onsdag den 14. juli 2010

Kvinde Faces Afgifter for Kissing Painting


MARSEILLE, Frankrig (AP) - En kvinde er blevet anholdt på mistanke om at kysse et maleri af den amerikanske kunstner Cy Twombly og udtværing knoglen hvide lærred med sin læbestift, franske justitsmyndigheder embedsmænd sagde lørdag.

Politiet sagde, at de anholdt den kvinde, efter hun kyssede arbejde på torsdag. Hun er at blive retsforfulgt ved en domstol i den sydlige by Avignon på 16 august for "skade på et kunstværk," retslige embedsmænd sagde.

Maleriet, som er værd en anslået 2 millioner dollars, blev udstillet på Museum of Contemporary Art i Avignon. Det er en del af en udstilling dømt til at køre på museet gennem 30 september. Tjenestemænd har ikke givet yderligere detaljer på maleriet.

Twombly er kendt for sine abstrakte malerier kombinerer maleri og tegning teknikker, repetitive linjer og brug af graffiti, bogstaver og ord.

Født i Lexington, Virginia, i 1928, har Twombly boet i Italien i næsten et halvt århundrede. Han vandt den prestigefyldte Golden Lion tildeling på Venedig Biennalen i 2001.


tirsdag den 13. juli 2010

Wedding Crasher gør off med parrets kontanter


Garden Grove, Californien â € "Anthony og Jennifer Smith tilbage til deres Florida bryllupsrejse tidligere i denne måned tænkte de ville have masser af pengegaver at stemme overens op efter deres rejse.

Men da det nygifte par tilbage, var nogle dårlige nyheder venter: De fleste af deres bryllup penge blev stjålet af en konvolut-snatching tyv, der styrtede ned deres døgnet uden at nogen opdager det.

"Du har aldrig synes, det kommer til at ske, du ved, at du," Anthony Smith sagde tirsdag på ABC's Good Morning America. "Du er fejres med en god tid, og så skal du gå på din bryllupsrejse, og du finde ud af nogle fyr bare beslutter han nødt til at tage alting."

Den velklædte mand menes at have lavet ud med så meget som $ 1.500 i kontanter gaver, oplyser politiet.

Han blev optaget på en overvågning bånd nærmer sig en kasse indeholdende gave konvolutter på Smiths 'August 17 bryllupsreception. Han først henvendte feltet med en konvolut af hans egne, men i stedet sætte det i, han gik bort. Så vendte han tilbage og greb æsken's rammebeløb.

"Han bare gik lige for de penge," Jennifer Smith sagde.

Tyven selv vidste at bære en blå og bordeaux dragt â € "ligesom det tøj bæres af medlemmer af den bryllupsfest, sagde hun.

"Måske har han fundet ud fra en gæst?" sagde hun. "Vi er ikke helt sikker."


søndag den 11. juli 2010

Arbejdsplads Romance


Lad os tænke ren logistik her. Sig du er en ung professionel - måske 25, 30 eller 40 - og du er single. Du har travlt med din karriere, men du vil møde nogen. Hvor er det kommer til at ske?

Ikke på college, kirke, eller sociale klubber - disse indstillinger kan have fungeret som mødesteder en generation eller to siden, men ikke længere.

Baren scene? Ha, ha ... næppe.

Disse dage - måske uundgåeligt - mange mennesker i det vestlige New York mødes og gifte mennesker, de arbejder med.

Det er en tendens, der bliver sporet nationalt såvel. I 2003 fandt en national erhvervssammenslutning, at 30 procent af de adspurgte fagfolk havde dateret en arbejdskollega, og 44 procent af disse relationer endte i ægteskab. En tredjedel af forholdet var de kortsigtede forhold.

I Buffalo, men det nøjagtige antal er til rådighed, et kig rundt på corporate kontorer på én lokal virksomhed - Rich Produkter - afslører en fantastisk eksempel på det fænomen:

I et ni-person afdeling på Rich, i alt seks mennesker er gift med personer, de mødte eller arbejdet med i Rich. En anden er i øjeblikket dating en medarbejder.

Det gør måske dette kontor, uofficielt set mest Gift Arbejdsplads i det vestlige New York.

"Jeg er faktisk tog Tim's job, da jeg kom her," sagde Lorena Mathien, 36, en projektleder på Rich, der har været gift med sin mand, Tim Mathien anden Rich medarbejder i 10 år. "Da jeg interviewede her, han trak mit CV. Da jeg ankom, han holdt døren for mig.

"Jeg har bare aldrig bemærket ham," Mathien sagde med et skævt grin. "Han er ikke min type."

"Han skal være din type," interjects Kimberly Rayburg Borkowski, 32, en medarbejder i Mathien er hvem giftede sig med en kollega, Henry Borkowski to måneder siden. "Han er din mand!"

