mandag den 20. juni 2011

Hvor finder man den førende online dating tjeneste


Med sjælden undtagelse alle ønsker at have den eneste ene i deres liv. Mennesker tilbringer en masse tid på at drømme om det, og planlægning for det, og de bruger en del tid på at lede efter det. Måske du selv er på udkig efter den eneste ene, og du troede at du ville se, hvis du kunne finde dem online. Det er bestemt muligt, og det sker hele tiden. Jeg har selv fundet min mand online og vi har været utrolig glad for de sidste 7 år. Men er det nødvendigt at slutte sig til det førende online dating service for at finde den person, du drømmer om? Måske, men her er nogle ting for dig at holde i tankerne.

Den online dating verden er fuld af mennesker, der ikke er på udkig efter et seriøst forhold. Der er nogle fantastiske dating-tjenester derude, der vil hjælpe dig med at finde den person, du drømmer om, men du skal sørge for, at den person, du finder også drømmer om en som dig. Nogle af de bedste dating-tjenester lægger stor vægt på billedet personlige annoncer, og der er helt sikkert ikke noget galt med det. Men en dating websted, der gør, at vil have en tendens til at tiltrække en masse dæk kickers, folk der bare ønsker at se på billeder af attraktive mænd og kvinder og er ikke rigtig alvorligt med at finde en livslang partner.

Der er også dating-tjenester, der specialiserer sig i at finde nogen, der er kompatibel med dig og din egen personlige sympatier og antipatier. Disse tjenester er stor, og jeg personligt kender nogle mennesker, der har fundet hinanden ved hjælp af disse dating websites, og lever nu lykkelige liv med hinanden. Så her er nålen i høstakken. Der er ikke rigtig en førende online dating service, det øverste dem alle har deres egne store kvaliteter. Valg af en, der er rigtigt for dig, som en person er, hvor du skal være. For når du finder den rigtige online dating service vil du finde det perfekte tidspunkt.

4 명 중에 한명 커플 온라인 만나보세요


Lonely Dette Holiday Season? Prøv Online Dating!


Ferie er en tid til at tilbringe sammen med familie og mennesker, du elsker. Desværre, mens de fleste mennesker samles til familie fester, fester og kysser under mistle-toe, vil nogle singler sidde helt alene derhjemme. Det er de mennesker, der ikke har nær familie, og ingen at dele julen med. Vil du sidde alene denne juleaften? Leder du efter en speciel person til at bringe i det nye år med? Måske er det nu tid til at tage endnu et kig på online dating og give det en chance! Hvordan gør du det? Først skal du finde en god kvalitet online dating site. Tjek de forskellige websites, der er anført på review sites, hvor medlemmer kan stemme dating websites. Tag et besøg på hver af de hjemmesider og tilmelde dig den gratis prøveperiode (som regel sted fra 3 dage til 2 uger).
Læs mere


søndag den 19. juni 2011

Condom størrelse betyder noget


Seogwipo, Sydkorea - Som verdens førende kondom eksperter indkalder i denne uge for at opdatere internationale standarder, en amerikansk iværksætter har et enkelt budskab: Size Matters.

Det ryster op en branche, der har generelt taget et one-size-fits-all tilgang.

Frank Sadlo, grundlægger af TheyFit, hvilket gør, hvad han hævder er verdens første custom-fit kondomer, presser på for opdaterede standarder for at give mulighed for større variation i kondom størrelse.

Det handler ikke kun om veludrustede mænd i trange profylaktisk kvartaler, Sadlo fortalte et møde torsdag i delegerede fra 21 lande i henhold til Genève-baserede International Organization for Standardization.

Når de får valget, sagde han mange mænd foretrækker kondomer mindre end standard minimum 6,3 inches lang, med mere end halvdelen at bestille dem, mindre end 5,12 inches.

På mødet i Seogwipo på Sydkoreas Jeju Island, mere end 100 repræsentanter - gransket over 42 sider af specifikationer og krav til testning af kondomer - herunder førende producenter, offentlige standardiseringsorganer og støtte grupper.

