tirsdag den 13. juli 2010

Wedding Crasher gør off med parrets kontanter


Garden Grove, Californien â € "Anthony og Jennifer Smith tilbage til deres Florida bryllupsrejse tidligere i denne måned tænkte de ville have masser af pengegaver at stemme overens op efter deres rejse.

Men da det nygifte par tilbage, var nogle dårlige nyheder venter: De fleste af deres bryllup penge blev stjålet af en konvolut-snatching tyv, der styrtede ned deres døgnet uden at nogen opdager det.

"Du har aldrig synes, det kommer til at ske, du ved, at du," Anthony Smith sagde tirsdag på ABC's Good Morning America. "Du er fejres med en god tid, og så skal du gå på din bryllupsrejse, og du finde ud af nogle fyr bare beslutter han nødt til at tage alting."

Den velklædte mand menes at have lavet ud med så meget som $ 1.500 i kontanter gaver, oplyser politiet.

Han blev optaget på en overvågning bånd nærmer sig en kasse indeholdende gave konvolutter på Smiths 'August 17 bryllupsreception. Han først henvendte feltet med en konvolut af hans egne, men i stedet sætte det i, han gik bort. Så vendte han tilbage og greb æsken's rammebeløb.

"Han bare gik lige for de penge," Jennifer Smith sagde.

Tyven selv vidste at bære en blå og bordeaux dragt â € "ligesom det tøj bæres af medlemmer af den bryllupsfest, sagde hun.

"Måske har han fundet ud fra en gæst?" sagde hun. "Vi er ikke helt sikker."