søndag den 15. april 2012

Medstifter af nye datingside siger, at nøglen er social


Di Huang, den 24-årige medstifter af Dating website SoWink (www.sowink.com), som blev lanceret i december.

Hvad er forskellen mellem SoWink og andre dating websites? Med Match eller eHarmony, er de traditionelle dating sites, baseret på en matchmaking-system. Vi forsøger at socialisere hele oplevelsen ved at have brugerens engagement gennem vores platform. Vi har en masse sociale elementer, i modsætning til andre dating sites, hvor ideen er at besked tilbage og tilbage. Den første og fremmest ting er at vi ikke gør lange profiler, ligesom du ville finde andre steder.

Hvem er SoWink beregnet til? Vi har en bestemt demografisk gruppe: 18 - til 35-årige, kollegium kandidater og unge professionelle. Du er nødt til at gøre en Facebook-verifikation eller har en prik-edu email for at verificere. Primært vil det være for folk, der er enlige, leder efter nogen til dato. Webstedet er ikke rettet mod ægteskab, det er for dating. Det er for folk, der er ny i området og søger efter venner og ønsker at møde nye mennesker.

Hvor er SoWink til rådighed? Lige nu, er det begrænset af geolocations, fokuserede på San Francisco Bay Area udvidelse Davis og Santa Cruz. Vi udvider sted til sted i stedet for at konkurrere på en stor skala med det samme.