Standarder er særligt afgørende - undladelse kan betyde spredningen af ​​potentielt dødelige sygdomme eller uønsket graviditet.

"Vores job er at gøre op med ringere kondomer," sagde Eng Lang Ong, møde formand og næstformand leder af den malaysiske Rubber Export Promotion Rådet, som anslår 13 til 14000000000 kondomer er lavet hvert år.

Kom kvalitet kondomer kan være særlig vanskeligt i steder som Afrika, hvor de er en stor del af aids-forebyggelse kampagner.

Ian Matondo, rådgiver for Malawi Sundhedsministeriet, sagde, at spørgsmålet om kondomer bryde i Afrika havde intet at gøre med størrelsen af ​​mænds penis, men blev på grund af dårlig produktion.

Standarden for test kondom styrke er at fylde det med luft, en teknik udviklet af svenskerne i 1950'erne. Kondomer af standard længde og bredde skal rumme mindst 4,76 gallon af luft - langt mere, end de nogensinde ville kunne forventes at indeholde under normal brug.

Varierende kondom størrelse ville kræve standarder og testudstyr til at ændre og forventes at kræve endnu et år til godkendelse, Sadlo sagde.

Længden spørgsmål er blot én af mange drøftes på de fem-dages møde, den 24. i en sådan samling siden 1975, hvor deltagerne var at skabe nye standarder for syntetiske og kvindelige kondomer.

Syntetiske polyurethan kondomer er et alternativ for folk allergiske over for gummi latex og kan være tyndere uden at miste styrke. De gennemfører også varmen bedre for "meget mere følsomhed med elskov," siger Grant Burt, international division direktør for Japans Sagami Rubber Industries Co

Kvinde kondomer oplever stigende anvendelse i Afrika, hvor de ofte er distribueret gratis, så kvinder kan tage kontrol over sygdomsforebyggelse, sagde Matondo.

Innovation for mandlige kondomer har fokuseret på at tilføje teksturer til at øge den seksuelle nydelse, eller giver forskellige farver eller smøremidler. På mødet, Unidus sydkoreanske producent vist sin "Long-Love" kondom - med desensibilisering creme indeni at undgå for tidlig sædafgang, så mænd "gøre et varigt indtryk."

Bredder varierer, men kondom længde er normalt standard, da det mente, latex kan strække til at passe alle mænd. Den gennemsnitlige voksne penis er 5-6 inches lang, siger eksperter.

Sadlo sagde, at hans inspiration til brugerdefinerede kondomer opstod fra hans dage med at spille baseball på University of Louisville i Kentucky, hvor omklædningsrummet fortællinger af exploits med det modsatte køn ofte undladt at omfatte brug af kondomer på grund af klager de ikke passer.

En mere behagelig kondom bidrager til at mænd faktisk bruger dem, siger Michael Reece, direktør for Center for Sexual Health Promotion ved Indiana University.

"Typisk, når en mand klager over kondom passer, har vi antaget, at han mener, at kondomer er for små, og vi har ofte blot ignoreret denne klage, fordi vi tror, ​​at mænd er at prale med størrelsen af ​​deres penis," Reece sagde via e- e-mail.

Han sagde, at mænd også har problemer med at kondomer er for store.

"Det er tid for dem, der etablerer kondom fremstilling standarder for at overveje, om en udvidet sortiment af kondom størrelser er nødvendigt," Reece sagt.

Sadlo tilbyder en "fit-kit", et ark papir, udskrives fra en computer for dimensionering - og henstilling til brugeren om at holde øje med papirklip. Diagrammet kører kun fra lang til længere.

Produktet blev tilbudt fra 2003-2006 i USA, inden han trak den til at opgradere fra 55 til 95 størrelser. Ændring af international standard vil gøre det lettere at bredt tilbyde det produkt, snarere end at søge godkendelse i hvert enkelt land.

Sadlo sagde, at det har været svært at omdanne kondom industrien.

"For at skabe revolutionær forandring, skal du have sindet-sæt af en pioner, du skal holde fokus på din vision," sagde han.