teater stor fra London.

Er der en vis, omend kynisk, gyldighed her? Efter alt, har college-ældre mennesker et væld af muligheder, som at komme sammen med hinanden eller mødes til datoer. Hvorfor skulle nogen ty til internettet?

Med Ohio State er en af ​​de største universiteter i Midtvesten, så mon der ikke er andre muligheder for college-alderen personer mødes til fritidsaktiviteter.

Brett Lysnkey, en junior fra Cleveland, foreslog, "Alle de gratis sider er der bare for at bytte opkald."

Han var ikke alene i sin udtalelse, af de 30 studerende interviewet af UWeekly, havde cirka halvdelen lignende synspunkter, herunder Joe Merkens, en kunst dur fra Montrose.

"Masser af fisk og andre gratis sites er bare for sex," sagde han. "En af mine venner har haft sex med 90 procent af de fyre, hun mødte derfra."

Der er tilsyneladende, i hvert fald anekdotisk, legitimitet til online dating være et sted at finde nogen til at lindre smerten af ​​ensomhed for bare en nat.

Alle har sin egen grund til at udnytte online-dating, selv om. Nogle gør bruge internettet til blot at møde op til en nat - eller mere afhængig af hvor meget begge parter nyder det - af voksne møder.

Men nogle bare vil have nogen til at tilbringe tid sammen med.

Bobbi Holcomb, i øjeblikket at tage klasser for medicinsk kodning og fakturering, sagde, nogle gange er det bare var en god adrenalinsus at møde nogen nye.

"Og det var rart at være sammen med nogen, når jeg ønskede at gå på en date uden at gå på en bar eller en klub," Holcomb sagde.

Casey Stokley, en kunst dur fra Canton, sagde hun er så travlt mellem arbejde og klasser, at det er næsten umuligt at opfylde nogen konventionelt.

"OkCupid giver mig en chance for at møde fyre, når jeg kan," sagde hun.

Online dating har en stor appel til nutidens kollegium ældre person, og det giver dig mulighed for at nærme medlemmer af det modsatte eller samme køn på dine egne præmisser.

Går til de typiske steder i dating scene, koncerter, spil, barer, klubber osv., er ikke en ønskværdig mødested for alle. Ved hjælp af internettet tillader en at fastsætte deres egne datoer, tidsrammer og pletter.

"En fyr ville møde mig på en McDonalds," siger Marissa Townsend, en pre-medicinsk student fra Grove City. "Jeg beundrer forsøg på en chill første date, men det alvorligt?"

Hvad er forskellen mellem dating og i det virkelige liv, eller IRL for de indviede, ud over de metoder til indledende kontakt?

Ifølge nogle der har erfaring med brug af internet dating, er der ikke nogen forskelle mellem de to.

Shawndra Jones, fra Wright State University, sagde de begge har deres op-og nedture.

"Mine største skrækhistorier kommer fra fyre jeg ikke har mødt online, og nogle virkelig hjerteskærende dem er kommet fra online også," sagde hun.

Ligesom alle andre aspekter af livet, vil online dating giver tilbage, hvad du putter i det, de studerende sagt.

Men selv med den sene aften ringer, de mislykkede datoer og alt andet, der er et par, der rent faktisk får noget dybere end, at ud af deres online dating oplevelser.

Der er nogle, der rent faktisk får, hvad de websteder hævder som deres hensigt; langsigtede, gensidigt respektfulde relationer. De er langt færre og endelig langt imellem, men de sker. Hver af de hjemmesider derude tilbyde forskellige former for resultater, oftere end ikke bevise det gamle mundheld sandt, du får hvad du betaler for.

Ifølge www.datingsitesreviews.com, en højere procentdel af dating sites, der kræver et månedligt gebyr, som eHarmony er Match.com og Chemistry.com mere tilbøjelige til at producere langsigtede relationer.

Dette skyldes sandsynligvis, at en person trolling efter en sen nat cowboy eller cowgirl er mindre villige til at betale for et sådant møde, når at få tingene gratis andre steder.

Men bare fordi de betalte steder er mere tilbøjelige til at samle legitime opmærksomhed for langsigtede relationer betyder ikke, at du har en større chance for at møde nogen.

Laura D'Aveta af Columbus sagde hun "ikke har fået nogen steder med eHarmony."

Som teknologi fortsætter med at udvikle sig, alle, især dem i et stort socialt miljø som et kollegium, producerer et omfattende elektronisk socialt netværk. Derfor bruger internettet til dating er blot det næste logiske skridt.

Det er til rådighed for alle, der ønsker det, og er så vellykket som den indsats, som du lægger ind i det. Det centrale er at indse, at bare fordi det er internettet, betyder ikke, at de mennesker, du arbejder med, er ikke mindre virkelige.