søndag den 7. oktober 2012

Over 186.000 kvinder søger "50 Shades Of Grey" Relationship, According To Dating Website


The NY Times Bestseller "Halvtreds Shades of Grey" har inspireret en generation af seksuelt underwhelmed kvinder over hele verden til at blive deres egen "Anastasia Steele", og at opsøge deres egen "Christian Grey".

Ifølge SeekingArrangement.com, den største dating hjemmeside for dem, der søger gensidigt gavnlige relationer, da udgivelsen af ​​denne bog, er antallet af kvindelige medlemmer, der søger en "Halvtreds Shades" forhold ballooned til over 186.000 på verdensplan. Så er det fiktion eller non-fiktion, og gør folk virkelig lever fantasien beskrevet i denne bog? Brandon Wade, grundlægger og CEO for SeekingArrangement.com siger: "YES"

Sex sælger, hvilket fremgår af det overnight succes "halvtreds Shades 'trilogi, der har været på New York Times bestsellerliste i mange måneder i træk. Mens "Halvtreds Shades of Grey" kan have vakt lang slumrende seksuelle fantasier om utallige seksuelt underwhelmed kvinder verden over, har ingen været i stand til at sætte tal på præcis, hvordan bogen har påvirket sexliv mænd og kvinder indtil nu.

SeekingArrangement.com, det største dating hjemmeside designet til at hjælpe succesfulde og smukke mennesker danne sådanne gensidigt gavnlige relationer, meddelte i dag, at det har været en stor modtager af den "Halvtreds Shades of Grey" forholdet tendens.

"Folk, der har læst" Halvtreds Shades of Grey 'er ofte overrasket over at finde ud af, at en hjemmeside, der allerede eksisterer for dem, der søger en "Halvtreds Shades' inspireret arrangement," siger Brandon Wade, grundlægger og CEO for SeekingArrangement.com. "Siden de» Fifty Shades 'trilogi gjorde New York Times Bestseller liste, antallet af kvinder forbinder Søger Arrangement for at finde deres egen' Christian Grey 'har ballooned til mere end 186.000 på verdensplan. "

Ifølge SeekingArrangement.com, ønsker 24,8% af dens aktive kvindelige medlemmer (der repræsenterer over 186.000 kvinder rundt om i verden) til at finde den samme ordning, at »Anastasia Steele«, hovedpersonen af ​​de »Fifty Shades 'trilogi, havde med' Christian Grey «.

Derudover har hjemmesiden oplevet en betydelig stigning i antallet af dating profiler, der nævner ordene »Halvtreds Shades ',' Christian Grey« eller »Anastasia Steele«. Af de omkring 1,5 millioner profiler, er udtrykket »Fifty Shades 'nævnes over 28.382 gange,' Christian Grey 'nævnes over 23.102 gange, og' Anastasia Steele« nævnes over 18.281 gange.

En meningsmåling SeekingArrangement.com 's 1600 tusind medlemmer endvidere afslører, at 78,8% af kvinderne kan lide tanken om at bukke under for en' dominerende 'mandlige ligesom Grey, og 90% af mændene på hjemmesiden siger de finder ideen om en »Underdanig' Steele spændende.

"'Halvtreds Shades of Grey' er en sugar daddy mødes Sugar Baby historie baseret på penge, magt og sex," siger Mr. Wade, der har en bachelorgrad og MBA-grad fra MIT. "De fleste kvinder elsker Askepot historie, hvor en ung og uskyldig pige er fejet ud for hendes fødder med en rig, magtfuld og smuk mand. Dette er grunden til, at hundredtusinder af kvinder er tilmelding på SeekingArrangement.com til at opfylde deres egen fantasi.