torsdag den 30. august 2012

»Sugar Daddy dating 'hjemmeside er blevet lanceret i Storbritannien


En internet dating site, der forbinder velhavende mænd med unge kvinder - og kan prale med en MP som en såkaldt "sugar daddy" medlem - er blevet lanceret i Storbritannien.

Brandon Wade, grundlæggeren af ​​seekingarrangment.com, siger den amerikanske hjemmeside har 80.000 britiske medlemmer. Sitet hævder en million medlemmer i Amerika, med 10 kvinder - kaldet "sukker babyer" - til hver mand. Det matcher fattige unge kvinder med ældre mænd, der kan "behandle" dem ved at købe gaver.

"Fyrre procent af sukker babyer er studerende, der har brug for hjælp med deres studieafgifter," Hr. Wade sagt. "Den næststørste gruppe er enlige mødre. Sitet er en afspejling af de dårligdomme i vores tid ... Hvis det er udnyttende så udnyttelsen er gensidig. Jeg får stillet en masse, hvis det er prostitution. Men sukker babyer kan sige nej. "

Han sagde de fleste dating sites er overfladiske og hans site er ikke anderledes. Han sagde det meste af den britiske medlemskab er i øjeblikket baseret i London.

De "sukker daddies" er hovedsagelig bankfolk, iværksættere og administrerende direktører i deres tidlige 40'erne med en gennemsnitlig indkomst på 170.000 £ om året. De tilbringer £ 2.862 om året på "sukker afhængighed" og er 13 år ældre end kvinderne - men der er også yngre arvinger til formuer og et medlem af Europa-Parlamentet, tilføjede han.

Siobhan Freegard, grundlæggeren af ​​netmums, frygtede det nye site kan udviske grænsen mellem prostitution og ægte relationer. "Problemet med et site som dette er, at magtbalancen er skæv fra starten," sagde hun.

Agony tante Virginia Ironside fandt intet "moralsk forkert" med webstedet. "Kvinder er langt mere pragmatiske om sex, mindre sentimental end mænd. Hvis du er en hård-up single mor, og der var nogen, du fandt ikke alt for uinteressante og ikke gå længere, end du vil, kan jeg ikke se noget reelt galt. "