Hvorfor det sker

Eksperter på området arbejdspladsen relationer - som gør masser af forretninger i disse dage med virksomheder, der ønsker at udarbejde en skriftlig politik på arbejdspladsen dating - kridt fænomenet op til et par vigtige faktorer.

Folk mødes og gifte sig deres ægtefæller senere - ikke i high school eller college længere. Medianalderen for første ægteskaber er nu næsten 27 for mænd og lidt større end 25 for kvinder, folketællinger data viser.

Flere ægteskaber er også almindelige.

Og er de unge bruger mere af deres tid på arbejdspladsen, ofte forsøger at komme foran i konkurrencen områder, og det efterlader megen tid til fritidsaktiviteter, såsom socialisering og casual dating.

"Sandsynligvis det sikreste sted at møde folk er på arbejde. Men det er formentlig en af de værste steder at møde folk," sagde Ethan A. vinde, en California-baseret menneskelige ressourcer ekspert, der kører landskendt Winning Associates, og som er blevet døbt "Dating zaren" for hans bækken-no-nonsense tilgang til arbejdspladsen relationer.

Hvorfor er det værste? De fleste gange disse arbejdspladsen forhold ikke ende i ægteskab, Winning sagt. Det kan skabe problemer scenarier på arbejdspladsen, når en kærlighedsaffære, uanset varighed, ender.

Og selv når kollega-par ender på alteret, Winning advarede den cattiness og rygter om nepotisme, der omgiver kontor relationer aldrig rigtig forsvinde. De har ofte gælder for ægtefæller samt dating par, sagde han.

"Der er altid vil være påstande om favorisering," sagde Winning.

Seeing opadrettede

Du vil have svært ved at overbevise de ansatte på Rich Produkter af det.

Disse medarbejdere sagde, at de ser fordele ved at være gift med kolleger til at være meget større end ulemperne.

Pendling sammen er en fantastisk komfort, sagde Kim Borkowski, en projektleder på Rich i 10 år, som mødte sin mand, en netværksadministrator, da hun gik til sin afdeling for at se, om hendes computer blev fastsat. "Vi kan få så meget udført på pendler," sagde hun.

Fordele kan også være bedre for begge ægtefæller, hvis de bruger virksomhedens plan, der tilbyder mere til den ene af ægtefællerne, den Rich ansatte sagde. Virksomheden daginstitution - en in-house frynsegode for de ansatte - er tilgængelig for begge ægtefæller så godt, og det gør familien møder og frokoster muligt.

"Det er ikke kun en personlig fordel, det er en familieydelse," sagde Ann Marie Klosko, en projektleder, der har været på Rich 19 år, de seneste 14 som hun har været gift med Gary Klosko, en anden Rich medarbejder. Parret har en 3-årigt barn i virksomheden dagpleje.

Og så er der fælles kultur.

Disse Rich ansatte sagde, at det sparer tid og gør mere interessant samtale derhjemme, når de taler om arbejde, da de begge kender samme arbejdsplads og samme folk.

"Der er en fælles kultur," sagde Lorena Mathien.

Find den humor

Men hvad med at kontor cattiness, der hvisker at være involveret med eller gift med en kollega hjalp nogen komme foran?

Office relationer er faktisk vanskeligere, når parret arbejder på meget forskellige niveauer i virksomheden - de gamle superior-underordnet gåde.

I en 2003-undersøgelsen af 1.000 fagfolk, de Vault.com karriere websted konstateret, at de fleste medarbejdere - 21 procent - har indvendinger til kontor sammenhænge af uovertruffen underordnet karakter. Folk er mere accepterende, når sammenflettede kolleger jævnaldrende, undersøgelsen fundet, selv om 7 procent sagde relationer bør aldrig have lov til at ske.

I Rich Products kontor, er de fleste af de ansatte er gift med folk på samme niveau i virksomheden.

Der er ingen cattiness, sagde de, og de ville ikke lade det genere dem, hvis der var.

"Tænk på det på denne måde," sagde Ann Marie Klosko, "Vi arbejder for en familie-ejet selskab. Bob og Mindy Rich er gift, og de har deres kontorer her."

En medarbejder, der er gift med en overlegen, sagde Nicole Schalk, 28, at hun har tillid til hendes evner inden for finansiering i virksomheden, og så det ikke generer hende, at hendes mand på tre år, Robert Schalk, indtager en direktør titel i finansiering i virksomheden.

"Det kan ikke have ondt, efter min mening, men jeg tror stadig min succes er min egen," sagde Nicole Schalk, som fortalte selskabet i en upfront måde om hendes forhold i starten.

Hun selv når diffust situationen med latter.

På et møde, når de under et øjeblik syntes der at være nogle indledende spænding, Nicole lænede sig over, afhentet Bobs kaffekop, og tog en drink.

Det fik et godt grin.

"Jeg tror nogle gange folk føler sig mere akavet omkring det, end vi gør," sagde hun.

http://www.buffalonews.com

Seznamka mlad?� mu?e skol� let Vypnout Cougar v?k