torsdag den 4. august 2011

Kærlighed Bugs true Florida Trafik


Bilister kører i de indre dele af Florida denne ferie weekend bliver advaret af myldrer Lovebugs, der kan forringe synligheden værre end smog eller løbeild røg, ifølge Florida Highway Patrol.

De Lovebugs, der er blevet blanketing visse Florida veje, er sprøjter på køretøjet forruder og gør det vanskeligt for bilister at se.

"Myldrer kærlighed bugs oversprøjtet på bilens forrude kan forårsage den samme forringelse synlighed som smog og røg fra skovbrande," sagde Sgt. Jorge Delahoz, offentlig information officer for Florida Highway Patrol Troop K.

FHP officerer rapport linjer ved forruden skiver på Floridas Turnpike have været "usædvanligt" lange i denne uge i Ft. Pierce, Ft. Drum og kano Creek.

Delahoz sagde Turnpike tilbyder en gratis service til sine kunder, men advarer om, at hvis linierne bliver for lang og begynder at påvirke trafiksikkerheden på hovedline vejbane, kan de blive tvunget til at lukke skiver med mellemrum gennem de tungeste rejse perioder.

FHP er opmuntrende bilisterne til at sørge for sprinklervæske reservoirer på deres køretøjer bliver kronet før de rejser. Bilister bør også bære en nylon-skrubber-eller børste.