torsdag den 20. maj 2010

Alt You Know About Online Dating Billeder er forkert


Ved Lesley Ciarula Taylor

Alt hvad du nogensinde troet om succesrige online dating fotos er forkert, en online dating site rapporter.

Smilende i kameraet, og holder din skjorte på eller endda at sørge for dit ansigt er synligt, er ikke den bedste måde at få resultater, sendt en undersøgelse på 7.000 billeder til online site OKCupid.com fundet.

For mænd, "Internettet kliché" ab skudt værker vidundere, for kvinder, spaltning tæller, uanset hvor gammel du er - op til ca 30ish.

"Vi opdagede en stor del af den kollektive visdom om profilbilleder var galt," site arrangørerne sagde i OKtrends blog (blog.okcupid.com).

"Uanset om du vise dit ansigt virkelig påvirker ikke dine beskeder. Vi har ikke tro det. Men faktum var stædige: Dit ansigt er ikke nødvendigvis sagen. Faktisk kan ikke vise dit ansigt være en positiv, så længe du erstatte i noget usædvanligt, sexet eller mystisk. "

Men ikke et kæledyr, hvis du er kvinde. En kvinde, der beklæder en hund eller kat dråber hurtigt i svarene. Det er endda værre end poserer med en drink. Det omvendte er tilfældet for mænd: Posing med et dyr er lige så god som vise dine mavemuskler.

Webstedet målt popularitet af, hvor mange svar en person har fået fra en udstationering, brug mennesker, der var gennemsnitligt attraktive: top-og bund-end ser blev slået ud af undersøgelsen.

Nogle andre myte-sprænge resultater:

For kvinder, smiler ikke bedre. Flirter direkte ind i kameraet er. Flirter væk fra kameraet er den værst tænkelige stillingen. Selv online, øjenkontakt spørgsmål for kvinder.

For mænd er det bedste billede af dit ansigt ikke smilende og ser væk fra kameraet. Flirter væk fra kameraet er også den værst tænkelige stillingen.

Kvinder får fabelagtig respons fra "den universelt udskældte MySpace Shot" undersøgelsen rapporterede - den, hvor du holder din mobiltelefon over dit hoved, ser koket og skyde. Dette, sagde de, "er den mest effektive foto type for kvinder; bedre i virkeligheden, at straight-up Boob pics."

Mænd med god abs få de bedste resultater, når de tager deres shirts off, men effekten dalende jo ældre de bliver: stor på 19, i mindre grad af 31. Hvis du ab-mindre undersøgelsen fundet, ikke kjole op. Det bliver det dårligste svar.

I modsætning til mænd, kvinder ikke lide en brat nedgang i respons med en kavalergang skud som de bliver ældre. "En 32-årig kvinde, der viser hendes krop får kun en mindre besked om måneden end en tilsvarende 18-årige, en ældre kvinde ikke vise får fire beskeder mindre."

Endelig "at gøre noget interessant" i billedet, såsom at spille en guitar, scorer langt højere end bare at kigge på kameraet sexet, undersøgelsen fundet.