onsdag den 11. maj 2011

Er du saboterer Din Online Dating succes


Hvis man, som tusinder før dig, har du vovede sig ind i cyberspace for at finde din ideelle partner, og du har ikke haft stor succes med selv at få en dato, endsige at finde din soulmate, så er det på høje tid at evaluere din online dating tilgang. Online dating er bare en anden form for kommunikation, og ikke alle er en god kommunikator. Hvad er indlysende for nogle, kan komme som en fuldstændig overraskelse for andre. Lad os tage et kig på 10 tips til, hvordan man kan øge din succesrate. En af fordelene ved online dating kan samtidig være en total ulempe. Der er bogstaveligt talt tusindvis af profiler på nettet for mulige kandidater at vælge imellem. Det er fantastisk! Eller er det? Sætte dig selv i skoene af søgepersonen - hvad ville du gøre, hvis du var konfronteret med så mange valg? Det er rigtigt, ville du indsnævre søgningen, ville du ikke? Den første ting, du ville gøre, er at ignorere alle de profiler, som ikke omfatter et fotografi.
Tip # 1: Altid uploade dine foto! Gør det til en nyere en, hvor mindst 3 / 4 af dit ansigt kan ses tydeligt. Brug ikke en af ​​jer taget på Halloween i dit kostume valg, eller iført en hat eller kasket af nogen art. En dejlig, ærlig foto, hvor du smiler naturligt fungerer bedst.
Tip # 2: Medmindre du ønsker at tiltrække den forkerte fyr eller gal, for de forkerte grunde, og vælg derefter en passende brugernavn. Hold det neutrale, sjove er okay, men holde sig væk fra billige og suggestivt. læs mere

סינגלים טוב יותר בקבוצות?