lørdag den 2. juli 2011

Tegn Du Bad At Dating


Jeg er dårlig til engagement. Heck, jeg kan næsten ikke skrive det. Men jeg ved, jeg er god til dating. Jeg har aldrig sagt, at jeg elsker dig, men jeg i sidste uge gav tre fyre mit nummer. Må ikke komme til mig på udkig efter løsninger til dit parforhold dilemma, men hvis du ønsker at vide, hvordan man tilslutte op på en given ferie, jeg er din pige. Så hvis du er single og du er ikke sikker på du virkelig ved, hvordan man blande sig, så tjek denne hårde kærlighed test for at se om du er bedre til at sy knapper end dine frø.

1. Du kan gå til en Crowded Bar Og ikke mødes med nogen

Hot Stuff, alt du skal gøre, er at smile på nogle fyr, og han vil smelte som smør. Bonuspoint hvis du kan faktisk få en sætning ud.

2. Funky Chicken

Hvis du er selvbevidst om, hvordan du danser, du er ikke sjovt at skrue. Nå, i det mindste det er, hvad peeps, der ser din akavet træk tror. Hvis du ønsker at gøre den vandrette Mambo, har du skal starte med at lade dig komme ned lodret. Tillid er mere forførende end høje hæle, lingeri, og penge.

3. Så tæt på, alligevel så langt væk

Har du nogensinde gå op til baren alene og så ved siden af ​​en stud? Lykke er at være i det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og så bliver 'is gjort. Hvis du forventer skæbne at droppe en mand i dit skød, behøver du ikke se, hvordan mange har allerede landet omkring dig.

4. Må ikke blive jaloux, Få endnu

Har du en ven, der bliver det dobbelt så meget som dig, og du forstår ikke, hvordan? Hvis det er tilfældet, begynde at bruge hende som en wingwoman. Og tage noter, hvis du kan lide hvad du ser.

5. Mixin 'forretning med fornøjelse

Du afleverer dit kort til at fyre, du ønsker at ringe til dig. Jeg har, personligt, i alle mine år som vagabond, aldrig nogensinde haft en fyr kalder mig efter rakte ham mit visitkort og jeg udleveret alle 250! Det samme gælder for at sætte dit nummer på en serviet. Du er nødt til at se dem sætte din info direkte på deres telefon. Ellers vil de miste den kort-og du-for evigt.

6. Du er Bad At Breakups

Hvis du ikke kan forlade en fyr du ikke ind, ja, så er du en bosætter, synker i den bløde forholdet kviksand. Ingen datoer for dig!

7. Bare Teasin '

Er du en drillepind? Hvis dit svar er nej, så gør du det forkert. Hjernen er den største erogene zone. Hvis du ikke ved, hvordan man kan rode med en mands sind en smule, vil du aldrig være hans fantasi pige. Og jeg taler ikke om spil, spille, jeg taler om straight-up sexet kvikke svar.

8. Dead on tilgang

Kan du sige hej til folk, du passerer hver dag, som sikkerhedsvagter, den fyr, som toasts din bagel, og kassen pigen på det stof butik? Nå, du skal. Det handler ikke kun gør dig imødekommende til dem, men andre sexede mennesker rundt omkring vil bemærke, at du er venlig, åben og nem at snakke med.

9. Smooth Sailing On The Friendship

Har du nogle sinde mistet en ven, fordi de var knusende på dig og gøre forholdet til noget mere alvorligt mislykkedes? Jeg er enig med vores Mind of Man. Venner skulle falde for dig og vice versa. Hvis de ikke er, noget er råddent i staten af ​​din evne til romantik. Søge yderligere selvrealisering.

10. Company Man

Apropos din mandlige venner, kan de platoniske modparter være den lim, der holder jer sammen, men ikke gå ud med dem hele tiden. Selv om de er bøsser, de er c ** k-blokering dig.

11. Skifte tøj og Go

Ikke altid gå ud i det samme tøj du går på arbejde i. Jeg siger ikke, du skal se ud som de andre former for bearbejdning pige for happy hour drinks, men du skal føle sig sexet at se det. Og det er bare ikke kommer til at ske i den knap-up bluse og behagelige kontor Loafers.

12. Calvin Klein er ikke den eneste Oprettelse Obsession

Ved møde ham er du allerede indtages med undren over, hvorfor han taler til dig. Er han bare vil have en hurtig skrue? Eller er han din potentielle barn far? Vil din mor kan lide ham? Sheesh, chill out. Først, er du nødt til at lære ham at kende! Se hvad han er lavet af, før du går slog på en etiket. Du må ikke stoppe med at være et fjols for kærlighed. Du kan regne det hele ud senere.

13. Du er en bitter Betty

Hvis du har udtalt sætninger som "Mænd suge", "Vil disse fyre nogensinde vokse op?" Og "Jeg er så træt af mænd," Nå, dit mantra er temmelig negativ. Det er nemt at komme jaded, men vendte sig til straight-up chauvinisme ikke vil lande dig en af ​​de fyre, du stereotype og nedgøre ud af frustration. Din indstilling er den eneste skrue dig.

14. Vær ikke bange for at begå fejl

Skal jeg virkelig gå ud med denne fyr? Ja, pige, give ham en chance! Medmindre han er en krybning, helt tydeligt. Og lad mig fortælle dig fra erfaring, jeg kender dating fyren på din favorit pizza sted betyder, at du bliver nødt til at undgå at gå der, hvis du bryde op. Tear. Men det er ingen grund til ikke at smage-test ham som din mand. Nogle gange er du nødt til at tage den risiko. Worst case scenario: Du bliver nødt til at finde en ny lækker skive.

15. Be A Lady

Det handler ikke om, om du sover med hver fyr eller ej, det handler om, hvordan du bærer dig selv. Ikke bedre test situation end at støde ind i en ex! Forkæl dem og dig selv med respekt. Altid høfligt sige hej, når man ser hinanden i det offentlige, uanset hvad de gjorde (medmindre det er at risikere dit fysiske velbefindende). Især hvis du date en masse, du skal være god til at lave nådige udgange eller drama vil følge dig overalt og ødelægge dit spil. Nu kan vi ikke have det, kan vi?